پرسش و پاسخ
🔷 هواساز های مولتی زون (MULTI-ZONE)از جمله هواساز هایی هستند که با قابلیت ارائه چند هوای گوناگون به قسمت های مختلف محیط میتوانند از بهترین انتخاب ها برای کاهش مصرف انرژی در عین تامین هوای مورد نیاز هر بخش با توجه به نیاز آن قسمت تنها با یک دستگاه باشد.
🔻از تفاوت های اصلی هواساز های هوای تک منطقه ای(Single-Zone) با هواساز چند منطقه ای (Multi-Zone) میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
▫️هواساز های تک/ یک منطقه ای تنها قابلیت تامین یک هوا را برای محیط ما دارد حال آنکه اگر در قسمت های مختلف محیط ما نیاز به وجود چند نوع هوای متفاوت وجود داشته باشد، میبایست برای هر نوع هوای منحصر بفرد یک هواساز تک منطقه ای مجزا تعبیه گردد، حال آنکه با هواساز های چند منطقه ای به سبب قابلیت آنها برای تامین چند نوع هوای متفاوت که از طریق کانال های مجزا متصل به یونیت های هواساز تامین میگردد، به قسمت های مختلف محیط ما راه میابند، میتوان تمامی نیاز های هوایی هر بخش را تنها با تعبیه یک هواساز تامین کرد.
▫️بدیهیست که استفاده از یک هواساز به جای هواساز های متعدد در کاهش مصرف انرژی و هزینه ها نقش به سزایی را ایفا میکند.
حال شما با تصمیم گیری در خصوص آنکه نیاز به چند نوع هوای متفات در بخش های مختلف محیط خود داشته و یا تنها به وجود یک نوع هوای خاص در محیط خود نیازمندید میتوانید با توجه به تفاوت های مذکور از میان این دو یکی را برگزینید
کولر صنعتی برای سوله های صنعتی که دارای آلودگی و گرما هستند و یا انبار های صنعتی که نیاز به دمای 20 الی 28 درجه سانتریگراد میباشد مناسب اند. همچنین کولر صنعتی برای محیط های اداری، پاساژ ها و ورزشگاه ها، گلخانه ها این دستگاه همراه با تابلوی اینورتر پیشنهاد میگردد که قابلیت تنظیم دور دستگاه را فراهم میسازد که سبب ایجاد برودت سنگینتر دسیبل صدایی پایینتر و کاهش در مصرف انرژی میگردد.
در هنگام خرید کولرصنعتی مسئولین فروش ما تهیه اینورتر را نیز به مشتریان خود پیشنهاد میدهند زیرا که این با تعبیه اینورتر و تابلو برق بر روی کولر صنعتی میتوان با کنترل دور دستگاه برودت سنگینتری را به محیط تزریق کرده و دسیبل صدایی را پایینتر آورد و مصرف انرژی را به طور چشمگیری کاهش داد.
استفاده کردن از پد سلولزی در این وسیله به جای پوشال کولرصنعتی جهت برودت هر چه بیشتر هوا مفید واقع می شود که خود باعث سه مزیت بسیار مهم در آن می گردد :
الف)داشتن سطح تبخیر حداقل4تا5 برابر پوشالهای کولر صنعتی به علت داشتن سطح ناصاف ومواج جهت خنکی و برودت زیاد.
ب)دارای5 برابردوام بیشتر نسبت به پوشالهای یعنی اگر عمر مفید یک پوشال کولر صنعتی 1 سال محاسبه شود عمر مفید پد سلولزی 5 سال تخمین زده می شود.
ج) پوشالهای کولرصنعتی بعد از مدتی به علت آهـک موجود در آب وگرد وغـبار موجـود در هوا اشباع شده و کـارایی خـود را از دست می دهنـد وخنکی لازم را ندارند و به ناچار تعویض می شوند ولی پـد های سلولزی با گذشت مدت زمانی از استفاده آنها و ایـجاد لایه آهک و گرد وغبار روی سطح آنها به علت ایجاد سطح تبخیر بیشتر بازده و راندمان بیشتری خواهند داشت.
هواکش های معکوس عموما در سردخانه ها و بر روی کندانسور ها مورد استفاده قرار میگیرند و تفاوتشان با دیگر انواع هواکش ها در آن است که هوا را از سمت پروانه دریافت کرده و از سمت توری پرتاب میکند مادامی که در سایر هواکش ها از توری دریافت و از پروانه دمش میکند.
در صنعت تهویه و تاسیسات از لفظ پلاگفن های کابینتی استفاده میشود .
-پلاگفن ها چه نوع فن هایی هستند ؟
-در چه سایز هایی به عموما ساخته میشود؟
-موارد استفاده ی آنها چیست و چه مزیت هایی نسبت به پروانه ها و فن های سانتریفیوژ ها دارند؟
--
لاگفن های کابینتی فن های مشابه فن های سانتریفیوژ با این تفاوت است که در آنها بجای هوزینگ تعبیه شده در سانتریفیوژها،باکس هایی از جنس گالوانیزه و قاب آلومینیوم با عایق صدا و دمایی درونی قرار میگیرد که این امر محصول مورد نظر را برای محیط هایی که حساسیت صدایی در آنها مد نظر است مناسبتر از فن سانتریفیوژها می سازد.شایان ذکر است که قدرت مکش این فن ها نیز مشابه سانتریفیوژها میباشد.
-سایز های عمومی آنها از سایز 200-1800میباشد که شامل :200-250-280-310-400-450-500-560-630-710-800-900-1000-1200-1600-1800
-در این نوع محصول برای بالا بردن عمر مفید آن از پوشش رنگ الکترو استاتیک برای جلوگیری از خوردگی،زنگ زدگی و سایر تاثیرات محیطی استفاده میشود.
-برای حذف لرزش بدنه که توسط فن تعبیه شده درونی ایجاد میشود از شاسی دبل و لرزه گیر استفاده می گردد.
چیلر ها به طور کلی مهمترین بخش از سیستم های برودتی و تهویه مطبوع میباشند به طوری که طی یک فرایند ترمودینامیکی در خلا جاذب گرما و تولید کننده ی سرما هستند. چیلر ها به طور کلی به دو دسته ی چیلر های جذبی و تراکمی تقسیم میشوند که هر یک دارای زیر مجموعه هایی اند که به شرح زیر است:
چیلر های جذبی که بر اساس به دو دسته ی جاذب مایع (1.آبی:که مبرد آن آب و جاذب آن لیتیم برمید است و 2.آمونیاکی:که مبرد آن امونیاک و جاذب آن آب است) و جاذب جامد سیلیکاژل تقسیم میشوند .این چیلر ها بسته به تعداد ژنراتور و مبدل حرارتی استفاده شده که موجب تفاوت در ضریب عملکرد آنهاست به صورت تک اثره،دو اثره و سه اثره عرضه میشود .
چیلر های تراکمی:بر اساس کمپرسور مورد استفاده به چهار دسته ی زیر تقسیم میشوند :
1.رفت و برگشتی
2.اسکرو
3.اسکرال (به دلیل ظرفیت پایین تولید بیتر جنبه ی تهویه مطبوع دارد تا سیستم برودتی)
4.سانتریفیوژ
چیلر های تراکمی همچنین به سبب مبرد استفاده شده به دو دسته ی کلرو فلئوروکربن و هیدرو کلروفلئورو کربن تقسیم میشوند.
به طور کلی در چیلرهای نوع تراکمی از کمپرسور برای ایجاد فشار در دو سمت سیال استفاده می کنند. این اختلاف فشار باعث به جوش آمدن مایع مبرد و تبخیر آن شده و این تبخیر با گرفتن حرارت همراه است و موجب سرد شدن محیط می گردد.
در سیستم های جذبی از کمپرسور گرمایی (شامل ژنراتور، ابزربر، پمپ و مبدل حرارتی) برای جوشش مبرد در محوطه ای از محلول لیتیم بروماید و فشرده سازی بخار مبرد در فشار بالا استفاده می شود.
کوئل ها و یا کویل ها به سه دسته ی کویل فین پلیت ، کویل فین اسپیرال و کویل اکسترود تقسیم می شوند . تفاوت اصلی این سه کوئل در چیست؟
کویل ها هم به عنوان سیستم سرد کننده و هم گرم کننده ی آب، روغن و انواع مایعات تلقی میشوند به طوریکه مایع مورد نظر پس از ورود به لوله های فیندار تعبیه شده که عموما از جنس آلومینوم و یا مس هستند سرد و یا گرم میشود و برای کاربرد هایی از قبیل تامین آب سرد و یا گرم چیلر ها و سایر مصارف آماده میگردند.
1. کویل فین پلیت :
بالاترین راندمان و سطح تبادل حرارتی از بین سه مدل کویل های فین پلیت،فین اسپیرال و اکسترود متعلق به کویل های فین پلیت میباشد که فین ها به صورت صفحات پانچ شده در کنار هم با فاصله های معین که لوله ها در داخل پلیت ها اکسپند شده و بسته به نوع تبادل حرارت طراحی سایز و هدربندی میشوند. جنس این کویل ها قالبا از مس به دلیل انتقال گرمایی بالای این فلز میباشد.
2.کویل فین اسپیرال:
بین سه نوع از کویل های فین پلیت ، فین اسپیرال و اکسترود پس از کویل فین پلیت کویل اکسترود بالاترین راندمان حرارتی را دارد این نوع از کویل ها دارای فین هایی از جنس استیل ضد اسید هستند که این محصول را برای استفاده در اویل کولینگ ها(Oil cooling)، کندانسور آمونیاکی،فن کویل های بخار و سیستم های تحت فشار بالا مناسب میکند.
3.کویل اکسترود:
در نهایت پایین ترین سطح راندمان کویل ها متعلق به کویل های فین اسپیرال است که از لوله های فلزی و یا فولادی ساخته میشود و نواری ورقی به دور مین ها مانند فنر متصل میشود تعداد فین ها بین 8-6 فین متناوب است. این گونه از کویل ها برای روغن های داغ و کوئل های بخار ارزان قیمت مورد مصرف قرار میگیرند.
پرده هوا سیستمی است که میتواند هوای بین دو محیط، شامل سرما،گرما، هوای دارای حشرات پرنده یا انواع گرد وغبار و دود و ...را توسط ایجاد لایه ای پرفشار از هوا از هم تفکیک کند.این لایه ی هوایی پر فشار توسط یک فن رادیال تامین میگردد و هوا را به صورت مستقیم مانند یک پرده بر روی ورودی ها تزریق میکند.پرده هوا مانع از ورود و خروج هوای هرطرف به دیگری میشود. پرده هوا غالبا بالای در های ارتباطی و اکثرا در اتاق های عمل ،بیمارستان ها،آزمایشگاه و حتی فروشگاه هایی که نیازمند جلوگیری از ورود حشرات و یا گرد و غبار به محیط خود هستند نصب میشود.
شایان ذکر است که برای محیط هایی که نیازمند هوایی کاملا عاری از هرگونه میکروارگانیزم ها میباشد، بر روی قسمت خروجی این دستگاه از فیلتر هایی خاص مانند هپا،اولترا و ... با توجه به میزان آلاینده مجاز استفاده میشود تا هوایی خروجی از پرده هوا به صورت کاملا تمیز به محیط تزریق گردد.
در هنگام خرید سانتریفیوژ ها معمولا با دو اصطلاح سانتریفیوژ های فولی تسمه و سانتریفیوژ های کوبل مستقیم مواجه میشویم که قالبا قیمت فولی تسمه بیشتر اعلام میشود. تفاوت عمده ی این دو مدل از فن های سانتریفیوژ در چیست؟
در سانتریفیوژ های کوبل مستقیم (کوپل) موتور مستقیما به پروانه فن سانتریفیوژ متصل میگردد که توسط یک شاسی کشی موتور در برابر عوامل بیرونی مانند باران برف و ... محافظت میشود.
در بعضی از محیط های صنعتی به دلیل حضور بعضی ذرات معلق در هوا در هنگام مکش این ذرات توسط فن سانتریفیوژ،ذرات موجود به سبب درگیری مستقیم با الکتروموتور پس از مدتی سبب استهلاک الکتروموتور میگردد که هزینه ی دوباره ای را سبب میشود. در این موارد از فن های سانتریفیوژ فولی(پولی) تسمه استفاده میگردد زیرا که الکتروموتور در بیرون سانتریفیوژ قرار گرفته و به وسیله ی تسمه تعبیه شده ، فولی متصل به پروانه درونی را به گردش در می آورد و توسط شاسی کشی از تمامی قطعات محافظت میشود. در این نوع از فن های سانتریفیوژ به سبب دقت بالای مورد نیاز برای تنظیم فولی ها قیمت ها ارائه میشود.
با نزدیک شدن فصول گرم سال صنایع مختلف تلاش بر جذب مشتری با نام هایی متشابه دارند که شاید این سوال را در خاطر مشتریان ایجاد کند که مشخصات دقیق کولر های صنعتی آبی از مدل 24000 که با پد های سلولزی تجهیز شده اند ،کدام است و کدام یک کولر 24000 واقعیست :
کولر صنعتی آبی 24000 با پد سلولزی
مشخصات کلی
کولر صنعتی همانطورکه ازنام آن مشخص است برای مصارف صنعتی ازقبیل(کارخانجات ،مجتمع های تجاری و گلخانه ها و...) در سایز 24000 به ابعاد (ارتفاع 220، طول 200، عرض 80) طراحی وتولید میشود. بهترین نوع محاسبه برای هر عدد کولر، فضای 2000 متر مکعب می باشد.
-مزایای کولرهای صنعتی 24000
1- کم صدا نسبت به قدرت کولر و کولرهای مشابه.
2- مصرف برق بسیار کم تقریبا" معادل یک چهارم کولرهای مشابه (به میزان حداکثر 4/5 آمپر)
3- ISO 9001
4- دارای گواهینامه CE اروپا
5- جنس ورق از نوع گالوانیزه
6- پوشش رنگ از نوع الکترواستاتیک ضد زنگ زدگی و خوردگی
7- دارا بودن 2 سال گارانتی و 5 سال خدمات پس از فروش.
8- نوع انتقال قدرت کوبله مستقیم
9- استفاده کردن از پد سلولزی در این وسیله به جای پوشال کولر جهت برودت هر چه بیشتر هوا مفید واقع می شود که خود باعث سه مزیت بسیار مهم در آن می گردد :
الف)داشتن سطح تبخیر حداقل4تا5 برابر پوشالهای کولربه علت داشتن سطح ناصاف ومواج جهت خنکی و برودت زیاد.
ب)دارای5 برابردوام بیشتر نسبت به پوشالهای کولرمعمولی یعنی اگر عمر مفید یک پوشال کولر 1 سال محاسبه شود عمر مفید پد سلولزی 5 سال تخمین زده می شود.
ج) پوشالهای کولـر بعد از مدتی به علت آهـک موجود در آب وگرد وغـبار موجـود در هوا اشباع شده و کـارایی خـود را از دست می دهنـد وخنکی لازم را ندارند و به ناچار تعویض می شوند ولی پـد های سلولزی با گذشت مدت زمانی از استفاده آنها و ایـجاد لایه آهک و گرد وغبار روی سطح آنها به علت ایجاد سطح تبخیر بیشتر بازده و راندمان بیشتری خواهند داشت.
10- امکان استفاده ازموادخاص درمخزن آب کولرهاازقبیل (مواد ضد عفونی ،مواد خوشبو کننده وحتی مواد برای سمپاشی گیاهان در گلخانه وجود دارد.
11- جابجایی پر قدرت هوا ( 5 m/s متر بر ثانیه) که باعث میشود جریان هوا به هیچ وجه آزار دهنده نباشد، حتی زمانی که بسیار به پروانه کولر نزدیک باشد.
قابلیت های اتوماسیون
* امکان ایجاد قابلیت های اضافه بر روی کولرها به در خواست مشتری وجود دارد
الف)دستگاه تنظیم درجه دمای خاص مورد نیاز (ترموستات).
ب)نصب دستگاه اینورتر جهت کنترل دور الکترو موتور ( ورودی تکفاز به سه فاز و سه فاز به سه فاز).
ج) نصب چرخ جهت جابجایی آسان.
د)نصب توری بر روی پدهای سلولزی جهت امنیت ودوام بیشتر پدها.
ی)رطوبت ساز با نازل های ژاپنی جهت پایین ترآوردن دما در گلخانه ها
سیستم های تهویه ی اتاق تمیز یا clean roomبرای محیط هایی از قبیل صنایع پزشکی ،بیمارستانی و آزمایشگاه های داروسازی و آزمایشگاه هایی که نیازمند به محیطی کاملا ایزوله و عاری از هرگونه آلایش اعم از موجودات زنده و غیرزنده معلق در هوا طراحی و ساخته میشوند این سیستم ها که به لطف پیشرفت روزافزون علم و با تلاش های متخصصین ارتقا یافته اند توانسته اند تا حد 99.997% با استفاده از فیلتر های اسپشیال و هپا و لامپ های UV از ورود ذراتی تا حدود 0.3میکرون جلوگیری کنند.
اساس کار این سیستم تهویه ای جلوگیری از ورود آلاینده ها با استفاده از نیروی هوا میباشد که دارای انواع مختلفی از جمله پرده هوا (Air curtain) که از پر کاربرد ترین این سیستم هاست میباشد.این سیستم همانطور که از اسمش پیداست با تعبیه شدن در قسمت ورودی و خروجی محیط با ایجاد یک لایه از هوا از ورود ذرات معلق در هوا جلوگیری کرده سیستم های تهویه ای اتاق تمیز با ایجاد فشار مثبت در محیط مطلوب هوا را به محیط غیز تمیز بیرونی که فشار کمتر و منفی دارد میراند و هوای درونی پس از عبور از فیلتر های هپا و اولترا 99.97%-99.997% و لامپ های UV کاملا محیطی تمیز و عاری از هرگونه آلایشی را به ارمغان میاورد.
شرکت صنایع تهویه پارس سعید ((STPS.Co)) با در اختیار داشتن مجربترین متخصصین و مهندسین این امر توانسته است از برترین های صنعت طراحی و ساخت کلین روم های مودولار hard wall&soft wall محسوب شود.
جلوگیری از عفونت های سرایت کننده و حمل شده توسط هوا در حین پروسه ی عمل جراحی یکی از مهم ترین ضرورت ها برای مراقبت هرچه کارامد تر و اقتصادی تر برای تامین سلامتی و صحت حال بیماران است.تهویه اولترا تمیز(UCV) اغلب در سالن های جراحی ، به خصوص برای جراحی های مربوط به نقض عضو و اندام که ریسک بیشتری برای ورود عفونت ها به داخل زخم های عمیق در حین جراحی وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرد .این تحقیق الگوی جریان هوای مربوط به سیستم های تهویه اولتراتمیز را بر اساس سالن های جراحی با استفاده از دینامیک محاسباتی سیالات مورد بررسی قرار می دهد.تاثیر درهای ورودی و خروجی و میزان اختلاف فشار ( 0 - 20 پاسکال) با فضاهای مختلف، شتاب و سرعت جریان داخل شده مورد بحث قرار می گیرد.سیستم تهویه ای اولتراتمیز در فضاهای دارای فشار مثبت (20 پاسکال) دارای عملکرد بالا و کارایی بیشتری میباشد اما برای محیط هایی که اختلاف فشاری میان محل جراحی و فضاهای اطراف وجود ندارد با شکست مواجه می شوند.قصد این تحقیق پیدا کردن و مورد بحث قرار دادن راه کارهای طراحی سیستم جریان هوا در اتاق های عمل می باشد.
1.معرفی
بیمارستان ها محیط های میزبان برای تنوع وسیعی از عملکرد میکروارگانیسم هایی که به صورت یک ارایش منظم برای انتقال به بیمار در آمده اند، میباشد.این میکرو ارگانیسم ها برای بیمارهایی با زخم های عمیق و کسانی که زیر عمل جراحی قرار دارند و یا کسانی که دچار نقص ایمنی و یا کاهش ایمنی شدید شده اند بسیار خطرناک اند.در حدود 10% از تمام بیماران مادامی که در بیمارستان هستند آسیب هایی جدی از این عفونت ها دریافت می کنند.از راه های انتقال آنها می توان به تجهیزات جراحی ،تجهیزات پزشکی ، برخوردهای فیزیکی، مواد غذایی، نوشیدنی ها و ذرات معلق در هوا اشاره کرد.باکتری های انتقال یافته توسط هوا می توانند توسط سیستم های تهویه ای یا توسط فیلتراسیون هوای تنظیم نشده به داخل محل های حساس مانند اتاق های مراقبت ویژه یا سالن های جراحی توزیع شوند. بیماران در این محل ا معمولا در وضعیت جسمانی و روحی ضعیف با سطح ایمنی و دفاع پایینی قرار دارند که همین سبب میشود تا عفونت ها در برخی شرایط موجب ایجاد اسیب های کشنده ای شوند.تمامی پروسه های جراحی ریسک عفونت را به دنبال دارند. این عفونت ها ممکن است در محل زخم ها گسترش یابند و طی هفته ها، ماه ها و حتی سال ها بعد از جراحی شناسایی نشود.برخی جراحی های مشخص مانند کاشت یا پیوند اندام این ریسک را با نفوذ عفونت ها، باکتری ها و میکروارگانیسم ها به عمق زخم ها و محل الحاق عضو جدید و یا عضو مصنوعی وسعت می دهند.علاوه بر ریسک سلامتی عفونت ها سبب ایجاد بار مالی زیادی در طی خدمات و سرویس های سلامت می شوند. در نتیجه کاهش عفونت ها در عمل های جراحی ممکن است تاثیر مثبتی در سلامت و هزینه های درمانی داشته باشند.
برای اطلاعات جامع تر لطفا مقاله ی مربوط به "عملکرد سیستم های تهویه ای اولترا تمیز مرتبط با عفونت های سرایت کننده توسط ذرات هوا با استفاده از مدل دینامیک محاسباتی سیالات" که لینک آن ضمیمه شده است و ترجمه اختصاصی همین شرکت میباشد را مطالعه فرمایید.
عموماماسبات کانال کشی با توجه به دیمنشن های موجود با نرم افزار DUCT SIZE به نحوی که کمترین افت فشار حاصل از اصطکاک موجود در برابر میزان جریان هوای ورودی به ارمغان بیاورد محاسبه میکند و با نرم افزار AUTOCAD این محاسبات به نقشه کشی های سه بعدی تبدیل میگردد.
پرده هوا سیستمی است که میتواند هوای بین دو محیط، شامل سرما،گرما،حشرات پرنده،انواع گرد وغبار و دود و ...را توسط ایجاد لایه ای پرفشار از هوا از هم تفکیک کرده و مانع از ورود و خروج هوای هریک به دیگری شود این سیستم غالبا بالای در های ارتباطی نصب میشود.این محصول عمداتا در اتاق های بیمارستانی برای ایجاد کلین روم ها(Clean Room)،در قسمت های مختلف که آن که نیازمند هوایی عاری از میکروارگانیسم ها و هر نوع آلاینده دیگری میباشد، و همچنین در آزمایشگاه های صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد . از موارد استفاده غیر تخصصی اما پرکاربرد آن میتوان به فروشگاه ها (برای کنترل و جلوگیری از ورود هوای گرم یا سرد)،در رستوران ها و فروشگاه های پروتئینی (برای جلوگیری از ورود حشرات) و ... میتوان اشاره داشت.
باید اشاره داشت که پرده هوا به تنهایی در اتاق های بیمارستانی و آزمایشگاهی نمیتواند سبب جلوگیری از میکروارگانیزم ها و ذرات معلق موجود در اتمسفر شود. بلکه برای ایجاد این شرایط از سیستم های فیلتراسیون و تهویه ای مخصوص این قبیل محیط ها استفاده میشود تا بتواند با توجه به نیاز حیاتی برای جلوگیری از عفونت های ممکنه در اتاق های عمل و سایر مشکلات جاری به بهترین نحو پاسخگو باشد.
شرکت صنایع تهویه پارس سعید با در اختیار داشتن کادر مهندسی و گروه پژوهشی همواره بر آن است تا جدیدترین متد های روز دنیا را برای ارائه برترین کیفیت و ایجاد مطلوبترین شرایط تمیزی برای محیط های حساس که شامل اتاق های عمل،آزمایشگاه ها،بخش های ICU,CCU ودیگر بخش های حساس بیمارستانی تا حد 99.997 % با استفاده از عایق ها و فیلتر های هپا و اسپشیال و سیستم های تهویه ای خاص به ارمغان بیاورد. همچنین این شرکت با دردست داشتن عاملیت فروش سیستم های پرده هوا میتواند مشاور و مجری لایقی برای انتخاب ارزشمند شما باشد...
برای مطالعه مقاله تخصصی مربوط به "عملکرد سیستم های تهویه ای اولترا تمیز مرتبط با عفونت های سرایت کننده توسط ذرات هوا با استفاده از مدل دینامیک محاسباتی سیالات" ترجمه شده توسط این شرکت به لینک http://maleki.pcn.ir/Story/13225 مراجعه و فایل پیوست را دانلود فرمایید.
شرکت مهیاسان فعالیت خود را در زمینه ی تولید محصولات حرارتی از سال 1378 در اصفهان آغاز کرده و هم اکنون از جمله برترین تولید کنندگان سیستم های گرمایشی به شمار میرود. از برتری های این شرکت نسبت به سایرین میتوان به قیمت مناسبتر و کیفیت مطلوب آن اشاره داشت که سبب آن شد که شرکت صنایع تهویه پارس سعید با تجربه ی 21ساله ی خود در این صنعت اقدام به اخذ نمایندگی آن بنماید.
فن های سانتریفیوژ به علت دارا بودن فشار بالای استاتیکی و همچنین میزان مکش زیاد به راحتی
می توانند با ایجاد یک فشار مناسب همراه با سرعت خوب مکش خود کمک شایانی به تخلیه هوا و اگزاست محیط نماید
یکی از پاسخ های که به این سوال می توان داد این است که استفاده از سیستم های تبخیری از دیر باز در فلات مرکزی ایران مرسوم و مورد توجه بوده است در مکان هایی با شباهت آب و هوای تهران اصفهان و یا کرج و... که دارای هوای خشک و گرم هستند می تواند مناسب باشد این در حالی است با استفاده از 4 آمپر برق به سادگی هوای داخل مجموعه های مختلف را با توان مختلف خنگ و متعادل نمود