گالری زیبا

لولا, لولای آرام بند, لولای مخفی

چگونه وبلاگ خود را پربیننده کنیم؟

بدون شک هر کاری رمز و راز خاص خود را داراست و وبلاگنویسی هم از این قاعد مستثنی نیست، با رعایت نکاتی کوچک میتوان نتیجه ای بسیار بهتر گرفت .من در این نکاتی از وبلاگنویسی برایتان آورده ام که توجه به آنها بدون شک موجب موفقیت بیشتر وبلاگ شما خواهد بود.
۱) به قانون کپی رایت وفادار باشید.(اگر میخواهید صرفا با کپی و پیست کردن مطالب دیگران مطالب خود را اداره کنید بدانید که هیچگاه صاحب یک وبلاگ مفید و موفق نخواهید شد به جای این کار سعی کنید هرگاه مطلبی را کپی بردای میکنید حتما منبع اصلی را با عنوان ماخذ ذکر کنید این کار باعث جلب اعتماد مخاطبان میشود و آنها میدانند که شما از خودتان نیز حرفی برای گفتن دارید . فرض کنید من وبلاگ شما بیایم و ببینم مطلبی که میدانم مال شما نیست را قبلا خوانده ام و شما طوری وانمود کرده اید که انگار مطلب متعلق به شماست یقینا به شما و وبلاگتان اعتماد نخواهم کرد)
۲) همه ی نظرات خوانندگان شما قابل احترامند . (ممکن است وبلاگ شما موافقان و مخالفانی داشته باشد . داشتن مخالف اصلا معنای بدی ندارد بلکه به نظر من داشتن مخالف در وبلاگ نویسی بسیار عالیست زیرا این نشان میدهد که شخصی با تمام دقت وبلاگ شما را مطالعه کرده و براساس تفکر میخواهد به شما چیزی ثابت کند زیرا شما او را به فکرکردن واداشته اید . و یا وبلاگ شما در حال پیش رفت است و این موضوع از طرف رقیبان شما قابل تحمل نیست و آنان میخواهند شما را دلسرد کنند و یا اگر کسی بر اساس تفکری سطحی با شما مخالفت کرد که دیگر اصلا جای نگرانی نیست زیرا همیشه همه جور آدمی پیدا میشوند)
۳) مطلب اختصاصی خودتان را در وبلاگتان بفرستید . ( مانند نکته ی اول اگر شما مطلبی منحصر به فرد ارایه کنید که صاحب اصلی آن خودتان باشید حتما خوانندگانتان را وادار میکنید که به وبلاگ شما برگردند زیرا آنها میدانند که با ورود به وبلاگ شما با مطالبی روبه رو میشوند که تاکنون آنرا جایی ندیده اند وگرنه خوانندگان همیشه در جستجوی بهترین منابع هستند)
۴) مطالب بحث برانگیز شما بهتر است توسط مخالفان وبلاگتان خوانده شود . (اگر برای این موضوع مطلب مینویسید که صرفا تحسین موفقانتان را برانگیزد باید بگویم که دارید وقتتان را تلف میکنید مگر اینکه وبلاگ شما یک وبلاگ برای ارایه ی خدمات یا یک فروشگاه و کسب درآمد باشد ولی از آنجا که بیشتر وبلاگ نویسان به ارایه ی عقاید خود و یا دیگران مپردازند داشتن شنیدن نظرات مخالفان در این وبلاگها بیشتر میتواند به موفقیت وبلاگ کمک کند)
۵) از کم بودن تعداد نظرات نگران نباشید . ( تعداد کمی از افرادی که در اینترنت هستند نظرشان را در مورد صفحه هایی که میبینند بیان میکنند پس نباید نگران این موضوع نباشید و اگر تعداد نظرات شما پایین است دلیل آن لزوما خوب نبودن مطالب شما نیست و کاملا طبیعی است و اگر میبینید که بعضی وبلاگها تعداد نظرهایشان بالاست این لزوما بدلیل خوب بودن مطالبشان نیست)
۶) به تیتر وبلاگ خود حساس باشید . (شاید به جرات بتوانم بگویم مهمترین و اولین چیزی که برای وبلاگ خود باید به آن توجه کنید عنوان وبلاگتان است زیرا عنوان صفحه در خیلی جاها که ممکن است خودتان هم ندانید به نمایش درآید مثلا عنوان صفحه یکی از اولین چیزهایی است که موتورهای جستجو برای لیست کردن نتایج جستجو از آن استفاده میکنند و یا موقعی که شما وبلاگتان را بروز میکنید عنوان وبلاگتان در صفحه ی اول سرویس وبلاگنویسی شما در قسمت آخرین وبلاگهای بروز شده به نمایش در میآید و میتواند برای شما بازدیدکننده جذب کند و همچنین شما باید با عنوان وبلاگ با دیگران تبادل لینک کنید . حال یک مثال میزنم اکنون که شما به وبلاگ من آمده اید به احتمال زیاد لینک من را با عنوانی که بسیار با آموزش وبلاگنویسی ارتباط دارد دیدید و کلیک کردید حال فرض کنید عنوان وبلاگ من چیز دیگری آموزش وبلاگ نویسی بود نتیجه این میشد که به احتمال زیاد شما به وبلاگ من نمیآمدید و یا کسانی میآمدنند که نیازی به مطالب وبلاگ من نداشتند و بلافاصله وبلاگم را ترک میکردند)
۷) دغدغه ی شما افزایش عددی آمار نباشد . (رسیدن به عدد ده هزار یا صد هزار اصلا مهم نیست .نباید هم و غم شما این باشد که مثلا فلان تعداد بازدیدکننده داشته باشید زیرا این مساله برای بسیاری از بازدیدکنندگان اهمیت ندارد و اصولا بیشتر بازدیدکنندگان نمیدانند که آیا این مساله اهمیت دارد یا نه . در ضمن اگر قرار باشد که صرفا عدد آمار بالا رود من همین الان میتوانم کاری کنم که بازدیدکنندگان فکر کنند که من در روز دهها هزار بازدید دارم ولی آیا تقلب کردن برای این کار ضرورتی دارد به نظر شخص بنده اصلا این مساله برای وبلاگ نویس نباید مهم باشد و به جای آن به فکر افزایش کیفیت وبلاگ خود باشید مطمعن باشید آمار شما هم به مرور زمان و آن هم بصورت واقعی افزایش پیدا خواهد کرد)
۸) آمارتان را تحلیل کنید . ( گرچه گفتم که افزایش آمار برایتان مهم نباشد ولی این به معنای آن نیست که شمارنده و تحلیل کننده ی سایت در وبلاگ خود قرار ندهید زیرا این شمارنده ها علاوه بر شمارش تعداد بازدیدهای شما اطلاعات مهم دیگری هم ارایه میکنند مثلا در همین وبگذر یا پرشین استت که من هم از آنها استفاده میکنم شما میتوانید با بازدیدکنندگانتان آشنا شوید ، بفهمید از چه کشورها و شهرهایی وارد وبلاگتان میشوند ، بصورت مستقیم میاییند یا با لینک شما در یک سایت مشخص ، از چه سیستم عامل مرورگر یا برنامه ی خاصی برای دیدین وبلاگ شما استفاده میکنند ،بیشتر چه ساعاتی میایند و…  و شما میتوانید با تحلیل این مسایل خیلی بهتر وبلاگتان را مدیریت کنید زیرا میتوانید به بسیاری از نیازهای کاربرانتان پی ببرید)
۹) کامنت گزاران دایمی وبلاگ خود را بشناسید . (من خودم در این مدتی که وبلاگ نویسی میکنم با بسیاری آشنا و با بسیاری از عزیزان بشدت صمیمی شده ام و آنها را جز بهترین دوستان خود میدانم شما هم به این مساله که چه کسانی همراه همیشگی شما هستند پی ببرید مثلا همیشه کسانی هستند که بصورت مرتب برای شما نظر میگذارند انگار که بخواهند غیر مستقیم بگویند با شما همراهی میکنند، شما برای آنها پیغام اختصاصی بگزارید زیرا آنها که برای شما وقت گذاشته اند لیاقت این را دارند که برایشان وقت بگزارید در ضمن این ها کسانی هستند که همیشه شما را به دیگران توصیه میکنند و برای شما و وبلاگتان ارزش قایلند حتی ممکن است بعضی از آنها دکتر ، استاد دانشگاه ، معلم ، دانشجو و یا دانش آموز باشند که به شاگردان ، دوستها و یا همکلاسی هایشان شما را توصیه میکنند)
۱۰)به سایتی که وبلاگ را از آن میگیرید حساس باشید . (سعی کنید قبل از شروع وبلاگ نویسی و در صورت لزوم همین حالا درباره ی سرویس دهندهای وبلاگ تحقیق کنید و سرویس دهنده ای را برگزینید که برای شما مناسب تر باشد زیرا هرکدام از این سایت ها مزایا و معایبی دارند حتی من توصیه میکنم اگر دانش و هزینه ی کافی دارید از دامنه ی شخصی استفاده کنید ولی اگر چنین نیست این کار لزومی ندارد مثلا بنده که وبلاگهای زیادی در بلاگفا دارم دیگر قصد ندارم بر روی این سرویس دهند وبلاگی ایجاد کنم زیرا بلاگفا روز به روز در حال افزایش محدودیت هاست و دیگر نمیتوان از بسیاری کدها و کلمه ها در این سرویس دهنده استفاده کرد که البته بعضی از این محدودیت ها بجاست ولی بهرحال برای کاربرانی چون من و بسیاری از عزیزان این مساله خوشایند نیست)
۱۱) تبادل لینک کنید . (به وبلاگهای دیگر بروید و به آنهایی که موضوع وبلاگشان به موضوع وبلاگ شما نزدیکتر است پیشنهاد تبادل لینک بدهید در ضمن سعی کنید با آنهایی تبادل لینک کنید که وضیعیت وبلاگشان درحد وبلاگ شما یا بهتر است البته همه دوست دارند که با بهترین وبلاگها تبادل لینک کنند اما اگر وبلاگهای بالاتر از خودتان حاضر به تبادل لینک نیستند با هر وبلاگی که توانستید تبادل لینک کنید)
۱۲) لینک وبلاگتان را ثبت کنید . (در هر سایت و هر جایی که میتوانید وبلاگتان را ثبت کنید مثلا در ثبت وبلاگ سرویس دهنده و یا سایتهای ثبت لینک و سایت های تبادل لینک که من مواردی از این نوع سایت ها را برایتان معرفی کرده ام و در آینده هم بیشتر از این نوع سایت معرفی خواهم کرد)
۱۳) در سایتهای دوست یابی عضو شوید  .(در سایت های دوست یابی عضو شوید و در آنها فعالیت داشته باشید در ضمن در پروفایل خود در این سایتها حتما لینک وبلاگ خود را درج کنید)
۱۴) کار با برنامه های مالتی مدیا را یاد بگیرید . (حتما عکسهایی که بر روی آنها آدرس سایت درج شده یا آهنگهایی که در خود یک یک آدرس سایت دارند و یا کلیپ های موبایل که در ابتدا و انتهای خود یک آدرس سایت را نشان میدهند دیده اید این فایل های مالتی مدیا با استفاده از وسایلی مانند بلوتوث موبایل به صورت درختی و به سرعت گسترش میابند و لینک شما را با خود به دور افتاده ترین نقاط که شما حتی فکرش را هم نمیکنید میبرند و براینتان تبلیغ مینمایند البته باز هم تاکید میکنم به قانون کپی رایت وفادار باشید)
۱۵) برای دیگران کامنت بگزارید . ( به وبلاگ دیگران بروید و برایشان کامنت بگزارید اگر شما با مطالعه وبلاگ او برایش کامنتی آگاهانه بگزارید(نه اینکه بدون مطالعه بگویید وبلاگ زیبایی داری) او هم به احتمال زیاد خواهد آمد و وبلاگ شما را مطالعه کرده برایتان نظر میگزارد . پس این یک روش موثر برای جمع آوری نظرات دیگران نیز میباشد در ضمن تا حد امکان از خصوصی کردن نظر خودداری نمایید تا احتمال اینکه غیر از نویسنده کسان دیگری نیز بعد از مطالعه ی نظر شما به وبلاگتان بیایند زیاد شود)
۱۶) رنگ زمینه ی روشن و رنگ نوشته ی تیره را برگزینید . (سعی کنید برای زمینه ی وبلاگتان از رنگ روشن تر(مثلا سفید) و برای رنگ متنهایتان از رنگهای تیره تر استفاده کنید (مثلا مشکی) و این بدلیل آن است که رنگ زمینه ی تیره با رنگ متن سفید بشدت موجب خستگی چشمان میشود(میتوانید خودتان امتحان کنید) و این کاربرانتان را ناراحت خواهد کرد (البته همیشه استثنا وجود دارند مثل وبلاگهایی که در مورد هک هستنید یا وبلاگهایی که موضوعی بسیار غمگین دارند)
۱۷) از بکار بردن فونتهای رنگارنگ تا حد امکان بپرهیزید . (استفاده ی بیش از حد از فونتهای رنگارنگ باعث خواهد شد که وبلاگ شما کودکانه جلوه کند البته اگر وبلاگ شما واقعا برای سنین کمتر از ۸ سال ساخته شده وبلاگتان یک استثنا است و میتوانید این نکته را نادیده بگیرید پس اگر چنین نیست به این نکته حساس باشید)
۱۸) در استفاده از جاوا اسکریپت حساس باشید  . (به نظر من در بسیاری از مواقع جاوا اسکریپت همانند نمک غذا عمل میکند که مقدار مناسبی از آن میتواند طعم غذا را دگرگون و مطلوب کند ولی شما موظب باشید شورش نکنید زیرا استفاده زیاد از جاوا اسکریپت میتواند اثرات نامطلوبی روی صفحات شما داشته باشد و حتی بعضی از وقتها باعث میشود کدها بدرستی عمل نکنند من در وبلاگنویسان کم تجربه تر بیشتر دیده ام که دوست دارند تمام کدهایی که وجود دارند را به صورت یک جا در صفحه شان استفاده کنند در حالی که این کار اصلا حرفه ای نیست به جای این کار سعی کنید هرچند وقت یک بار کدهای قبلی را بردارید و از کدهای جدید استفاده کنید تا ضمن اینکه صفحه تان با کدهای زیادی بهم نریزد در وبلاگتان هم تنوع داشته باشید)
۱۹) لینکهای خارجی را در پنجره ی جدید و لینکهای داخلی را در خود پنجره باز کنید . (اگر دقت کرده باشید هنگام لینک دادن میتوانید تعیین کنید که لینک در خود پنجره باز شود یا در پنجره ی جدید گرچه این مساله هم به عواملی بستگی دارد و هم میتواند سلیقه ای باشد اما سعی کنید اگر به خارج از وبلاگ خود لینک میدهید مثلا به وبلاگ دوستتان لینک در پنجره ی جدید باز شود و اگر به داخل وبلاگ خود(مثلا از پستی به پست دیگر) لینک میدهید لینک در خود پنجره باز شود)
۲۰) وبلاگتان را سبک کنید  . (استفاده زیاد از تصاویر و سایر عناصری که وزن وبلاگ شما را افزایش میدهند نه تنها به سود شما نیست بلکه همیشه به ضرر شماست خصوصا اگر برای کسانی وبلاگ نویسی میکنید که در داخل ایران هستند و باید توجه داشته باشید که بیش از نود درصد ایرانیها از اینترنت دایل آپ مودم استفاده میکنند که به اینترنت ذغالی معروف است و چه بسیار پیش آمده که شخص بنده بدلیل طول کشیدن زیاد بارگزاری صفحه ای از دیدن آن منصرف شده ام)
۲۱) راههای مختلفی برای ارتباط با خودتان قرار دهید .(به کابران این امکان را بدهید که برایتان نظر بگزارند ، شما را در یاهو اد کنند ، اگر در یاهو آنلاینید همان لحظه با شما چت کنند ، برای شما ایمیل بفرستند ، اگر حتی امکان دارد میتوانید شماره ی تماس تلفنی بگزارید(البته این یکی بستگی به موضوع وبلاگ هم دارد مثلا وبلاگهای مشاوره) و در کل هر چه ارتباط آنها با شما مستقیم تر باشد به نفع اعتبار وبلاگ شماست)
۲۲) دیگر وبلاگها را ارزیابی کنید  .(به وبلاگهای دیگر که موضوعشان مانند وبلاگ شماست بروید و ببینید آنها چه نقاط قوت و ضعفی دارند و از این نقاط قوت و ضعف درس بگیرید البته منظور من این نیست که از نقاط قوت آنها تقلید کنید ولی این کار به شما ایده های جدید خواهد داد و نیز احتمال اینکه نقاط ضعف خود را نیز پیدا کنید بسیار زیاد خواهد شد)
۲۳) از دامنه ی واقعی برای معرفی خود استفاده کنید  . (پیشنهاد میکنم از دامنه ی رایگان مانند coo.ir -  sub.ir  -   dot.tk  -   dom.ir   -    ۲ir.ir  استفاده نکنید گرچه ممکن است شما بتوانید دامنه های بسیار رندی از این سایتها برای خود به ثبت برسانید ولی این دامنه ها برای شما مشکلاتی ایجاد میکنند که چند مورد از آنها عبارتند از کاهش سرعت لود صفحه ، مشکلات هنگام لینک دادن به خارج از وبلاگ ، از دست دادن بسیاری از اطلاعتات مفید شمارنده ی آمار وبلاگ  ، اختلال در ایندکس شدن وبلاگ شما در موتورهای جستجو و …)
۲۴) از جمله های مایوس کننده اجتناب کنید . (چه بسیار در وبلاگها دیده ام که وبلاگ تا فلان مدت دیگر فعالیت نخواهد کرد ، یا من از نوشتن خسته شده ام و جان شما دیگر حسش نیست ، یا اگر نظر ندهید من هم دیگر نمینویسم و بسیاری مطالب دیگر … این جملات بازدیدکنندگان را دلسرد میکند و آنها را از دنبال کردن وبلاگ شما باز میدارد زیرا آنها به دنبال منابع مطمعن هستند که نویسنده اش با عشق و علاقه آن را به آنان تقدیم کرده و هیچ توقعی از آنان ندارد)
۲۵) سعی کنید وبلاگتان زنده و به روز به نظر برسد . (حتی اگر نمیتوانید زود به زود وبلاگتان را آپدیت کنید این امکان وجود دارد که به کاربران تلقین کنید که وبلاگتان کاملا به روز است مثلا میتوانید از کد ساعت و تاریخ استفاده نمایید ، مناسبتهای مختلف را به بازدیدکنندگان تبریک یا تسلیت بگویید ، از جمله های تغییر کننده و یا تصادفی استفاده نمایید و …)
۲۶) پیوسته دانش وبلاگی خود را افزایش دهید . (نمیگویم یک طراح وب باشید یا به زبانهای برنامه نویسی تسلط داشته باشید زیرا اصولا فلسفه ی پیدایش وبلاگ این است که کاربران بدون داشتن دانش زیاد بتوانند مطالب خود را اینترنت ارایه کنند ولی سعی کنید اطلاعات عمومی اینترنتی بالایی داشته باشید مثلا از اصطلاحاتی مانند پیج رنک گوگل ، پهنای باند و ترافیک وبسایت  یا بمب گوگلی سر در بیاورید انواع فرمت فایلهای رایج در وب را بشناسید ،و فرق زبانهای برنامه نویسی مختلف مانند اچ تی ام ال ، جاوا اسکریپت ، پی اچ پی و … را در حد اطلاعات عمومی یاد بگیرید و …) البته من تا حد توانم سعی خواهم کرد این اطلاعات را در این سایت برای شما مهیا کنم
۲۷) گوگل را دریابید . (احتمال بسیار زیادی وجود دارد که شما جز کسانی باشید که از طریق گوگل به این سایت آمده باشید زیرا گوگل حدود هشتاد درصد از بازدید روزانه چند ده هزاری این سایت را تامین میکند اما چگونه میشود که برخی وبلاگها روزانه حتی یک بازدید هم از گوگل دریافت نمیکنند؟ این مساله ای است که در مقاله ای مفصل به آن خواهم پرداخت اما در اینجا به ذکر این نکات بسنده میکنم که تنها ثبت در گوگل کافی نیست بلکه گوگل بعد از شناخت وبلاگ شما به مسایلی برای توجه میکند که باعث خواهد شد شما را در جایگاه بهتری از نتایج یافت شده قرار دهد از جمله قرار داشتن کلمه ی کلیدی جستجو شده در قسمتهایی مانند آدرس وبلاگ ، عنوان صفحه ،تگهای keywords و  description ،متن اصلی ، متن جایگزین عکسها و همچنین تعداد آنها نیز مهم است و شما باید سعی نمایید در وبلاگها دیگر هم با همین کلمات کلیدی به وبلاگ خود لینک دهید هر چه تعداد لینکهایی که در صفحات دیگر به وبلاگ شما داده میشود بیشتر باشد ارزش شما نزد گوگل بیشتر خواهد شد(کلمه ی کلیدی کلمه ای است که کاربران آن را بیشتر جستجو میکنند)
چگونه وبلاگ خود را پربیننده کنیم, چگونه وبلاگ بسازیم, چگونه سایت درست کنیم

 

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

گالری زیبا

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

لولا، لولای آرام بند، لولای مخفی، فنر کمپرسی، قفل، دستگیره، یراق، یراق آلات

نوع مالکیت:

جواز کسب (مغازه)

دسته‌بندی محصولات