بیمه مسئولیت حمل و نقل داخلی
بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل داخلی : شرکتها و موسسات حمل ونقل داخلی براساس قانون تجارت و سایر مقررات مربوطه موظفند محمولاتی را که توسط ارسال کنندگان ویا صاحبان کالا جهت حمل به مقاصد مورد نظر به آنها واگذار می گردد صحیح و سالم به مقصد برساند .
توضیحات خدمت
پوشش ها :
کلیه خطرات اصلی – شامل تصادف ،واژگونی ، آتش سوزی ، سرقت کلی محموله با وسیله نقلیه و برخورد کالا با شی ثابت (بیمه مسئولیت متصدیان حمل ونقل )
مدارک لازم جهت صدور بیمه نامه:
- درخواست کتبی شرکت حمل ونقل با مهر و امضاء صاحبان امضاءمجاز به انضمام تکمیل فرم پیشنهاد .
- تصویر پروانه فعالیت معتبر وروزنامه رسمی با آخرین تغییرات و کد اقتصادی .
- درصورتی که درخواست انعقاد قرارداد از طریق نماینده یا کارگزار ارائه می گردد ، درخواست کتبی نامبردگان .
فرآیند صدور بیمه نامه :
پس از بررسی پیشنهاد صدور و سوابق متقاضی و درصورت لزوم استعلام از بیمه گرقبلی توسط مرکز یاشعبه ناظر ، پیش نویس قرارداد یا نرخ و شرایط پیشنهادی ارائه و درصورت موافقت ، قرارداد نهایی صادر می گردد .
اصل نسخ قرارداد نهایی طی نامه جهت مهرو امضاء توسط بیمه گذار ، تحویل نماینده یا کارگزارمی گردد .
نکته : به منظور حسن اجرای مفاد قرارداد ، اخذ تعهد نامه از نماینده الزامی است .
- پس از تهیه قرارداد (درسه نسخه)و مهر و امضاء آن توسط بیمه گذار و بیمه گر ( واحد صادر کننده ) یک نسخه از آن توسط همان واحد ضبط ، یک نسخه به مدیریت امورمالی ارسال و نسخه دیگر تحویل بیمه گذارمی شود .
- کلیه شعب یا واحدهای صادر کننده قرارداد موظف می باشند تصویر قرارداد منعقده را جهت اداره فروش قراردادهای بیمه مسئولیت متصدیان حمل ارسال نمایند .
- ضروری است شعب و واحدهای صدور به محض صدور قرارداد ، نسبت به ارسال درخواست نصب برنامه آنلاین شرکت ایده پرداز پاسارگاد(ایپاد) ازطریق سامانهir . ransportalT.wwwاقدام نمایند.
- همانطوریکه در قرارداد ذکر گردیده ، بیمه گذار می بایست بلافاصله پس از دریافت حواله بارنامه ها، کپی حواله را جهت اطلاع از تعداد و شماره بارنامه های اخذ شده به بیمه گر ارائه نماید واحد صدور نیز موظف است صورت ریز مشخصات محمولات حمل شده را ظرف مهلت مقرر در قرارداد اخذ و پس از مطابقت شماره بارنامه های مندرج در صورت ریز با شماره بارنامه اعلامی در حواله چنانچه شماره بارنامه ای جا افتاده باشد
- وضعیت شماره بارنامه های جا افتاده را مشخص و درصورتیکه سایر موارد از جمله وصول حق بیمه و یا اعلام محمولات با سرمایه بیش از سقف مقرر در قرارداد و ... با مفاد قرارداد مطابقت داشته باشد اقدام به صدور الحاقیه اضافه، حذف یا تغییر بارنامه نماید .