ایمن سازان قشم

راهبند, جک پارکینگی, جک ریلی

درب اتوماتیک شیشه ای

انواع درب اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای را می توان با توجه به شکل ظاهری به چند دسته مختلف ساده، منحنی یا کرو و تلسکوپی تقسیم کرد. این درب ها عمدتاً نفررو بوده و عملكرد اتوماتیک این درب ها در بسیاری از اماكن باعث تكریم ارباب رجوع گردیده و حس خوش آیندی در آنها به وجود می آورد.

به طور کلی درب اتوماتیک شیشه ای به درب هایی گفته می شوند که به صورت هوشمند (اتوماتیک) و یا با استفاده از یک ریموت از راه دور و یا دکمه ی تعبیه شده باز یا بسته شوند، اولین و مهم ترین برتری این درب ها به انواع دیگر درب ها راحتی استفاده از این درب ها است. این درب ها دارای امنیت بسیار بالایی هستند به همین دلیل بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند.

در این نوع دربها به علت استفاده از شیشه و فریم های آلومینیومی و یا استیل زیبا به طراحان و دكوراتورها این امكان را میدهد تا بتوانند از این درب ها در ساختمان های مسكونی و اداری، فروشگاه ها، اماكن عمومی، بیمارستان ها و مراکز درمانی، بانک ها، هتل ها و رستوران ها و غیره استفاده نمایند. استفاده از این نوع درب ها به طور چشم گیری (تا 70%) از هدر رفتن انرژی سرمایشی و گرمایشی از ورودی ها جلو گیری می كند و به علت استفاده از درزگیرهای مویی و یا لاستیكی بین فریم ها مانع نفوذ گردو خاك، حشرات و صدا به داخل اماكن می گردد.

همچنین عدم وجود دستگیره در این دربها و غیر تماسی بودن آنها تاثیر چشمگیری در جلوگیری از انتشار ویروسها، میكروبها و بیماریهای واگیردار در محیط های بیمارستانی و آزمایشگاهی دارند. مصرف پایین انرژی، اصطحلاک پایین، سازگار با هر نوع دكوراسیون، با حداقل ایجاد صدا، كنترل تردد و عبورو مرور افراد نیز از دیگر مزایای استفاده از این درب ها می باشند.

مراحل راه اندازی يک سيستم درب اتوماتیک شیشه ای

۱- نصب تابلو و تجهيزات مکانيکی و الکتريکي سيستم درب اتوماتیک

۲- تکميل سيم بندي تابلو و ديگر تجهيزات سيستم درب اتوماتیک

۳- تنظيم يا  ريگلارژ ميکرو سوئيچ های مسير حرکت درب شیشه ای

۴- تست  مراحل باز و بسته شدن درب شیشه ای اتوماتیک

۵- تنظيم ميکرو پروسسور به روي حالت عملکرد مطلوب در اتومات شیشه ای

 اجزای مختلف درب شيشه ای

۱- مرکز کنترل (تابلوی فرمان) ۲- مولد ( توليد کننده ) نيروی حرکتی مثل جک، بازوها و موتور ۳- چشمی ها يا چراغ های مادون قرمز  ۴- ميکرو سوئيچ  ۵- فلاشر ۶- ريموت کنترل يا کنترل از راه دور ۷- پايه ها ۸- قفل برقی ۹- قفل مکانیکی

 

نحوه عملکرد در شیشه ای اتوماتیک

نحوه کارکرد درب شیشه ای اتوماتیک بدین صورت می باشد که ابتدا برق شهری وارد منبع تغذیه دستگاه شده و به برق ۲۴ ولت برای تغذیه موتور و مرکز کنترل تقلیل می یابد. مدار فرمان، عملکرد موتور و قفل برقی را براساس اطلاعات دریافتی از رادارها و سایر سنسورهای حرکتی زیر نظر می گیرد. در صورتی که سنسورها حضور فرد یا جسمی را تشخیص دهند ، مدار فرمان به موتور فرمان حرکت می دهد و نیروی حاصل از موتور به کمک تسمه انتقال قدرت به هنگرها منتقل می شود.

هنگرها نیز که وظیفه ی نگهداری لت های متحرک را بر عهده دارند بر روی ریل تعبیه شده در شاسی به صورت کشویی حرکت کرده و در نتیجه درب اتوماتیک شیشه ای باز می شود . تمامی تجهیزات فوق الذکر درون شاسی درب اتوماتیک قرار گرفته و یک پوشش آلومینیومی با عنوان کاور بر روی آن قرار می گیرد .

درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ (ساده(

درب اتوماتیک اسلایدینگ یا کشویی پر کاربردترین نوع درب اتوماتیک در کشور می باشد. این نوع از درب را نسبت به ابعاد و فضایی که وجود دارد به صورت مختلف سفارش می دهند. شیشه های این دربها اکثرا به صورت شیشه سکوریت نشکن و با قطر 10 میلی متر می باشند و در رنگهای گوناگون یافت می شود که نسبت به نمای کارشده محیط متفاوت می باشد .

درب های اتوماتیک شیشه ای در صورت انتخاب درست محصول با توجه به وزن و ابعاد شیشه سکوریت و فریم ها بهترین انتخاب برای سهولت عبور و مرور افراد می باشد. این نوع از درب می تواند به صورت کشویی دو طرفه باز شود. در این حالت درب دارای 4 لنگه خواهد بود : دو لنگه که در طرفین قرار می گیرند و ثابت قرار دارند و دو لنگه دیگر که در بخش میانی آن قرار گرفته اند. که با تشخیص حرکت و یا وزن توسط حسگر بسیار دقیق که بر روی درب قرار گرفته، دو لنگه میانی به طرفین حرکت می کنند و ورودی نفررو باز می شود.

درب شیشه ای خطی یا کشویی که شامل 4 قسمت می شود می تواند ورودی به عرض 0.6 تا 3.9 متر ایجاد کند. (بستگی به انتخاب اپراتور) استاندارد ارتفاع در این دربها به طور معمول 2.20 متر می باشد و اگر ارتفاع درب بیشتر از استاندارد باشد از شیشه سکوریت به صورت کتیبه در بالای درب و فضای تهی استفاده می شود. وجود سیستم و سنسورهای ایمن خطی بین این درب ها و حسگرهای هوشمند با قابلیت ضد برخورد، عابرین را در برابر برخورد احتمالی دربها محافظت می کند. درب اتوماتیک اسلایدینگ یا درب اتوماتیک شیشه ای کشویی نوع کاملا کلاسیک این نوع از درب است که حاصل چندین سال تجربه می باشد.

 

 

 

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

درب های اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی راهکاری است برای عرض های کم و یا معابری که عرض های بزرگتری برای تردد نیاز دارند. تفاوت درب شیشه ای تلسکوپی در شکل ظاهری و فرمت عملکرد آن است. درب اتومات شیشه ای تلسکوپی در حالت معمول از حداقل 3 تا 6 لت تشکیل می گردد. در مدل 3 لت یکی از لت ها ثابت در سمت راست یا چپ قرار می گیرد و 2 لت دیگر که متحرک هستند بر روی آن لت ثابت قرار می گیرند.

برای دربهای 6 لت هم به همین شیوه و عملکرد می باشد فقط به جای حرکت دربها به یک طرف به طرفین باز می شود و بر روی دربهای ثابت قرار می گیرند . اما امتیاز ویژه ای که این درب نسبت به مدل ساده خود دارد در این است که با استفاده از این درب می توان از حدود ۷۰ درصد فضا برای عبور و مرور استفاده کرد، در حالی که این عدد برای نوع ساده تر درب شیشه ای اتوماتیک ،تنها ۵۰ درصد است.

درب اتوماتیک شیشه ای منحنی (کرو)

درب اتوماتیک شیشه ای منحنی یکی از زیباترین اپراتورها می باشد که برای مکان و فضاهایی کاربرد دارد که از معماری خاصی برخوردارند. درب شیشه ای منحنی همانند دیگر اپراتورها نیز شامل طرح های متنوعی می باشد. درب شیشه ای منحنی دارای دو لت ثابت و دو لت متحرک می باشد که همانند درب اسلایدینگ عمل میکند اما در امتداد یک منحنی حرکت میکند و نوع دیگر آن به این صورت است که فقط دو لت متحرک نصب می شود که بدلیل مسایل زیبایی و امنیت بیشتر بهتر است که از نوع اول استفاده شود.

درب شیشه ای نیم گرد به دلیل نورد شدن شیشه و فریم و سیستم آن، قیمت به مراتب بیشتری نسبت به مدل های کشویی دارا می باشد. این اپراتورها به دلیل ابهت خاص از نظر نمای ظاهری، در اماکن تجاری پر تردد نصب می شود اما به دلیل فضای بیشتری که نیازمند است معمولا در ورودی های اصلی مورد استفاده قرار می گیرد. از مزایای این نوع درب ها می توان به عرض بازشو زیاد در مقایسه با نوع ساده، امکان استفاده از سقف شیشه ای و افزایش نور ورودی به محیط، فضای تردد بیشتر و … نام برد.

درب اتوماتیک شیشه ای گردان

طراحی این درب به گونه ای می باشد که در عین زیبایی و ابهت بخشیدن به فضای ورودی دارای فضایی مدور برای چرخش لت های درب می باشد . از درب های گردان شیشه ای برای ورودی پاساژها و مراکز اداری و تجاری ، هتل ها ، مراکز درمانی و برای اماکنی که اختلاف دمای داخل و خارج مجموعه زیاد است استفاده می شود .

درب شیشه ای اتوماتیک گردان علاوه بر امنیت زیاد و بهینه سازی انرژی باعث می شود بتوان ورود و خروج همزمان انجام شود . این درب ها نیز تنوع زیادی در ساخت دارند که می توان به درب اتوماتیک گردان 3 یا 4 پنل ، درب اتوماتیک گردان بدون فریم یا تمام شیشه، درب های اتوماتیک شیشه ای گردان ترکیبی و درب اتوماتیک گردان با قابلیت خروج اضطراری اشاره کرد.

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

ایمن سازان قشم

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

راهبند، جک پارکینگی، جک ریلی، کرکره

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات