فروشگاه سولار دما

لوله و اتصالات استخر , تجهیزات استخر , نمایندگی آماتیس

ترموستات اتاقی و صرفه جوی در پکیج دیواری

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

تاثیر ترموستات اتاقی و مدیریت انرژی

پکیج دیواری در سالهای اخیر بدلیل مزایایی همچون کارایی بالا، استقلال هر واحد مسکونی و تعمیرات و نگهداری آسان مورد توجه مهندسین و کاربران قرار گرفته است. پکیج دیواری دارای قابلیت هایی است که تاکنون دور از نظر بوده و دلیل عمده آن نبود اطلاع رسانی می باشد. از جمله این قابلیت ها می توان به امکان نصب ترموستات اتاقی اشاره نمود.

در ابتدا به توضیح عملکرد پکیج می پردازیم:
در حالتی که از ترموستات اتاقی استفاده نمی شود، کنترل دمای ساختمان بصورت غیر مستقیم از طریق کنترل دمای آب سیستم گرمایش انجام می پذیرد؛ کاربر براساس تجربه به این نتیجه می رسد که جهت داشتن دمای مطلوب ساختمان ۲۵ درجه سانتیگراد  با توجه به دمای بیرون مثلاً ۲ درجه سانتیگراد، دمای رادیاتورها باید ۷۰ درجه سانتیگراد باشد.
پس از آن با رسیدن دمای آب سیستم گرمایش به ۷۰ درجه سانتیگراد، پکیج خاموش می شود. با فرض اینکه تخمین کاربر درست باشد، در نظر بگیرید که دمای هوای بیرون در طول شب کاهش یابد که در نتیجه دمای ساختمان نیز کاهش خواهد یافت و آسایش ساکنین مختل می شود. چنانچه دمای هوای بیرون افزایش یابد نیز حالت عکس بوجود می آید و دمای ساختمان بیش از حد گرم می شود. این شرایط با ورود افراد بیشتر به ساختمان و افزایش تولید حرارت ( ۷۷۰ بی تی یو در ساعت به ازای هر فرد) نیز دمای ساختمان افزایش می یابد این حالت در مهمانی ها اتفاق می افتد و مهمان ها گله مند از گرمای بیش از حد، و در هنگام ترک مهمان ها ساختمان به یک باره سرد می گردد. ترموستات اتاقی بجای پیش بینی هوای ساختمان، آن را اندازه گیری می نماید و به پکیج فرمان می دهد که روشن یا خاموش شود.
با این روش دیگر نیازی به تنظیم دوباره دمای پکیج و بستن/باز کردن شیر رادیاتور نمی باشد و ترموستات اتاقی این عمل را بصورت اتوماتیک انجام میدهد.
همانطور که اشاره شد در حالت عدم استفاده از ترموستات اتاقی، پکیج با اندازه گیری دمای آب سیستم گرمایش ( آب ارسالی و آب برگشتی از سمت رادیاتور ها ) روشن/خاموش می شود. دقیقا همان نکته ای که اکثر دارندگان پکیج دیواری به آن اشاره می نمایند. )در بسیاری از منازل این وقایع درکمتر از ۳ دقیقه اتفاق می افتد.) در طرف مقابل ترموستات اتاقی دمای هوا را اندازه گیری می نماید و بدلیل اینکه اینرسی حرارتی هوای ساختمان )بدنه ساختمان( بسیار بیشتر از رادیاتورها است و تغییرات دمایی در آن بسیار کندتر است، مشکل بالا برطرف می شود.
و مدت زمان بیشتری پکیج خاموش می ماند. عامل بالا منجر به کاهش دفعات خاموش/روشن شدن پکیج و افزایش طول عمر قطعات پکیج میگردد.
همچنین خاموش و روشن شدن مداوم پکیج، اتلاف انرژی( Recycling Loss  ) بدنبال دارد که با استفاده از ترموستات اتاقی بصورت چشمگیری کاهش می یابد.
در منابع خارجی میزان صرفه جویی در مصرف گاز بین ۲ تا ۵۲ درصد گزارش شده است که با توجه به فرهنگ مصرف در ایران، صرفه جویی بیشتری حاصل خواهد شد.

مزایای نصب  ترموستات اتاقی به صورت خلاصه :

۱-نصب ترموستات در واحد مسکونی از بیش از حد بالا رفتن دما و یا سرد شدن منزل جلوگیری کرده و در مصرف انرژی صرفه جویی چشمگیری می شود.
۲-داشتن یک دمای ایدال و یک نواخت و رفاه حال ساکنین ساختمان

۳-افزایش عمر مفید پکیج دیواری ( پمپ و قطعات جرقه زن ) و کاهش هزینه تعمیرات

4- کاهش مصرف برق ( پمپ در حالت عادی دایم کار می باشد و با نصب ترموستات فقط در زمان روشن شدن پکیج کار می کند.)

انواع ترموستات اتاقی :

ترموستات اتاقی دارای انواع مختلف باسیم، بی سیم RF و بی سیم WIFI است که بترتیب دارای قابلیت ها و قیمت بیشتری می باشند.

نکات اجرایی ترموستات اتاقی:
· روی دیوار داخلی نصب شود.
· روی قسمتی از دیوار که لوله های گرمایش و سرمایش یا کانال کولر و دودکش قرار دارد نصب نشود.
· در معرض تابش مستقیم آفتاب و نزدیک چراغ روشنایی دیواری نباشد.
· در معرض کوران هوای خارج یا توزیع کننده نباشد.
· از قرار دادن ترموستات نصب در بالای رادیاتور و جنب درب و پنجره جلوگیری شود.
· ترموستات اتاقی باید در ارتفاع 100 تا 150 سانتیمتر از کف و در محلی که معدل دمایی کل ساختمان می باشد قرار گیرد و بهتر است به طرف محل سرد ساختمان نزدیکتر باشد.

اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

فروشگاه سولار دما

اراک

نوع فعالیت

عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

لوله و اتصالات استخر ، تجهیزات استخر ، نمایندگی آماتیس، نمایندگی بارلی، پکیج دیواری ، رادیاتور پنلی، کولر گازی، نگهداری استخر ، دیگ و مشعل ، سونای بخار و خشک، تاسیسات استخر ، محلول ضد عفونی استخر، کلر و قرص کلر، وینو پلاستیک، دکوراسیون استخر ، استخر فایبر گلاس

نوع مالکیت:

جواز کسب (مغازه)

دسته‌بندی محصولات