تبلیغات چندرسانهای (مولتی مدیا)
توضیحات خدمت
استفاده از رسانههای مختلف، مانند صدا، عکس، ویدئو، انیمیشن، متن و… در کنار یکدیگر جهت انتقال بهتر پیام را چندرسانهای گویند. استفاده از CD و DVDهای تبلیغاتیامروزه بسیار مورد توجه مدیران قرار گرفته است. نسبت هزینه به اطلاعات مبادله شده در این روش بسیار کمتر از تبلیغات چاپی و سنتی است از طرفی هم نتیجه کار بسیار زیباتر و جذابتر خواهد بود. در روش چند رسانهای تصاویر، فیلم یا انیمیشن به کمک متون تبلیغاتی میآیند تا تأثیر گذاری آنها را چند برابر کنند. (اطلاعات بیشتر در خصوص چندرسانه ای از ویکی پدیا)
برای انتقال اطلاعات تجاری، تبلیغاتی، فرهنگی و موارد مشابه از ابزارهای مختلفی بهره برداری میشود. منجمله میتوان به بروشورها، تیزرها، مقالات و یا آلبومهای تصاویر اشاره کرد. با استفاده از برنامههای مالتی مدیا میتوان کلیه ابزارهای یاد شده را با امکانات منحصر به فرد IT در هم آمیخت و پروسه انتقال اطلاعات را به بهترین وجه انجام داد. پروژههای مولتی مدیا میتواند در قالبهای مختلفی مانند: سی دیهای آموزشی، سی دیهای تبلیغاتی، کارت سی دیهای تجاری، نرم افزارهای آموزشی، آرشیوهای الکترونیک، گالریهای دیجیتال، کتابخانههای مجازی و … تهیه گردد.
مزایای استفاده از سی دیهای مالتی مدیای تبلیغاتی و کاربردی:
- با توجه به چند رسانهای بودن بهترین تأثیر را دارد.
- از هر کتابچه، بروشور و یا کاتالوگ چاپی جذابتر بوده و به علاوه هزینه کمیرا در پی دارد.
- فقط یکبار طراحی و تولید شده و با هزینۀ کمیقابل تغییر است.
- سهولت در تکثیر یکی دیگر از ویژگیهای سی دی مولتی مدیا میباشد.
- بسیاری از مطالب مهمی که باید شفاهی و به صورت حضوری به مخاطبین توضیح داده شود از طریق سی دی به همراه ضمیمههای لازم یکجا و کامل به تک تک مخاطبین ارائه میشود.
- عمر سی دیهای چند رسانهای بسیار بالاتر از محصولات کاغذی است و بر خلاف کتاب، انتشار مجدد آن در طی مدت کوتاهی امکان پذیر است.
- سرانه استفاده مردم از محصولات سمعی و بصری بسیار بالاتر از محصولات نشریهای است.
- دارای فهرستی پویا و سریع است و در کمترین زمان کاربر را با هدف مورد نظر میرساند.
- با توجه به هزینههای بسیار بالای کاتالوگهای سنتی هزینههای طراحی، ساخت و تکثیر سی دی کاتالوگ بسیار منطقی و مناسب با هر بودجهای میباشد.
بگم؟ من از این اطلاعات چیز زیادی نفهمیدم، میشه خلاصه توضیح بدین کدوم بیشتر برای منظور ما بهتره؟
متاسفانه هیچ جواب سادهای نمیشه به این سوال داد.
به خیلی از چیزها بستگی داره از جمله محتوای تبلیغاتی، حجم تبلیغات، تعداد انتشار، امکانات بازار هدف و خلاصه کلی چیز دیگه، ساده ترین راه واسه فهمیدنش اینه که یه زنگ یا ایمیل بزنید و کاملا توضیح بدید که چه چیزی در نظرتون هست تا بهترین پیشنهاد رو بهتون بدیم. نترس بابا! مشاوره رایگانه، بازاریابامون هم گیر نمیدن به کسی که حتما باید بخای.
اسلاید شو:
به صورت مجموعهای از اسلایدهای نمایشی طراحی میشود. مناسب برای نمایش از طریق ویدئو پروژکتور. مایکروسافت پاورپویت (به انگلیسی: Microsoft PowerPoint) یک برنامه نمایشی میباشد. در بسیاری از موارد به همراه کسب و کار، آموزش و پرورش استفاده میشود.
صفحات سایت:
از صفحات سایتهای استاتیک استفاده میشود که میتواند یک کپی از سایت رسمیتبلیغ کننده باشد. مناسب برای نمایش روی کامپیوترهای شخصی. صفحهٔ وب (به انگلیسی: Web page) یک منبع اطلاعاتی است و میتوان با یک مرورگر وب به آن دسترسی یافت. این اطلاعات بیشتر در قالب اچتیامال یا اکساچتیامال هستند و میتوان با بهره از پیوندها از یک صفحهٔ وب به صفحههای دیگر رسید.
مولتی مدیا:
نرم افزاری متشکل از صوت، فیلم، تصویر و متن که متداولترین روش تولید سی دی تبلیغاتی است. مناسب برای انتشار و نمایش روی کامپیوترهای شخصی. در فایلهای چند رسانهای میتوان مجموعهای از اطلاعات صوتی، تصاویر، گرافیک، انیمیشن و… را همگی در فقط یک فایل در کنار هم ذخیره کرد.
انیمیشن و فلش:
به صورت انیمیشن و یا طرحهای سه بعدی و همراه با افکتهای تصویری ساخته میشود. مناسب برای انتشار و نمایش روی کامپیوترهای شخصی. پویانمایی، زندهنگاری یا انیمیشن (به انگلیسی: Animation) نمایش سریع و متوالی تصاویر دوبعدی، یا موقعیتهای مدلهای واقعی، برای ایجاد توهم حرکت است.
پویانمایی رایانهای یا انیمیشن کامپیوتری (به انگلیسی: Computer animation) هنر ساخت تصاویر متحرک و پویا با استفاده از رایانه است. گاهی هدف پویانمایی خود رایانهاست ولی گاهی هم هدف رسانه دیگری است، مانند فیلم. همچنین از آن به عنوان یک سیجیآی (تصورات ساختهٔ رایانه یا پندار ساختهٔ رایانه) یاد میشود، به ویژه هنگامیکه از آن در فیلمها استفاده شود.
فیلم تبلیغاتی:
با استفاده از فیلمهای مستند و فیلمبرداری شده یا سه بعدی و میکس شده تولید میشوند. مناسب برای انتشار و نمایش روی انواع دستگاههای پخش تصویری. عوامل دیداری سینما نیاز به هیچ نوع ترجمه نداشته و قدرت ارتباطات جهانی را به یک محصول تصویر متحرک میبخشند. هر فیلم قابلیت جذب مخاطبان جهانی را دارد بهخصوص اگر از تکنیکهای دوبله و یا زیرنویس که گفتار را ترجمه میسازد، بهره جسته باشد.