شرکت تابش پرداز پگاه (دانش بنیان )

تست های غیر مخرب, منیپولیتور, گریپر

vip
vip

مغز نوزادان و کودکان، امواج الکترومغناطیس بیشتری را جذب می‌کند

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

مطالعات جدید حاکی از آن است که مغز نوزادان و کودکان، امواج الکترومغناطیس فرکانس رادیویی بیشتری را جذب می کند!!!

کارشناسان فناوری اطلاعات نشان می دهند که میزان جذب امواج الکترومغناطیس ساطع شده از تلفن همراه در مغز نوزادان و کودکان بیشتر است.

اولین مطالعه ارزیابی پرتوگیری از امواج ساتع شده از تلفن همراه با استفاده از مدل های واقعی سر کودکان

مدل سازی جذب امواج تلفن همراه در یک مقاله جدید منتشر شده در IEEE ، نشان می دهند که میزان جذب امواج الکترومغناطیسی ساتع شده از تلفن همراه در کودکان نوپا نسبت به داده های ارائه شده در مطالعات قبلی، بیشتر است. مقادیر بیشینه جذب انرژی ویژه (SAR) امواج الکترومغناطیسی؛ در ارزیابی ایمنی تلفن همراه در بافت سر کودکان به میزان 78٪ بیشتر از نرخ جذب انرژی ویژه در مدل انسان بالغ است. محققان و کارشناسان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور محدود کردن حدود ایمن پرتوگیری از تلفن همراه بویژه برای مواجهه کودکان، از رگولاتوری های مربوطه درخواست دارند تا توصیه های آکادمی کودکان اطفال آمریکا را به منظور به روز رسانی مقررات ایمنی تلفن همراه در راستای حفاظت از کودکان، در نظر بگیرند.

محققان دانشگاه علوم پزشکی کوئینزلند استرالیا در دپارتمان فناوری اطلاعات و مهندسی برق، طی مطالعات خود میزان جذب انرژی امواج الکترومغناطیسی ناشی از تلفن همراه را در مدل بافت بزرگسالان و نوزادان و کودکان نوپا (در سنین 3 ماه تا 3 سال) به همراه سناریوهای مختلف پرتوگیری را مورد ارزیابی قرار دادند. برای مثال در شرایطی که والدین تلفن همراه را نزدیک سر کودک خود نگه داشته اند، میزان جذب انرژی امواج الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی تابیده شده به سر و پوست صورت کودک را مورد مطالعه قرار دادند. با تایید تحقیقات منتشرشده قبلی توسط کارشناسان دانشگاه Porto Alegre و انجمن سلامت محیط EHTrust، دریافتند که میزان جذب امواج ساتع شده از تلفن همراه در مغز کودکان بیشتر از آنچه در مطالعات قبلی تخمین زده شده است، می باشد.

باید بدانیم کودکان افراد بزرگسال کوچک شده نیستند (این به معنای آن است که مشخصه های بافت اندام های مختلف بویژه مغز آن ها با بزرگسالان یکسان نیست). این تحقیق و شواهد مستند دیگر نشان می دهند که سیستم های تست و ارزیابی ایمنی امواج ساتع شده از تلفن همراه قدیمی و ناکافی هستند. الی کوهن، سردبیر مجله مجتمع پزشکی محیط زیست؛ که شامل فصلی پیرامون ایمنی امواج الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی همراه با ارائه توصیه های عملی به پزشکان است؛ اذعان داشت: “اغلب تحقیقات در حوزه مواجهه کودکان با امواج الکترومغناطیسی، از مدل کوچک شده سر یک فرد بالغ استفاده کردند و این در حالی است که در این بررسی مدل مغز با اندازه و مشخصه آناتومیکی کودکان استفاده کرده و اولین ارزیابی ایمنی پرتوگیری از امواج الکترومغناطیسی مختص کودکان است.”

محققان در این پژوهش از بهترین تکنولوژی ارزیابی و مدل سر کودک در سنین 3، 6، 12، 18 و 36 ماهگی برای شبیه سازی میزان جذب انرژی امواج الکترومغناطیسی، استفاده کردند. در این مطالعه از مدل های واقعی سر که به صورت آناتومیکی بر پایه مراحل رشد و خواص الکتریکی ویژه بافت های کودک؛ که در سن 3 ماهگی نسبت به 3 سالگی تغییر می کند، استفاده کرده و دریافتند که مقادیر جذب انرژی امواج الکترومغناطیسی در سر کودک باعث افزایش سن او کاهش می یابد.

پروفسور ام گاندی، یکی از فعالان در حوزه سیستم های ارزیابی ایمنی تلفن همراه و مشاور ارشد EHTrust، اظهار داشت: “گوشی های هوشمند نباید در نزدیکی مغز کودکان قرار گیرد.” در طول دو دهه گذشته، گاندی و همکارانش چندین مقاله پژوهشی منتشر کرده اند که بیانگر چگونگی جذب بیشتر امواج الکترومغناطیسی در سر کودکان نسبت به بزرگسالان است. “این پژوهش بسیار حائز اهمیت است زیرا مدلسازی جذب امواج تلفن همراه درکودکان نوپا و نوزادان بخشی از فرایند ارزیابی ایمنی فعلی نیست. در عوض، سیستم های ارزیابی موجود فقط مواجهه یک مرد بالغ با امواج الکترومغناطیسی را ارزیابی و شبیه سازی می کند و این سیستم ناقص است. “

“مطالعات انتشار یافته از سوی دولت فرانسه بیانگر این موضوع است که اکثر تلفن های همراه در هنگام ارزیابی در برابر بدن، از حدود ایمن و قانونی پرتوگیری از تلفن همراه فراتر می روند، لذا می توان انتظار داشت که میزان جذب امواج در مغز کودکان، زمانی که والدین گوشی تلفن همراه را به طور مستقیم در مجاورت سر کودک نگه داشته اند، از حدود قانونی فراتر می رود. دکتر دورا داویس، موسس و بنیانگذار EHTrust، اظهار داشت: اقدام فوری در این راستا ضروری است. وی همچنین اشاره کرد که محققان در این مطالعه، امواج الکترومغناطیسی فرکانس رادیویی ساتع شده از تلفن همراه را در فاصله 10 تا 30 میلیمتری از سر کودک مورد ارزیابی قرار داده اند. “لذا اگر تلفن در تماس مستقیم با سر کودک و بدون فاصله قرار گیرد، میزان جذب امواج در مغز آنها به مراتب افزایش می یابد.”

محققان به منظور شبیه سازی پرتوگیری از تلفن های همراه موقعیت های زیر را مورد بررسی قرار دادند: 1- ارزیابی کودکانی که تلفن همراه در نزدیک گوش و دهان آنها واقع شده است؛ 2- ارزیابی کودکان نوپا که در فاصله های مشخصی از تلفن همراه قرار دارند؛ 3- تلفن همراهی که در مجاورت سر کودک واقع شده است. نتایج این یافته ها بیانگر این موضوع است که مقادیر SAR یا نرخ جذب ویژه انرژی امواج در سر کودکان بیشتر از بزرگسالان می باشد. آنها این اختلافات را به تغییرات مربوط به سن، ساختار، اندازه و مشخصه های بافت سر آنها ارتباط می دهند. “در ابعاد سر یک فرد بالغ، انرژی امواج الکترومغناطیسی در یک حجم بزرگتر از بافت تخلیه شده و به میزان کمتری در بافت های داخلی و حساس جذب می شوند.”

نرخ جذب ویژه (SAR) انرژی امواج ساتع شده از تلفن همراه در سر کودکان 3 تا 18 ماهه _ به منظور مقایسه با میزان جذب انرژی داخل بافت سر یک فرد بزرگسال در فرکانس مشخص

به نقل از: ehtrust 
ترجمه: محمدرضا ستوده (کارشناس  پرتوی شرکت تابش  پرداز  پگاه)

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

شرکت تابش پرداز پگاه (دانش بنیان )

تهران

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

تست های غیر مخرب، منیپولیتور، گریپر ، سازنده دستگاه های تست التراسونیک اسکنر در ایران، آموزش حفاظت در برابر اشعه، اندازه گیری امواج ، اتوماسیون صنعتی ، بهسازی سنگ های قیمتی، بازومکانیکی هوشمند، اسمارت لیفت، بازو های صنعتی ، لیفترونیک

نوع مالکیت:

شرکت سهامی خاص

دسته‌بندی محصولات و خدمات
بروز رسانی 3 ساعت پیش