ایزو 22000
مشاوره استاندارد ایزو22000 با دیدگاه انطباق و سازگاری با سایر استانداردهای بین المللی سیستم مدیریت ایزو9001 طراحی شده است. بنابراین این استاندارد برای هماهنگی و یکپارچه شدن با سیستمهای مدیریت موجود، ایده آل می باشد.
مشخصات
- ایزو 22000 :
- ابزاری برای مدیریت ریسک
توضیحات خدمت
استاندارد ایزو22000 می تواند در تمامی سازمانها و شرکتهایی که به طور مستقیم و غیر مستقیم در زنجیره غذایی دخیلنـد، مورد استفاده قرار گیرد. این استاندارد به شما امکان ارزیابی و نشان دادن مطابقت محصول در رابطه با ایمنی مواد غذایی و کنترل خطرهای مرتبط با ایمنی مواد غذایی را میسر می سازد.
چرا به سیستم ایزو 22000:2005 نیازمندیم؟
اهمیت نقش غذا در جامعه و افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به خطراتی که مواد غذایی ناسالم میتواند حامل و ناقل آن باشد در اثر افزایش عمومی سطح دانش در اجتماع، روند صنعتی شدن تولید غذا، ارتباطات گسترده جوامع، گستردگی چرخه تولید تا مصرف، بروز بیماریهای ناشناخته، لزوم کنترل افزودنی ها در تولید مواد غذایی، ناکارآمدی سیستم های کنترل آماری در تولید مواد غذایی، کاهش هزینه های بازرسی غیر ضروری و تکیه بیشتر و دقیقتر بر نقاط کنترل بحرانی، بکارگیری استانداردهای مدیریت بهداشت و ایمنی مواد غذایی را به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل نموده است.
مشاوره ایزو22000 سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ابزاری برای مدیریت ریسک محسوب می شود که منحصرا برای اطمینان یافتن صنایع غذایی از ایمنی محصولاتشان طراحی شده است.
استاندارد ایزو22000، استانداردی پایه ای است که به سازمانها و شرکتها این امکان را می دهد که ریسکهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.
دریافت گواهینامه بر اساس این استاندارد، رویکرد سازمان شما را از شیوه سنتی آزمون کیفیت به شیوه تفکر پیشگیرانه سوق می دهد. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، تولید تجهیزات، ماشین آلات و مواد شیمیایی، و بخش خدمات نظیر کنترل آفات، شستشو، حمل و نقل و تدارکات را تحت پوشش قرار می دهد.
مزایای استقرار ایزو 22000:2005
-مزیت اصلی حاصل ازمشاوره استاندارد ��یزو22000 این است که اجرای سیستم قوانین HACCP (روش تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی) را برای سازمانهای سراسر جهان به روشی هماهنگ، آسانتر خواهد نمود که بسته به کشور یا محصول غذایی تغییر نمی کند.
-بکارگیری این استاندارد به سازمانهایی که در رده های مختلف زنجیره غذایی قرار دارند کمک میکند که بتوانند مخاطرات موجود در سیستم خود را شناسایی و کنترل نمایند.