شرکت مهندسی بازرگانی انرژی پالایش کالا (.EPC Co)

فروش لوله فولادی- pipe carbon steel, فروش شیر آلات استنلس استیل-pipe stainless steel , فروش اتصالات- galvanized pipe

افق سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران در معادن کشور/ بهره‌برداری ۲۷.۶ میلیارد دلار پروژه تا سال ۱۴۰۸/ تاکنون در کشور، فقط حدود هفت درصد معادن اکتشاف شده است

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید
رییس هیئت عامل ایمیدرو در تشریح افق سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران در معادن کشور، از بهره‌برداری ۲۷.۶ میلیارد دلار پروژه تا سال ۱۴۰۸ خبر داد.
 
*** افق ایمیدرو در سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران در معادن
 
به گزارش صنایع، محمدرضا موثقی‌نیا درباره افق ایمیدرو در سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران در معادن، اظهار داشت:
تداوم سرمایه‌گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی از اهداف ایمیدرو است.
همچنین ایمیدرو موفق به جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی به ارزش بیش از ۹.۵ میلیارد دلار با اشتغالزایی بیش از ۲۳ هزار نفر شده که تاکنون حدود ۳.۹ میلیارد دلار از طرح‌ها تکمیل شده‌است.
 
*** ساماندهی معادن کشور در دولت سیزدهم
 
رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه با استقرار دولت سیزدهم شاهد آغاز اقدامات اساسی در بخش معدن هستیم که از جمله آنها به مزایده گذاشتن پنج‌ هزار و ۴۳۷ پروانه اکتشاف، مجوز برداشت و معدن و شفاف‌سـازی، حذف امضاهای طلایی و سـاماندهی نظـام حقـوق دولتـی معـادن قابل اشاره است، بیان داشت:
ارزش افزوده بخش معدن از زمستان ۱۳۹۹ تا بهار ۱۴۰۱ با رشد منفی مواجه بوده که در اثر فعالیت دولت مردمی و اهتمام به احیا و فعال‌سازی ظرفیت‌های معدنی کشور، در تابستان ۱۴۰۱ و پس از ۶ فصل، رشد ارزش افزوده بخش معدن به هفت‌دهم درصد و در پاییز ۱۴۰۱ با افزایش قابل توجه به ۲.۶ درصد رسید.
در سال ۱۳۹۹ حقوق دولتی وصول شده معادن ۶.۶ هزار میلیارد تومان بوده که این رقم در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به ترتیب به ۱۹.۲ و حدود ۳۸ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است.
بنابراین، وصول حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۹۰ درصد و در سال ۱۴۰۱، افزون بر ۹۶ درصد رشد داشته است.
همچنین تولید انواع ماشین‌آلات معدنی و راه‌سازی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ (در سال ۱۴۰۰ تعداد یک‌هزار و ۷۳۸ دستگاه انواع ماشین‌آلات معدنی و راه‌سازی در کشور تولید شده که در سال ۱۴۰۱ به سه‌هزار و ۵۰۰ دستگاه افزایش یافته است) رشد حدود ۱۰۱ درصدی داشته است.
 
*** افزایش تولید
 
این مقام مسوول همچنین، ادامه داد:
در دو سال اخیر تلاش‌های زیادی برای افزایش تولید در بخش معدن و صنایع معدنی انجام شده است.
به عنوان مثال در سال ۱۴۰۰ شاهد افزایش تولید در شمش آلومینیوم، کنسانتره سنگ آهن، گندله، کنسانتره مس و کاتد مس نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن بوده ایم.
در سال ۱۴۰۱ نیز رشد تولید در شمش آلومینیوم، آهن اسفنجی، شمش فولاد، محصولات فولادی و کاتد مس ثبت شده است.
در بخش اکتشاف نیز ایمیدرو دارای استراتژی‌های ویژه در راستای توسعه فعالیت‌های اکتشافی بوده و به این امر بودجه مشخصی تخصیص داده شده است، به گونه‌ای که عملکرد هزینه‌کرد اکتشاف در سال ۱۴۰۱، حدود یک‌هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان بوده است.
 همچنین در دو سال اخیر افزون بر ۲۴ پروژه توسعه‌ای و زیرساختی حوزه معدن و صنایع معدنی با رقم سرمایه‌گذاری ۷۲۹ میلیون دلار به بهره‌برداری رسیده است.
 
*** احیا و فعال‌سازی معادن
 
وی در ادامه، اظهار داشت:
یکی از اقدامات ایمیدرو، احیا و فعال‌سازی معادن کوچک بوده که طی سال‌های اخیر به این مهم به طور ویژه پرداخته شده است.
در سال ۱۴۰۰ نزدیک به هفت‌هزار و ۱۰۰ معدن شناسایی و اولویت‏بندی و اقدام کلینیکی روی ۴۶۰ معدن انجام شد و ۴۵۳ معدن نیز احیا و فعال‌سازی شد.
در سال ۱۴۰۱ نیز ۴۶ بسته پیشنهادی سرمایه گذاری، نهایی شد و برای ۲۹۰ معدن اقدامات احیا و توسعه انجام شد.
 
*** فعالیت ایمیدرو در حوزه فراسرزمینی
 
موثقی‌نیا با بیان اینکه، با توجه به بهبود تعاملات خارجی ایران در دولت سیزدهم و مذاکرات گسترده رئیس جمهور با کشورهای مختلف قرار شده است، ایمیدرو با جدیت فعالیت در حوزه فراسرزمینی را دنبال کند، ادامه‌داد: 
بر این اساس، مطالعه و بررسی امکان سرمایه‌گذاری و تامین مواد معدنی مورد نیاز صنایع معدنی کشور از سایر کشورها به‌ویژه همسایگان را در دستور کار خود قرارداده تا بتواند استراتژی‌ها و راهکارهای مناسب در این حوزه را شناسایی و انتخاب کند.
ایمیدرو به منظور حمایت از طرح‌های نوآورانه و فناورانه، طرحی تحت عنوان «زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن» با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای بخش خصوصی در راستای توسعه نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی و ارائه خدمات و تسهیلگری به شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها ایجاد کرده است.
از مهمترین دستاوردهای آن می‌توان به شناسایی ۳۷۰ شرکت دانش بنیان مرتبط با زنجیره بخش معدن و صنایع معدنی و برقراری ارتباط با ۶۲ شرکت مربوطه و شناسایی چالش‌ها و مشکلات آنها اشاره کرد.
همچنین برگزاری پنج رویداد «دایان» با موضوعات فولاد، ماشین آلات، ایمنی، بهداشت و محیط زیست، فرآوری و هوشمندسازی با حضور شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه پذیر، نمایندگان انجمن‌های بخش خصوصی و غیره از جمله دستاوردها است.
 
*** اکتشاف فقط ۷ درصد معادن کشور
 
وی در ادامه، اظهار داشت:
در حال حاضر ۱۹۸ پروانه اکتشاف و ۴۹۴ ثبت محدوده انجام شده است که برخی از آنها منجر به گواهی کشف خواهند شد، طبق بند (ت) ماده ۳۵ قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی کشور باید از طریق فراخوان عمومی (مزایده) استخراج و فروش معادن به بخش خصوصی یا تعاونی واگذار شود.
براساس توافق سه جانبه (وزارت صمت، ایمیدرو و سازمان زمین شناسی)، طرح تحول معدن و اکتشافات ذخایر معدنی شامل برداشت ژئوفیزیک هوابرد و تهیه سه لایه زمین شناسی، زمین شناسی اقتصادی و ژئوشیمی در مقیاس یک پنجاه هزارم در مناطق اولویت دار اکتشافی کشور در حال اجرا است و تا سال ۱۴۰۶ در دستور کار قرار خواهد داشت.
تاکنون در کشور، فقط حدود هفت درصد معادن اکتشاف شده است و در عین حال در بسیاری از حوزه‌های معدن و صنایع معدنی، به دلیل نوع نگاه در گذشته و وجود مسائل بین‌المللی و تحریم، از قافله دانش فناوری عقب ماندیم.
شاید دلیل اصلی این عقب ماندگی این بوده که نتوانسته‌ایم فناوری‌ها را در حوزه معدن و صنایع معدنی به روز کنیم.
در این حوزه، دانشگاه می‌تواند ورود کند.
همکاری دانشگاه و صنعت از ابتدای انقلاب آغاز شده، اما هیچ گاه به نقطه مطلوب نرسیده است، در حالی که برای توسعه بخش معدن و صنایع معدنی، باید به دنبال اثربخشی همکاری صنعت و دانشگاه باشیم.
بر این اساس در ایمیدرو به دنبال تحقق چنین امری هستیم.
 
*** واردات ماشین‌آلات معدنی
 
این مقام مسوول با بیان اینکه بر اساس سیاست‌گذاری معاونت معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت، محدوده ماشین‌آلات معدنی ساخت داخل و بدون توانایی ساخت داخل، ابلاغ شد، اظهار داشت:
در محدوده ماشین‌آلات بدون ساخت داخل، واردات تا پنج سال ساخت بدون محدودیت است و برای ماشین‌آلات پنج تا ۱۰ سال ساخت، بر اساس گروه مواد معدنی و همچنین میزان عملیات معدنکاری، تعداد مجوز واردات تعیین و ابلاغ شده است.
در محدوده ساخت داخل، امکان واردات ماشین‌آلات تا پنج سال ساخت به تعداد ماشین‌آلات رده معدنی خریداری شده از سازندگان داخلی فقط برای به‌کارگیری در واحد تولیدی مربوطه وجود دارد.
 
وی با بیان اینکه در راستای حمایت از تولید ساخت داخل، ارائه تسهیلات از طریق صندوق بیمه در دستور کار قرارگرفته است، اضافه‌کرد:
برگزاری فراخوان برای تامین ماشین‌آلات از شرکت هپکو در آبان ماه ۱۴۰۱ توسط صندوق بیمه انجام شد و تاکنون سه دوره تمدید شده است.
پس از بررسی و پالایش درخواست‌ها، از منظر داشتن شرایط و مدارک شرکت در فراخوان، تا پایان مردادماه سال‌جاری ۷۸ پرونده وارد مرحله ثبت نام شده که ۶۳ پرونده به بانک معرفی شده است.
این موارد شامل ۱۶۸ دستگاه به ارزش ۱۶.۴۷۱ میلیارد ریال است که به بانک معرفی شدند.
 
 
همچنین بخوانید:
اخبار و تحلیل‌های کارشناسی پیرامون انتخابات ایران و جهان
 
 
انتهای پیام///
منبع
صنایع

2 سال قبل
اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

شرکت مهندسی بازرگانی انرژی پالایش کالا (.EPC Co)

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

فروش لوله فولادی- pipe carbon steel، فروش شیر آلات استنلس استیل-pipe stainless steel ، فروش اتصالات- galvanized pipe، فروش لوله آلیاژیpipe super Alloy، فروش فلنج فولادی flange carbon steel ، فروش فلنج استنلس استیلflange stainless steel، فروش فلنج آلیاژیflange super Alloy، فروش شیرآلات فولادی valve carbon steel، فروش شیرآلات استنلس استیلvalve stainless steel، فروش شیر آلات آلیاژیvalve super Alloy، فروش اتصالات فولادیfitting carbon steel، فروش اتصالات استنلس استیلfitting stainless steel، فروش اتصالات آلیاژیfitting super Alloy، فروش لوله رده 40، فروش استاد بولت، فروش پیچ و مهرهnut & bolt

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات