مدیر عامل «بنیاد هاسب» (همدلان آینده نگر سیستان و بلوچستان) با بیان اینکه ۴۶ درصد دختران در استا...
7 هفته قبلموسسه همدلان آینده نگر سیستان و بلوچستان ( هاسب )
خرده فروش
موسسه خیریه و مردم نهاد”همدلان آیندهنگر سیستان و بلوچستان” نخست از ائتلاف حدود دوازده موسسه خیریه و غیردولتی برای انجام فعالیتهای آموزشی در مناطق حاشیهشهر، و جذب بازماندگان از تحصیل، و بخصوص فراهم کردن فرصتهای آموزشی برای افراد فاقد شناسنامه که آمارشان در سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است، و احداث و ساخت مدارس در روستاهای استان مذکور ایجاد شد. این نهادهای خیریه، با ائتلاف اولیه خود گروه مدارس آیندهنگر را ایجاد کردند. در آغاز حدود ۲۰ مدرسه، و تا به امروز بیش از ۵۰مدرسه آیندهنگر ایجاد و یا راهاندازی شده است. سپس گروهی دیگر از دوستان و فعالین اجتماعی و مدیران سابق و فعلی نهادهای مختلف اجرایی کشور که تحت نام همدلان گرد هم آمده بودند به این ائتلاف پیوستند و نام همدلان آیندهنگر سیستان و بلوچستان که مخفف آن هاسب میشود برای این حرکت انتخاب شد. ویژگی مشترک همه این موسسات مردم نهاد و خیریه، دغدغهشان برای پیگیری مسائل استان سیستان و بلوچستان بود. این دغدغه مشترک براساس یک انتخاب استراتژیک، ایجاد شده بود. دغدغهای که از آرمان ضرورت توسعه متوازن، برخورداری همگانی از مواهب توسعه، و پیوستگی توسعه متوازن و برخورداری همگانه با مفهوم عدالت اجتماعی برخاسته بود. به عبارت دیگر این نهادهای مردمی، همه عدالتخواهانی بودند که تبلور آرمان عدالت اجتماعی را در برخورداری همگانی از مواهب توسعه و پیشرفت، کاهش فاصله اجتماعی و از بین رفتن نابرابریهای شدید و غیرقابل توجیه میدیدند.
این مجموعهها با ملاحظه فاصله شدید شاخصهای توسعهای این استان با دیگر نقاط کشور تصمیم گرفته بودند تا تمام تلاش خود را برای ارتقاء این شاخصها به سطح میانگین کشوری مبذول کنند. در واقع برای اینکه رقابت منصفانهای شکل بگیرد، نخست لازم است مسابقهدهندگان در یک صف قرار گیرند؛ اگر مثلا دوندهای یک کیلومتر عقب تر از سایر دوندگان باشد و داور سوت آغاز مسابقه را بزند، که اصلا مسابقه شکل نمیگیرد.
به این ترتیب مجموعههایی مردمی گرد هم آمدند تا هدف «رساندن شاخصهای توسعه سیستان و بلوچستان به سطح میانگین کشوری» را محقق سازند. بعدها موسسات دیگری هم به این ائتلاف پیوستند. تا امروز بیش از ۱۱۰ موسسه خیریه و مردم نهاد، پیرامون این هدف گرد آمدهاند و دغدغه و تعهد خود را همین رسیدن به میانگین کشوری قرار دادهاند. این مجموعهها فعالیت خود را درسه حیطه، «جلب حمایت سیاسی و عزم مدیریتی در دستگاهها و سازمانهای دولتی» ؛ «ترغیب نهادهای عمومی غیردولتی» نظیر بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان تامین اجتماعی، بانکها، بسیج مسئولیت اجتماعی شرکتهای عمومی و نظایر اینها، و «تشویق موسسات خیریه و سازمانهای مردم نهاد مشابه» به این هدفگذاری و انتخاب اولویت توجه به کاهش این فاصله چشمگیر؛ سازمان دادند.
امروز این ۱۱۰ نهاد خیریه و مردمی، بعلاوه طیف وسیعی از صاحبنظران و فعالین ملی و اجتماعی، همگی تلاش برای رسیدن شاخصهای توسعه سیستان و بلوچستان به سطح میانگین کشوری را برای خود هدفگذاری کردهاند. هدفی که در راستای نیل به عدالت اجتماعی، و منطبق با آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی، و نیز اهداف قانون اساسی کشورمان است، و اصلا هم هدف بلند پروازنه و دست نیافتنی نیست. فقط عزم و اراده ملی و یک همبستگی و تعهد اجتماعی لازم دارد.
محصولات
نیازمندی های خود را در این حوزه با ما مطرح کنید!
شما می توانید با ارسال پیام و درخواست مشاوره رایگان، با همکاران ما در بخش فروش ارتباط گرفته و نیازمندی خود را مطرح کنید.
برای اینکار، بر روی دکمه درخواست مشاوره رایگان کلیک کرده و فرم مربوطه را پر کنید.
اخبار
مقالات

درپی بیماری خیر نیکوکار «محمدرضا واعظ مهدوی» جمعی از دانش آموزان استان سیستان بلوچستان با ارسال د...
7 هفته قبل