مرکز بستری ترک اعتیاد خانه سپید

ترک اعتیاد, مرکز ترک اعتیاد, ترک اعتیاد حشیش

اعتیاد در زنان

اعتیاد در زنان-ترک اعتیاد در زنان-ترک اعتیاد

توضیحات خدمت

اعتیاد در زنان

سوء مصرف مواد یکی از مهمترین مشکلات عصر حاضر است که گسترده ای جهانی دارد . مصیبتی که میلیون ها زندگی را ویران و سرمایه های کلان ملی را صرف مبارزه و یا جبران صدمات ناشی از آن می کند . هر دارویی که بعد از مصرف چنان تغییراتی را در انسان به وجود آورد که از نظر اجتماعی قابل قبول و پذیرش نباشد و اجتماع نسبت به آن حساسیت یا واکنش نشان دهد آن دارو مخدر است و کسی که چنین موادی را مصرف می کند معتاد شناخته می شود .
تصور اکثر افراد جامعه این است که سوء مصرف مواد ، پدیده ای مردانه است ، در حالی که زنان هم همپای مردان در معتاد شدن پیش می روند .شاید دلیل افزایش در صد زنان معتاد ، یکسان شدن نقش زنان و مردان در پدیده های اجتماعی ، رشد شهر نشینی ، رشد جنبش های اجتماعی زنان ، اشتغال به کار زنان در بیرون از خانه و در نتیجه اختلاط بیشتر زنان و مردان باشد که باعث شده است زنان نیز همانند مردان تحت تاثیر پدیده های اجتماعی که اعتیاد از جمله آن است قرار بگیرند .

علل اعتیاد در زنان :

از عوامل موثر گرایش زنان به مواد مخدر و عدم تمایل به ترک اعتیاد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
رشد نیافتن مهارتهای لازم برای توفیق در زندگی ورود ناگهانی از کودکی به بزرگسالی است . فقدان شایستگی فرد برای کسب پایگاه شغلی نیز یکی از دلایل روی آوردن زنان به مواد مخدر و اعتیاد است . احساس بازنده بودن در رقابتهای شغلی و به دنبال آن ، احساس ناتوانی در نیل به موفقیت ، احساس نا امنی ، نا عادلانه دانستن نظام اجتماعی ، احساس خشم و بی اعتمادی درخانه ، محل کار و مدرسه نیز در گرایش زنان به اعتیاد و مواد مخدر موثر است .


مهمترین عوامل موثر بر اعتیاد زنان :
1 . نقش خانواده : یکی از مهمترین عوامل موثر در سوء مصرف مواد و همچنین پرهیز از مواد مخدر ، خانواده و نحوه عملکرد است . خانواده نخستین نهاد جامعه پذیری کودک و یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده شکل گیری شخصیت است خانواده ارزشها را انتقال می دهد ، اخلاق را بهبود می بخشد و رفتار را اصلاح می کند . پژوهشها نشان داده اند مشکلات در عملکرد خانواده ، با اعتیاد در نوجوانان به ویژه دختران مرتبط است . و همچنین بین نا به سامانی خانواده و اعتیاد زنان رابطه معنادار وجود دارد یعنی هرچه نا به سامانی خانواده بیشتر باشد احتمال معتاد شدن نیز بیشتر خواده بود . از هم گسستگی خانواده زن و شوهری نیز از عوامل کشش زنان به سمت اعتیاد است . بسیاری از زنان پس از مشکلاتی که با همسر دارند ، ترک خانواده توسط همسر یا پس از طلاق ، به سمت مواد مخدر سوق پیدا می کند .


2 . وجود فرد معتاد در خانواده :
یکی از عوامل اصلی گرایش زنان به اعتیاد وجود یک فرد معتاد در خانواده است . طبق آمار ها بیش از 50 درصد زنان معتاد متاهل اند و در اکثر موارد پس از ازدواج به اعتیاد دچار شده اند . مرد معتاد همسر خود را از طریق مختلف نظیر اجبار یا فریب ، معتاد کرده است تا مطمئن شود همسر او اقداماتی نظیر شکایت یا طلاق را در پیش نخواهد گرفت و همچنین می تواند از او در مقاصدی نظیر خرید و فروش مواد مخدر یا جا به جایی مواد استفاده کند .


3 . معاشرات با دوستان ناباب و تردد در مکانهای پرخطر :


یکی دیگر از عوامل موثر بر اعتیاد زنان معاشرت با دوستان معتاد است به دلیل آنکه یکی از راههای تامین درآمد افراد معتاد خرید و فروش مواد است این افراد همواره به دنبال افرادی دیگر هستند که بتوانند آنها را در دام اعتیاد کشانده و از این طریق بر فروش مواد خود رونق دهند . زنان از آنجا که با احساسات عمیق تر وارد روابط دوستی می شوند و با توجه به آگاهی کمتر نسبت به انواع مواد مخدر ، راحترفریب می خورند و بیشتر مورد توجه زنان و مردان معتادبرای سوء استفاده قرار دارند.
نوع منطقه محل سکونت نیز از آنجا که می تواند ارتباط با اینگومه دوستان ناباب را افزایش دهد و همچنین از جهت دردسترس بودن مواد مخدر ، از عوامل موثر در اعتیاد زنان است ، لذا سکونت در مناطقی که افراد معتاد در آن تردد می کنند و خرید و فروش مواد در آن زیاد است می تواند موجب اعتیاد افراد خانواده شود . و همچنین در برخ اماکن زنانه ( آرایشگاه ها و باشگاهای ورزشی و … ) تله هایی برای به دام انداختن زنان و دختران سالم به دام اعتیاد گسترده شده است . در این مکانها از طریق تبلیغات گسترده ای با عناوین دروغین کاهش دهند سریع وزن ، تقویت قوای جنسی تقویت عملکرد شغلی ، شادابی بخش و نشاط دهنده پوست ، مواد مخدر را به افراد نا آگاه فروخته و آنان را معتاد می کنند .

4. فقر و رفاه بیش از حد : عدم دسترسی به امکانات مالی و معیشتی ، احساس محرومیت ، ناکامی و افسردگی می تواند زمینه اعتیاد برخی زنان را ایجاد می کنند . همچنین زنانی که به واسطه برخورداری از مال و ثروت امکانات رفاهی فراوان ، فرصت بیشتری برای شرکت در کلوپ ها پارتی ها ، کافی شاپها و یا انجام مسافرتهای تفریحی به داخل و خارج از کشور را دارند و به احتمال زیاد در معرض اعتیاد به مواد مخدر هستند .


پیامدهای اعتیاد زنان :


1 . ارتکاب انحرافات اجتماعی و زندان : بسیاری از زنان برای تامین اعتیاد خود ، به انحرافات نظیر سرقت ، تکدی گری و خود فروشی دست می زنند . شایعترین نوع بزه کاری زنان جرایمی نظیر سرقت حمل و توزیع مواد مخدر و روسپیگری است که در میان آمار خود فروشی بیشتر است . و برای پیشگیری از ارتکاب به جرم بای مدت یک تا سه ماه در کراکز دولتی و مجاز درمان و کاهش آسیب نگهداری می شوند .


2 – نامناسب شدن روابط خانوادگی و از هم پاشیدگی خانواده :


دخترانی که به اعتیاد روی می آورند ، فرصت تشکیل خانواده را از دست می دهند . آنها د ر اغلب موارد از خانواده پدری خود طرد شده و به جای تشکیل خانواده و تربیت فرزندان سالم به عوامل گسترش فحشا در جامعه تبدیل می شوند و همچنین تحقیقات نشان می دهد تاثیر اعتیاد مادر در فروپاشی خانواده و قربانی شدن کودکان حتی از اعتیاد پدر بیشتر است .

3. مشکلات جسمی و روحی اعتیاد در زنان :

مصرف مواد مخدر احتمال ابتلا به انواع بیماریها نظیر هپاتیت ، ایدز ، سکته های قلبی و مغزی و …. را افزایش می دهد و در نهایت یکی از عوامل مرگ محسوب می شود . طبق تحقیقات رفتارهای پر خطر نظیر استفاده از سرنگ های آلوده در زنان بیشتر است . مصرف مواد مخدر در زنان افزون بر عوارضی که در مردان نیز ایجاد می کند به دلیل احتمال حاملگی خطرات فراوانی برای جنین آنان به همراه دارد و احتمال نا باروری را نیز افزایش می دهد ، همچنین مصرف مواد مخدر می تواند موجب بیماریهای روانی فراوانی شود .


چگونه می توان مانع روند روبه رشد اعتیاد در زنان شد ؟
1 . هر چه میزان آگاهی زنان و دختران بر مضرات مواد مخدر بیشتر باشد  اعتیاد در زنان به همان اندازه میزان گرایش آنها به مواد نیز کمتر است . آگاهی بخشی می تواند از طزیق رسانه های عمومی ، دبیرستانها و دانشگاههای و والدین صورت گیرد .
2 . همانطور که اشاره شد روابط نامناسب خانوادگی هم به عنوان علت و هم به عنوان معلول پدیده مصرف مواد مخدر در زنان گزارش شده است . لذا گفته می شود تامین محیطی آرام و پر محبت در خانواده باید صورت گیرد . از طرف دیگر اگر افرادی ازخانواده مصرف کننده مواد هستند باید یا در حد امکان زنان و دختران خانواده را از آنها دو ر کرد یا آموزشهای و ایمن سازی لازم در زنان و دختران این خانواده صورت گیرد . حمایت از زنان و دختران دارای خانواده معتاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است و این حمایت و آگاهی بخشی می تواند به وسیله یک مرکز مجرب و تخصص ترک اعتیاد انجام شود .
3 . به دلیل کمبود مراکز درمان بستری و ترک اعتیاد عامل گسترش اعتیاد در زنان شده و نتیجه آن گسترش فحشا و ارتکاب جرم و معتاد ساختن دیگران خواهد شد . وتاثیر اعتیاد زنان برای خانواده و جامعه ، مخرب تراز اعتیاد مردان خواهد بود لذا راههای پیشگیری و درمان به سرعت باید اجرا شود . و مرکز مجرب و تخصص درمان اعتیاد برای زنان ایجاد شود که علاوه بر درمان و ترک شرکت در جلسات رواندرمانی کمک شایان به بهبودی اعتیاد در زنان شود .
مرکز درمانی مهمترین مکان دسترسی به معتادان هستند و بیشترین میزان اطلاعات مربوط به معتادان از این مرکز تامین می شود .

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

مرکز بستری ترک اعتیاد خانه سپید

کرج

نوع فعالیت

خدمات

خدمات/محصولات

ترک اعتیاد، مرکز ترک اعتیاد، ترک اعتیاد حشیش، ترک اعتیاد شیشه، ترک اعتیاد تریاک، ترک اعتیاد هروئین، ترک اعتیاد الکل، ترک اعتیاد متادون، ترک اعتیاد کوکائین، ترک اعتیاد ترامادول، درمان ترک اعتیاد، ترک اعتیاد شبانه روزی، بیمارستان ترک اعتیاد، ترک اعتیاد در کرج، کلینیک ترک اعتیاد، هزینه ترک اعتیاد

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی خدمات