فروشگاه سولار دما

لوله و اتصالات استخر , تجهیزات استخر , نمایندگی آماتیس

انواع سختی گیر

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

 انواع سختی گیر

سختی گیر چیست و کارکرد آن چگونه است؟

سختی گیر یا رسوب گیر دستگاه یا وسیله ای است که بر سر راه ورود آب گذاشته می شود و همان گونه که از اسم آن پیداست سختی آب را می گیرد.

 

سختی آب چیست ؟

سختی آب شامل نمک های معدنی مانند ترکیبات کربناتهای هیدروژن و منیزیم و کلسیم و غیره می باشد که در آب وجود دارد.

مقدار سختی آب، به بستر جریان آب در زیر زمین یا سطح زمین بستگی دارد، لازم به ذکر است سختی آب در زمان های مختلف متفاوت و در فصول پر باران سختی آب کم و در فصول کم باران سختی آب زیاد می باشد.

 انواع سختی گیر

      1- سختی گیر مغناطیسی : دستگاهی است که با توجه به مگنت قوی ثابتی که دارد یون های فلزی آب مانند یون منیزیم و کلسیم را به خود جذب می نماید.

      2- سختی گیر الکترونیکی : دستگاهی است که با ایجاد و القاء میدان مغناطیسی باعث از بین رفتن تعادل بین یون های منفی و مثبت موجود در آب شده و در نتیجه این ذرات خنثی و معلق می گردند و دیگر به بدنه قطعات پکیج (مخصوصا" قطعات فلزی) و سیستم لوله کشی نمی چسبند.

      3- سختی گیر شیمیایی : دستگاهی است که با توجه به کارتریج یا فیلتر شیمیایی که داخل آن است طی فرایندی شیمیایی موجب حل شدن مواد معدنی مانند یون های کلسیم و منیزیم در آن می شود. پس از مدتی نیز باید کارتریج (فیلتر) آن تعویض گردد . (بین 6 الی 18 ماه بسته به میزان سختی آب و کیفیت سختی گیر و تک مبدل یا دو مبدل بودن دستگاه)

لازم به ذکر است کارتریج مورد استفاده در سختی گیر شیمیایی پکیج از نوع ، پلی فسفات ، می باشد.

  با توجه به وجود سختی آب، استفاده از یک دستگاه سختی گیر ( رسوب گیر ) برای پکیج دیواری الزامی به نظر میرسد، مخصوصا" در مناطقی که آب مصرفی آن سختی بالاتری دارد.

 بسیاری از تعمیراتی که برای پکیج دیواری و آبگرمکن انجام می شود شامل (جرم گرفتن مبدل و کم شدن فشار آبگرم مصرفی، سوراخ شدن مبدل، پوسیده شدن قطعاتی که با آب در ارتباط است، دِفرمه و تغییر شکل دادن واشر های پکیج، پایین آمدن راندمان پکیج، کمتر شدن گرمای آبگرم مصرفی و گرمای مسیر گرمایش و ...) منشاء آن جرم و سختی آب می باشد.

البته باید به این نکته مهم اشاره کرد که پکیج دو مبدله کمتر از پکیج تک مبدل جرم میگیرد و همین نکته باعث شده که بسیاری افراد به خرید پکیج دو مبدل رو بیاورند اما باز هم برای پکیج دو مبدل وجود یک دستگاه سختی گیر توصیه می شود.

 سوال مهم :

از کدام سختی گیر استفاده کنیم؟

جواب !

با توجه به تجربیات کارشناسان و تکنسین ها سختی گیرهای شیمیایی در صورتی که کارتریج پلی فسفات آن به موقع تعویض گردد بهترین روش برای گرفتن یون ها و سختی مضر آب برای پکیج دیواری است.

کسانی که افزوده شدن هرگونه مواد شیمیایی به آب مصرفی (آب گرم )خود را نمی پسندن و نگران مصرف آن توسط کودکانشان هستند یا فراموش می کنند کارتریج سختی گیر خود را به موقع عوض کنند سختی گیر برقی یا مغناطیسی پیشنهاد می گردد.

نکته : احتمال نشت یا ترکیدگی سختی گیر پلی فسفات زیاد می باشد.

  سختی گیر پیشنهادی این فروشگاه  :

  1. سختی گیر الکترونیکی سونیک SONIC فرا الکتریکمخصوص پکیج و آبگرمکن است که با الهام از آخرین تکنولوژی روز اروپا در این صنعت تولید شده است.
  2. این محصول با استفاده از نیروی برق اقدام به انتشار امواج الکترومغناطیسی با دامنه گسترده، موسوم به اولتراسونیک کرده که این امواج با تاثیر بر ذرات رسوبگذار آب از تشکیل رسوب سخت و آهکی درون مبدل و لوله ها جلوگیری مینماید.
  3. مزایایسختی گیر الکترونیکی سونیک SONIC فرا الکتریک :
    • سهولت نصب (بدون نیاز به باز و بسته کردن اتصالات شلنگ و پکیج)
    • دارای دو سال گارانتی تعویض
    • عملکرد فوق العاده و یکسان با طول عمر طولانی بدون نیاز به تعویض قطعه یا شارژ
    • عدم استفاده از مواد شیمیایی
    • مصرف بسیار کم انرژی برق ( ۳ وات)

 

اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

فروشگاه سولار دما

اراک

نوع فعالیت

عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

لوله و اتصالات استخر ، تجهیزات استخر ، نمایندگی آماتیس، نمایندگی بارلی، پکیج دیواری ، رادیاتور پنلی، کولر گازی، نگهداری استخر ، دیگ و مشعل ، سونای بخار و خشک، تاسیسات استخر ، محلول ضد عفونی استخر، کلر و قرص کلر، وینو پلاستیک، دکوراسیون استخر ، استخر فایبر گلاس

نوع مالکیت:

جواز کسب (مغازه)

دسته‌بندی محصولات