دندانپزشکی دکتر علی شیبانی - دندانپزشکی سعادت آباد|دندانپ...

دندانپزشکی سعادت آباد, دندانپزشک سعادت آباد#دندانپزشکی سعادت آباد, دندانپزشکی سعادت آباد#دندانپزشکی سعادت آباد شمالی

پرسش و پاسخ

زمانی که فرد دارای مشکلاتی مانند نامرتبی دندان‌ها، نبود دندان و یا وجود فاصله بین دندان‌ها، داشتن دندان اضافی، زاویه و چرخش دندان‌ها و یا مشکلاتی از قبیل جلو یا عقب بودن فک‌ها نسبت به جمجمه باشد که تمامی این موارد توسط متخصص ارتودنسی تشخیص داده می‌شود، شخص کاندید انجام درمان ارتودنسی می‌باشد.
قبل از شروع هرگونه درمان ارتودنسی، دندانپزشک شما باید از عدم وجود هرگونه پوسیدگی و یا مشکلات لثه نظیر التهاب یا تحلیل مطمئن شود. در صورت وجود هرگونه پوسیدگی یا مشکلات لثه بهتر است ابتدا طرح درمان ارتودنسی شما توسط متخصص ارتودنسی مشخص گردد و سپس اقدام به ترمیم دندان‌ها نمائید. دلیل این امر این است که ممکن است بعضی از دندان‌های پوسیده یا مشکل‌دار در طرح درمان ارتودنسی کشیده شوند و شما نیاز به صرف هزینه برای ترمیم آن‌ها نداشته باشید .

دندانپزشکی سعادت آباد >> دکتر شیبانی >> تلفن تماس : 22368072 و 22368076

  • ايمپلنت از قطعات مختلفي تشكيل شده است كه هر قطعه هزينه بالائي دارد. در عين حال عمل جراحي ايمپلنت عملي بسيار حرفه اي و با مسئوليت بالاست.مراحل پروتزي ايمپلنت نيز بسيار تخصصي و وقت گير است.مراحل لابراتواري ايمپلنت چندين برابر كارهاي معمول هزينه بر ميدارد. دندانپزشكي كه در زمينه ايمپلنت فعاليت دارد براي به روز نگهداشتن اطلاعاتش نياز به شركت در دوره هاي مختلف داخلي وخارجي دارد كه هزينه زيادي را ميطلبد.باوجود تمام اين مسائل قيمت تمام شده هر ايمپلنت در كشور ما نسبت به خارج از كشور يك دوم تا يك سوم مي باشد.

  • جراحي ايمپلنت به طور معمول در مطب و با بي حسي موضعي انجام مي شود و مانند ساير عمل هاي دندانپزشكي پس از بي حس شدن هيچ دردي ندارد.

  • براي مشخص شدن امكان درمان ايمپلنت در يك بيمار مراجعه به دندانپزشك و انجام معاينات توسط وي وانجام راديوگرافي هاي مربوطه الزامي است. وضعيت سلامت جسمي و رواني بيمار نيز قبل از درمان مورد ارزيابي قرار مي گيرد.كساني كه بيماري هاي كنترل نشده اي نظير ديابت ويا فشارخون داشته باشند تا قبل از يك درمان پايدار كانديد مناسبي براي ايمپلنت نيستند.در عين حال انجام ايمپلنت در كساني كه زياد سيگار مي كشند با ريسك بالائي همراه است.

  • عکس العمل های بیماران در برابر کاشت ایمپلنت از فردی به فرد دیگر متغیر است و به طور مستقیم با تعداد ایمپلنت ها در ارتباط است. مشکلات مربوط به کاشت ایمپلنت در حد عوارض کشیدن یک یا چند دندان می باشد و شما قادر خواهید بود به راحتی و به تنهایی مطب دندانپزشکی را ترک کنید. به هر حال شما باید طبق دستور پزشک دوز مناسبی از داروها مثل 1- مسکن ها 2- آرامبخش ها و ضد التهاب ها 3-پک های گرما و سرما (کمپرس گرم و سرد)4- آنتی بیوتیک ها استفاده کنید. در مورد بیماران خیلی حساس داشتن همراه تا منزل را پیشنهاد می کنیم. معمولا شما پس از عمل قادر خواهید بود تمامی فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرید بسته به تعداد ایمپلنت ها و عکس العمل شما طی یکی دو روز همه چیز به حالت عادی بر می گردد. برخی ناراحتی ها در حد خیلی کم عادی است و با مصرف آنتی بیوتیک ها و مسکن هایی که بدون نسخه پزشک عرضه می شوند به صورت یک یا دو عدد،3 الی 4 بار در روز باید درد را 50% کاهش دهد در غیر اینصورت از داروهای مسکن قویتر که تجویز شده است استفاده کنید.
    ورم در ناحیه جراحی طبیعی است که به طور معمول پس از 48 تا 72 ساعت پس از عمل کاهش پیدا می کند و در طول 4 الی 5 روز آینده کاملا بر طرف می شود. برای جلوگیری از تورم غیز عادی و کاهش آن داروهای استروئیدی برای یک یا دو روز تجویز خواهد شد به علاوه توصیه می شود که حتما حتما از کمپرس سرد( کیسه یخ، حوله سرد یا حوله نازکی که به دور یخ پیچیده شده است) از سمت خارجی صورت هر بار به مدت 10 الی 20 دقیقه با فاصله های زمانی 10 – 20 دقیقه ای در یکی دو روز پس از جراحی استفاده کنید. بعد از 72 ساعت اگر تورم ادامه داشت می توان در صورت لزوم از کمپرس گرم استفاده کرد.
    معمولا خونریزی پس از 10 دقیقه از بین می رود و به خوبی با اعمال فشار و کمپرس آب سرد و بخیه قابل کنترل است. ترشح بزاق بیشتر و با رنگ صورتی کمرنگ و خونابه کاملا عادی است و نباید با خونریزی تیره تر که دارای لخته است اشتباه گرفته شود.
    در صورت بروز خونریزی سر خود را راست و بالا نگاه دارید از کمپرس سرد روی صورت خود استفاده کنید یک گاز استریل را تا کرده و روی محل خونریزی قرار دهید و محکم گاز بگیرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در همان حال نگاه دارید و این عمل را در صورت نیاز چندین بار تکرار کنید و اگر خونریزی ادامه داشت حتما جراح خود را در جریان قرار دهید.
    کبودی که در اثر خونریزی ممکن است پدیدار شود بعد از چند روز بهبود یافته و در طول 10 روز ناپدید می شود. مقدار لخته های خون ممکن است باعث جابجایی کبودی و مشاهده آن در منطقه وسیعی از گردن شود که درپی جراحی ممکن است دمای بدن شما به صورت مختصر افزایش یابد که کاملا طبیعی است و این عکس العمل طبیعی بدن به راحتی با آسپیرین بزرگسالان به صورت یک یا دو عدد قرص هر 4 الی 6 ساعت قابل درمان است. طولانی تر شدن تب( بیش از 4 روز) می تواند حاکی از عفونت باشد که در این صورت فورا باید مراتب را به اطلاع پزشک و جراح رساند. اکثر بخیه ها از نوعی است که طی 7 الی 10 روز خود به خود از بین می رود بخیه ابریشمی و سیاه هستند و باید بعد از یک الی دو هفته توسط دندانپزشک برداشته شوند. خواب رفتگی، گز گز و یا حساسیت بیش از حد در اطراف لب و گوشه های دهان ممکن است افزایش یابد که معمولا موقتی است ولی ممکن است چندین ماه به طول انجامد.
    حداقل 12 ساعت بعد از عمل از آبکشی دهان و یا استفاده از دهان شویه ها خودداری کنید. بعد از این مدت از محلول آب نمک ولرم( یک قاشق چایخوری نمک در یک لیوان آب گرم) و یا از محلول 2% کلروهگزیدین برای شستشو استفاده کنید.در طی 24 ساعت اول از خوردن غذاهای سخت و گرم خودداری کنید زیرا موقع جویدن و خوردن ممکن است باعث ایجاد ناراحتی شود. از رژیم غذایی نرم و مایعات حاوی مقادیر لازمی از پروتئین،ویتامین و کلسیم استفاده کنید. در طول فرآیند ترمیم و یکپارچگی استخوانی شما بهترین فرد برای تعیین کیفیت رژیم غذایی خود هستید. بعد از عمل با استفاده مجدد از دست دندان ممکن است با نقاط دردناک مواجه شوید که به راحتی با مراجعه به دندانپزشک و یا دندانساز قابل اصلاح است.

  • لمینیت نوعی روکش تمام سرامیک است ،که برای دندان هایی سفید تر، تنظیم خط لبخند زیبا تر ،بستن فضای بین دندان ها ، افزایش طول تاج دندان ها ، و در مواقعی برای تنظیم نا مرتب بودن دندان ها و ... انجام میشود

    مراحل انجام لامینیت به ترتیب :قالب اولیه برای ساختن روکش موقت در مطب . تراش دندان ها به مقدار خیلی کم (چونکه روکش های تمام سرامیک یا همان لمینیت به پوست پیاز نیز معروف هستند ) قالب گیری برای ساختن روکش ها توسط لابراتوار (دندان ساز) .تحویل روکش های موقت برای استفاده در طی بیست روز کاری برای ساختن لامینیت ها و حساس نشدن دندان ها و زیبایی موقت مثل روز اول. و در نهایت تست و تحویل روکش ها به بیمار و نتیجه کار عالیه

  • حتما ! ایمپلنت کمک شایانی به افرادی که از دست دندان استفاده می کنند نموده است .
    ایمپلنت با ثابت نمودن دست دندان ، آن را تبدیل به "اوردنچر" می کند که بسیار محکم ، مطمئن و کاربردی می گردد .
    این راه حل برای بیمارانی که از بازسازی کامل دهان به وسیله ایمپلنت و روکش های ثابت راضی نیستند ویا افرادی که به دنبال درمان کم هزینه تری هستند توصیه می شود . با استفاده از ایمپلنت دیگر نیازی به استفاده از کرم یا پورد ثابت کننده دست دندان نیست . دست دندان به راحتی در محل خود چفت می شود.

  • شیارها و فرورفتگی های عمیق سطح جونده دندان ها بخصوص دندان 6 سالگی جز مناطق مستعد و آغاز پوسیدگیاست که با موهای مسواک قابل تمیز کردن نیستند. جهت جلوگیری از این پوسیدگی، دندانپزشک با مواد مخصوص شیارپوش (فیشورسیلانت) این شیارها را پر کرده که باعث می شود موادغذایی به این نواحی دسترسی نداشته باشند.

  • لمینیت نوعی روکش تمام سرامیک است ،که برای دندان هایی سفید تر، تنظیم خط لبخند زیبا تر ،بستن فضای بین دندان ها ، افزایش طول تاج دندان ها ، و در مواقعی برای تنظیم نا مرتب بودن دندان ها و ... انجام میشود

    مراحل انجام لامینیت به ترتیب :قالب اولیه برای ساختن روکش موقت در مطب . تراش دندان ها به مقدار خیلی کم (چونکه روکش های تمام سرامیک یا همان لمینیت به پوست پیاز نیز معروف هستند ) قالب گیری برای ساختن روکش ها توسط لابراتوار (دندان ساز) .تحویل روکش های موقت برای استفاده در طی بیست روز کاری برای ساختن لامینیت ها و حساس نشدن دندان ها و زیبایی موقت مثل روز اول. و در نهایت تست و تحویل روکش ها به بیمار و نتیجه کار عالیه

  • این دندان جانشین دندان شیری نمی شود بنابراین چون برای رویش این دندان لازم نیست دندان شیری بیفتد، رویش آن بی سر و صدا صورت می گیرد.
    این دندان مجاور دندان های شیری قرار می گیرد و چون کودک در سنی است که تمام دندان هایش شیری است به این دندان نیز همانند دندان های شیری بی توجهی می شود.
    بی توجهی به اولین دندان دائمی باعث می شود به طور سریع دچار پوسیدگی شده و برای کودک درد و ناراحتی ایجاد کند که متاسفانه در برخی موارد بعنوان یک دندان شیری کشیده می شود و با کشیدن آن کودک دندان دائمی خود را تا پایان عمر از دست می دهد و رویش دیگر دندان های دائمی با مشکل روبرو می شود.

  • سیلنت ها روی دندان های فاقد پوسیدگی قرار می گیرند . بنابراین بهترین زمان قرار دادن آن ها بعد از رویش دندان های دائمی کودکان است . زمان رویش اولین آسیای بزرگ دائمی حدود شش سالگی است و دومین آسیای بزرگ در حدود دوازده سالگی رویش می یابد . البته ممکن است دندانپزشک تشخیص دهد که دندان های دیگر نیز شیار عمیق دارند و برای آن ها نیز فیشورسیلنت تجویز کند .
    گزارشات مختلفی درباره دوام سیلنت ها داده شده است. اما نکته مهم این است که هر شش ماه یکبار باید توسط دندانپزشک معاینه صورت گیرد تا در صورت افتادن آن ،‌دوباره تکرار شود .
    باید توجه داشت که رعایت بهداشت دهان و دندان در افرادی که دندان های آن ها سیلنت دارد ضروری است.

  • دندان های آسیا ، اغلب دارای شیار های عمیق و باریکی هستند که با باریک ترین مسواک ها نیز تمیز نمی شوند و تجمع باقیمانده غذایی و میکروب های دهان در این شیار ها می تواند آغاز کننده پوسیدگی باشد .
    مسدود کردن این شیار ها با موادی به نام فیشورسیلنت باعث جلوگیری از پوسیدگی می شود .
    سیلنت ها مواد رقیق از جنس ماده ای مانند رزین می باشند که توسط دندانپزشک روی سطح جونده دندان ها قرار داده شده و سپس با تاباندن نور مخصوص ، سخت می شوند و به دندان می چسبند .

  • %بر اساس آمار موجود موفق ترین محل برای کاشتن ایمپلنت ها قدام فک پایین است.

    -میزان موفقیت درمان ایمپلنت در قدام فک پایین تا حد 98%تا100%است؛

    -میزان موفقیت درمان ایمپلنت در قدام فک بالا در حدود 90%تا95%است؛

    -میزان موفقیت در خلف فک های بالا و پایین بین 85%تا95%است.

  • لمینیت نوعی روکش تمام سرامیک است ،که برای دندان هایی سفید تر، تنظیم خط لبخند زیبا تر ،بستن فضای بین دندان ها ، افزایش طول تاج دندان ها ، و در مواقعی برای تنظیم نا مرتب بودن دندان ها و ... انجام میشود

    مراحل انجام لامینیت به ترتیب :قالب اولیه برای ساختن روکش موقت در مطب . تراش دندان ها به مقدار خیلی کم (چونکه روکش های تمام سرامیک یا همان لمینیت به پوست پیاز نیز معروف هستند ) قالب گیری برای ساختن روکش ها توسط لابراتوار (دندان ساز) .تحویل روکش های موقت برای استفاده در طی بیست روز کاری برای ساختن لامینیت ها و حساس نشدن دندان ها و زیبایی موقت مثل روز اول. و در نهایت تست و تحویل روکش ها به بیمار و نتیجه کار عالیه

  • هر فردی که سالم است و تمایل دارد دندان های از دست رفته اش را جایگزین نماید.

  • -دندان ها از دست می روند؛
    -استخوانی که دندان را نگه داشته است تحلیل می رود؛
    -دندان های مجاور به سمت ناحیه بی دندانی حرکت کرده و زاویه های غلط می گیرند؛
    -دست دندان کامل ، پارسیل و روکش ها تکیه گاهشان را از دست می دهند؛
    -پروتز ها گیر خود را از دست داده و دچار لقی و درد می شوند؛
    -لبه استخوان دردناک و تیز شده ، بافت لثه متحرک شده و ضایعات دردناک به وجود می آید؛
    -زبان بزرگ می شود؛
    -عملکرد دندان ها تا 5برابر ضعیف می شود؛
    -بیمار به غذاهای نرم تمایل پیدا می کند؛
    -لب پایین دچار بی حسی می شود؛
    -احتمال شکستگی فک زیاد می شود؛
    -تحلیل رفتن استخوان به دندان های سالم مجاور سرایت کرده و باعثاز دست رفتن آن ها نیز می گردد. به این روند "اثر دومینویی" گفته می شود.

  • به صورت کلی توصیه می شود که بیمار در روز جراحی و یک روز پس از آن فعالیت های شدید انجام ندهد . امکان دارد بیمار دچار کمی تورم شده و بسته به شرایط ، طول مدت استراحت وی متفاوت است.

  • بر خلاف پیوند بافت های نرم مانند ریه ،قلب یا کلیه ، بدن ایمپلنت را پس نمی زند . ولی این به آن معنا نیست که درمان ایمپلنت همیشه موفق است . این عدم موفقیت به دلایل دیگری مانند نا میزان بودن ایمپلنت ، فشار نادرست بر روی ایمپلنت ، بیماری هایی که فرد به آن مبتلاست یا دلایل دیگر حادث می شود . ایمپلنت از جنس تیتانیوم ساخته می شود که با بافت بدن کاملاً سازگار است و در واقع با استخوان های اطراف یکپارچه شده و جزئی از بدن می شود . در پزشکی ، از تیتانیوم برای جایگزین کردن بسیاری از اعضای بدن استفاده می شود.

  • کامل شدن درمان بین 2تا3 ماه به طول می انجامد و ممکن است در مواردی که به جراحی سینوس لیفت نیاز دارد تا 9ماه طول بکشد .
    توجه داشته باشید که این یک درمان پیشرفته است و برای حصول اطمینان از موفقیت آن ممکن است به زمان طولانی تری نیاز باشد.در طول این مدت بیمار از دندان های موقت استفاده خواهد نمود (در صورت درخواست بیمار). شرایط درمان هر بیمار به صورت جداگانه بررسی گردیده و ممکن است به بیمار توصیه شود که مدتی را بدون پروتز سپری کند.

  • طبق یک بررسی از 350بیمار ، آنها پس از اتمام کارشان ابراز نمودند که نه تنها ارزش این سرمایه گذاری را داشته بلکه در صورت لزوم ، دوباره هم این هزینه را صرف خواهند نمود

  • مانند هر جراحی دیگر ، میزان درد در هر بیمار کملا متفاوت است.
    تقریبا95% از بیماران ، در روز بعد از کاشتن ایمپلنت میزان درد خود را در مقایس 0تا10 حداکثر 2 ابراز نموده اند.
    ممکن است بیمار دچار تورم و کبودی گردد.در مواردی که بیمار به مدت طولانی درد می کشد دلیل درد باید بلافاصله مشخص شود.درد طولانی مدت در درمان ایمپلنت نشانه خوبی نیست

  • ایمپلنت یک قطعه مصنوعی است که جایگزین دندان طبیعی می شود و فرد می تواند دندان های ثابت داشته باشد. در حقیقت ایمپلنت یک پیچ فلزی است که در استخوان فک قرار داده می شود .

  • اطلاعات تماس
    بیوگرافی شرکت

    دندانپزشکی دکتر علی شیبانی - دندانپزشکی سعادت آباد|دندانپ...

    تهران

    نوع فعالیت

    خدمات

    خدمات/محصولات

    دندانپزشکی سعادت آباد، دندانپزشک سعادت آباد#دندانپزشکی سعادت آباد، دندانپزشکی سعادت آباد#دندانپزشکی سعادت آباد شمالی، دندانپزشکی سعادت آباد#دندانپزشکی اطفال سعادت آباد، دندانپزشکی میدان کاج#دندانپزشک تو سعادت آباد، دندانپزشکی در میدان کاج، دندانپزشکی دکتر شیبانی#دندانپزشکی، روکش های تمام زیرکونیا، دندانپزشک سعادت آباد#دندانپزشکی زیبایی سعادت آباد، دندانپزشک سعادت آباد#دندانپزشکی سعدت آباد، دندانپزشک خوب سعادت آباد، ترمیم زیبایی دندان،کامپوزیت،دندانپزشکی سعادت آباد، لامینیت،انجام لامینیت،لبخند هالیودی، روکش دندان،دندانپزشکی منطقه2، دندانپزشکی اطفال در سعادت آباد، هزینه ایمپلنت،کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

    دسته‌بندی خدمات