ایده برتر پارسیان

پرینتر لیزری, پرینتر جوهر افشان, اسکنر

ساخت یک خانه کامل با چاپ سه بعدی

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

مطابق آخرین نظر سنجی Census Bureau، ساخت یک خانه برای یک خانواده معمولی در آمریکا، بطور متوسط 6.5 ماه زمان لازم دارد. اما اکنون استارتاپ اتریشی موسوم به Icon، قادر است تا خانه را نزدیک به 200 برابر سریعتر (در یک روز) بسازد.

 

 

در حال حاضر، این شرکت خانه هایی تا 800 متر مربع را می سازد اما در کل محدودیتی ندارد. این ساخت و ساز عظیم به عهده یک پرینتر سه بعدی بزرگ است که Vulcan نام دارد.

چگونه یک خانه کامل را با استفاده از چاپ سه بعدی در یک روز پرینت کنیم ؟

مهندسان با استفاده از نرم افزار مخصوص، طرح های دیجیتالی خانه را طراحی کرده و سپس طرح را به زبان برنامه نویسی G-code ترجمه می کند.

حال برای پاسخ به سوال چگونه یک خانه کامل را با استفاده از چاپ سه بعدی در یک روز پرینت کنیم باید بگوییم که این کد تعیین می کند که پرینتر از چه مسیری حرکت کرده و همانند خامه زدن بر روی کیک، لایه هایی با ضخامت 3 الی 4 اینچ از سیمان را روی هم بگذارد. 

 

این مطلب را از دست ندهید: ساخت بزرگترین پرینتر سه بعدی ساختمان سازی

 

مواد اولیه از طریق یک قیف از بالای پرینتر ریخته شده و دیوار کم کم بالا می آید. خانه های حاصل از این فناوری که حدود 4 هزار دلار هزینه دربردارند، بروزترین خانه ها در این صنعت بشمار می روند.

(هدف نهایی شرکت آیکون کاهش بحران های مربوط به ساخت خانه است؛ در حال حاضر این شرکت در حال همکاری با دو شرکت FEMA و Fannie Mae است.) در سال 2019، شرکت آیکون تمایل دارد تا Vulcan را به السالوادور بفرستد؛ جایی که قرار است تا 100 خانه برای خانواده های کم درآمد پرینت کند.

 

 

اما ماجراجویی بعدی می تواند پا را از این نیز فراتر بگذارد: شرکت آیکون در حال همکاری و شرکت در رقابت ناسا است که قصد دارد تا با استفاده از مواد طبیعی و بومی، در فضا محل اقامت بسازد. بار دیگر، Vulcan ممکن است جایی فرستاده شود که قبل از این پای انسانی به آنجا نرسیده باشد.

1- مخلوط ملات:

مواد اولیه و پایه برای جلوگیری از ضعیف شدن می بایست با دقت مورد بررسی قرار گیرند. در آینده، شرکت آیکون برنامه دارد تا موادی مانند پلاستیک و فوم های مختلف را پرینت کند.

2- راندمان انرژی:

دستگاه Vulcan با استفاده از شش موتور الکتریکی کار می کند که تنها به برق 240 ولت نیاز دارند؛ تقریبا به اندازه یک اتو. بنابراین این دستگاه در مناطق بحرانی و کشورهای در حال توسعه نیز هزینه زیادی ندارد.

3- طراحی منعطف:

برای طرح های دیجیتالی از یک نرم افزار خاص استفاده می شود که بصورت سه بعدی خروجی را ارائه می کند. بنابراین کدها می توانند برای هر نوع و اندازه ای از ساختمان نوشته شوند.

 

 4- فریم و بدنه دستگاه:

بدنه دستگاه از آلومینیوم سبکی ساخته شده است که برای راحتی در حمل و نقل، می توان به سادگی آن را از هم جدا کرد. این دستگاه با استفاده از طراحی خاص محکم شده و به سیمان اجازه می دهد تا با دقت 1.4 اینچ طبق برنامه روی هم قرار گیرد.

5- مسیرهای حرکت:

این دستگاه پرینتر می تواند به اندازه 10 اینچ به جلو و عقب حرکت کند که در هنگام بالا رفتن خانه نیز می تواند جابجا شود. بنابراین هیچ محدودیتی در اندازه دیوارها وجود ندارد.

برای اطلاع از اخبار روز تکنولوژی می تونید به سایت ایده برتر مراجعه نمایید. 

منبع: wired.com

6 سال قبل
اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

ایده برتر پارسیان

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

پرینتر لیزری، پرینتر جوهر افشان، اسکنر، پرینتر چاپ کارت، دستگاه فتوکپی، فیش پرینتر، کاغذ خرد کن، کاغذ خردکن، ویدئو پروژکتور، دیتا ویدئو پروژکتور، دیتا پروژکتور، ویدیو پروژکتور، صندوق فروشگاهی، بارکد خوان ، دوربین مداربسته، دوربین مدار بسته

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات