واحد تولیدی سنگ مصنوعی وموزاییک وجدول کاهانی نقابیان قوچان

تولید کننده : موزائیک های پرسی, موزاییک های ویبره ای وپازلی , جدول های فانتزی

مراحل توليد موزائيك:

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

مراحل توليد موزائيك:

کلمات کلیدی : موزائیک،موزاییک،تولید،قالب گیری،ویبره ای،

 

1)آماده كردن مصالح :

الف ) سنگ ريزه (‌ريگهاي رنگي ):

پس از استخراج سنگها از معادن مختلف آنها را به كارخانه آورده و در دستگاهي به نام دستگاه سنگ شكن مي ريزند تا به قطعات ريزتر تبديل شوند كه اين سنگها شامل انواع سنگ چيني، انواع سنگ مرمريت ، سنگ قرمزقشمی ، سنگ سبز ، سنگ سياه گل دار و.. مي شود پس از گذاشتن از دستگاه سنگ شكن نوبت به شستشوي سنگها مي رسد براي اين كار سنگها در دستگاه شست و شوي قرار مي گيرند روش كار اين دستگاه به اين گونه است كه سنگهاي خرد شده داخل دستگاه شست و شو ريخته مي شوند و دستگاه مي چرخد و به صورت طبقه  طبقه سنگها را بالا مي آورد و در اين مسير سنگها شسته مي‌شوند سپس سنگها براي خشك شدن به محل ديگري منتقل مي شوند علت اين كار مقاومت بيشتر سنگ داخل سيمان است پس از خشك شدن سنگها به سيلوهاي تغذيه كننده ريخته مي شوند كه بعد طبق هر نوع توليد كه فرمول مخصوص به خود را دارد سنگهاي مختلف را وزن نموده و انتخاب مي كندو بعد مورد استفاده قرار ميگیرند. و بعد داخل پاکتی ریخته می شود که حمل کننده به میکسر مادر است.

 ب)سيمان ، پودر سنگ ،‌آب :

سيمان و پودر سنگها كه داخل سيلوهاي مخصوص قرار دارند بر طبق فرمول و اطلاعاتي كه به دستگاه داده مي شود با سنگ ريزه و آب توسط نوار نقاله كه زير مخزن ها قرار داردويابا آسانسور به ميكسر برده مي شود تا در آنجا با هم مخلوط شوند بعد در نوار ذخيره قرار مي‌گيرند واز نوار ذخيره كم كم به دستگاه پيمانه كن (‌دزاتور) روان مي شوند.

 

2)انبار كردن مواد :

سنگ هايي كه درساخت موزائيك استفاده مي شوند و همچنين مصالح ديگر بايد به روشي انبار شوند كه با يكديگر مخلوط نشوند و از طرفي دسترسي به آنها نيز ساده باشد به همين منظور براي انبار كردن سنگ ها از محلهايي كه اصطلاحاً آخوره ناميده مي شوند استفاده مي‌كنند.

همچنين براي انبار كردن سيمان ها و پودر سنگ از تعدادي سيلو استفاده مي شود كه مجهز به مخلوط كنهاي آيرواسلايدي هستند اين مخلوط كن ها به وسيله هوا كار مي كنند و از پايين سيلوها آن را با فشار به بالا ميدمند و مانع از كلوخه شدن محتواي سيلوها مي شوند.

 سيلوي محتوي پودر سنگ هميشه كوتاهتر و كم تر از سيلوي محتوي سيمان است. علت آن اين است كه چون پودر سنگ در هر استاني به فراواني توليد مي شود وكارخانه ها هر موقع كه بخواهند پودر سنگ در اختيارشان است پس نيازي به انبار كردن زياد آن ندارند كه نگهداري از آن براي آنها هزينه بر مي شود اما در رابطه با سيمان اينگونه نيست و چون بايد از استان هاي ديگر حمل شود پس كارخانه هميشه سيمان را در دسترس ندارد .

 

3)شستشوي مصالح :

 يكي از مهمترين مراحل ساخت در موزائيك همين مرحله است چون وجود هر گونه گرد و غبار روي مصالح باعث كاهش مقاومت موزائيك ها مي شود پس بايد اين گرد و غبار ها را از روي سطح مصالح پاك شوند كه براي اين امر دو روش در حال حاضر در كارخانه ها استفاده مي شود .

الف )روش ماشيني:  براي اين روش از دستگاهي استفاده مي شود كه اين دستگاه داراي يك مارپيچي است كه با بالا آوردن سنگ ها از پايين محفظه در حالي كه با فشار روي آنها آب پاشيده مي شود باعث شستن كامل سنگ ها مي شود و آب بدست آمده پس از تصفيه دوباره استفاده مي شود .

 ب )روش دستي : اين روش يك روش ابتدايي است و سنگ ها را به طور خوبي شستشو نمي دهد اما در بعضي كارخانه ها از آن استفاده مي شود .

در اين روش آب را با فشار به  روي سنگ ها در همان آخوره ها كه انبار هستند مي پاشند و گرد و غبار  سنگ هاي رويي  تميز مي شوند و از آنها در خط توليد استفاده مي شود وهمچنين آب به دست آمده از اين روش دوباره تصفيه شده و براي شستشوي ديگر سنگ ها استفاده مي شود .

 

4)مخلوط كردن مواد :

براي ساخت يك موازئيك خوب نياز است كه مصالح را با يك  نسبت هاي معيني با هم مخلوط كنند اما اين مخلوط كردن اگر به روش دستي انجام شود بسيار مشكل و وقت گير خواهد بود و جواب خوبي نخواهد داد پس  براي بالا بردن سرعت و كيفيت كار مي توان از مجموعه‌اي استفاده كرد كه اين مجموعه براي فرستادن نسبت های از پيش تعيين شده مواد به داخل مخلوط كن ها استفاده مي شود .

دو سري قيف داريم يكي قيف هاي شماره 2و1 و ديگري قيفهاي شماره 1و2و3و4 كه قيف هاي 1و2 محتواي ماسه شسته است و همچنين يك سيلو سمت راست آن قرار دارد که شامل سيمان سفيد براي پشت موزائيك است .

قيف هاي 1و2و3و4 شامل 4 نوع سنگ براي سطح رويه و همچنين دو سيلو سمت چپ آن شامل پودر سنگ و سيمان سفيد براي رويه موزايك ها هستند . در زير قيف هاي 2و1  يك نوارنقاله و در زير 4 قيف بعدي نيز يك نوار نقاله وجود دارد .

 همچنين زير هر يك از قيف ها دريچه هاي اتوماتيكي است كه هنگام اعلام دستگاه باز مي شود و محتواي خود را روي نوار نقاله ها مي ريزند . بعد از شسته شدن كامل دريچه ها نوارهاي نقاله مواد روي  خود را روي يك آسانسور ريخته و هر كدام از آسانسورها مواد را به مخلوط كن مربوط به خود مي برند .

 

5) قالب گيري و پرس :

الف) قالب پرسي:

ظرفي است از جنس فولاد سخت داراي كف و ديواره‌اي حدوداً سه سانتي متر ، اين قالب به شكلهاي مختلف هندسي مي باشد، مربع ، مستطيل ، لوزي و غيره . كف قالب به دو صورت مي باشد صاف يا داراي خطوط برجسته معمولاً موازييك هايي كه سطح صاف دارند براي داخل ساختمان و موزائيك هايي كه خطوط فرو رفته يا برجسته دارند براي محيط هاي باز و پياده رو ها استفاده مي شود. لازم به توضيح است قالب هاي پرسي پس از سرد شدن مواد قرار گرفتن در زير دستگاه پرس مجدداً خالي و بلافاصله پر مي شود .

 ب)قالب ويبره‌اي

از جنس نوعي پلاستيك نرم ساخته مي شود و به شكل هاي مختلف هندسي وجود دارد اين قالب ها نيز داراي ديواره و كف مي باشد و پس از پر شدن بايد مدتي مواد موزاييك در داخل آن بماند و آبدهي شود و سپس از قالب خارج گردد.

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

واحد تولیدی سنگ مصنوعی وموزاییک وجدول کاهانی نقابیان قوچان

خراسان رضوی، قوچان

نوع فعالیت

تولید کننده

خدمات/محصولات

تولید کننده : موزائیک های پرسی، موزاییک های ویبره ای وپازلی ، جدول های فانتزی، وسنگ مصنوعی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات