علمی سازان پارت( ELSAPA) خرید و فروش مواد شیمیایی و پلیمر...

مواد شیمیایی تصفیه آب و فاضلاب, پلی آلومینیوم کلراید, پلی الکترولیت

اکسیژن ساز5لیتریemg تایوانی

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

                      اکسیژن ساز چیست؟

نامهای فارسی:اکسیژن ساز خانگی-اکسیژن ساز پرتابل-اکسیژن سازهمراه

Oxygen concentrator-oxygen device home-portable oxygen device-construction oxygen compressor-oxygen mobile devicesنامهای انگلیسی:

:  

هوا شامل تقریبا 21 درصد اکسیژن و بیشتر از 78 درصد نیتروژن است. در روش درمان اکسیژن فشار بالا درصد اکسیژن تنفس

توسط بیمار نزدیک به 100درصد است که تقریبا پنج برابر بیشتر از درصد اکسیژن موجود در هوا است.شده

فشار اکسیژن تنفس شده توسط بیمار تقریبا 1.5 برابر (و گاهی تا سه برابر) بیشتر از فشار اتمسفر است.

بنابراین این روش می تواند تا 15 برابر میزان اکسیژن تنفس موجود در هوای با فشار نرمال را به بیمار برساند.

مازاد اکسیژن تنفس شده از طریق ریه ها در پلاسمای خون حل شده و سپس توسط خون به هریک از قسمت های بدن منتقل میشود.

اثر این اکسیژن اضافی در قسمت های مختلف بدن متفاوت است. این روش می تواند زندگی بیمار را نجات دهد ودر برخی دیگر

می تواند بهبود و بازسازی بافت ها را تسریع کند.


 

اکسیژن سازها دستگاه های پزشکی هستند که اکسیژن موجود در هوای محیط را متمرکز می کنند تا گاز اکسیژن غنی شده را برای بیماران تامین کنند.دو نوع اصلی از اکسیژن سازها وجود دارند: اکسیژن سازهای ثابت و قابل حمل(پرتابل

اغلب اکسیژن سازهای خانگی،از نوع ثابت هستند.و میتوانند برای تولید اکسیژن ،به صورت مداوم و یا پالسی مورد استفاده قرار بگیرند.اکسیژن سازهای قابل حمل،برای راحتی انتقال،طراحی شده اند و اغلب فقط به صورت پالسی اکسیژن تولید می کنند.برای بهره بردن حداکثر از اکسیژن تراپی،بهتر است از لوازم جانبی اکسیژن ساز مانند فیلتر، مرطوب ساز ،لوله ی اکسیژن و غیره استفاده کرد.امروزه،اکسیژن تراپی به کمک انواع متعدد اکسیژن ساز ها،بسیار راحت و بدون دردسر شده است.برای بیمارانی که از آمفیزم،بیماری مزمن انسداد ریه و یا سایر بیماری های تنفسی رنج می برند، اکسیژن سازها یکی از تجهیزات ضروری پزشکی است. بیماران حاد ریوی، پونومی، آسمی ،قلبی وحتی افراد سالم نیز جهت رفع خستگی روزانه می توانند از این دستگاه استفاده کنند.زندگی بسیاری از بیماران به این دستگاه وابسته است. برای تامین مستمر اکسیژن،در محیط خانه،برای بیماران نیازمند به اکسیژن تراپی،استفاده از این دستگاه مفید خواهد بود.پزشکان اغلب مقدار اکسیژن مورد نیاز بیمار را در نسخه مشخص می کنند. این میزان اکسیژن اغلب با واحد لیتر در دقیقه معین می شود. بسیاری از بیماران،بسته به شرایط شان، به جز هنگام روز،در شب نیز به اکسیژن ساز نیاز دارند. در این صورت نیاز به استفاده از اکسیژن سازهای خانگی خواهد بود.هرچند گفتیم اکسیژن سازهای خانگی ثابت اند، اما تقریبا تمام آنها چرخ دارند و این امکان را دارند که از اتاقی به اتاق دیگر منتقل شوند.لوله های اکسیژن بسیاری از اکسیژن ساز ها نیز به اندازه ی کافی بلند هستند و اجازه ی تحرک را به بیمار می دهند.اکسیژن سازهای خانگی، 5تا10لیتر دردقیقه اکسیژن رابه طور مداوم برای بیمار،فراهم می کنند.بیمار می تواند میزان اکسیژن را از طریق کنترلی که روی دستگاه وجود دارد، تنظیم کند. از آنجایی که ارتفاع، غلظت اکسیژن تحویل داده شده به بیمار را کم می کند، می توان یک سنسور اکسیژن روی دستگاه نصب کرد که میزان و غلظت واقعی اکسیژن تحویل داده شده به بیمار مشخص شود.انواع متعددی اکسیژن ساز در بازار موجود است.در هنگام انتخاب اکسیژن ساز، باتوجه به توصیه های پزشک خود عمل کنید.اگردرنسخه پزشک میزان نیاز به اکسیژن مشخص نشده است(برحسب لیتردردقیقه)احتمالا اکسیژن سازی با ظرفیت 5لیترمناسب حال شما خواهدبود،بااین حال اگر براساس نسخه پزشک به اکسیژن سازی بامیزان اکسیژن دهی8تا10لیتر دردقیقه نیاز باشدباید دستگاهی بزرگتر وباظرفیت بیشتر انتخاب شود.

دستگاه اکسیژن ساز یکی از مهمترین دستگاههای کمک تنفسی  جهت بیماران  تنفسی در منزل می باشد.

با پیشرفته تر شدن تکنولوژی و ورود تجهیزات پزشکی به منازل بیماران جهت سهولت در نگهداری بیمار درمنزل ، دستگاه اکسیژن ساز خانگی یکی از مهمترین دستگاههای تولید شده بدین منظور می باشد.

دستگاه اکسیژن ساز ، از تکنیک بسیار ساده جهت فراهم اوردن اکسیژن مورد نیاز بیمار، استفاده می نماید.

دستگاه اکسیژن ساز ، توسط پمپ مخصوص ، هوای درون اتاق را مکیده و سپس از محفظه های پودر زئولیت عبور می دهد و پودر زئولیت ، اکسیژن 21 درصد موجود در هوای ورودی را از گازهای دیگر هوا جدا کرده و به سمت محفظه های دیگر هدایت می نماید.

کمپرسور موجود در دستگاه اکسیژن ساز، فشار و درصد اکسیژن را در محفظه ها بالا برده و خلوص اکسیژن داخل انها را به 94 درصد و فشار انرا به حدود 230 میلیمتر جیوه می رساند.

اکسیژن از درون محفظه نگهداری به پشت فلومتر جلوی دستگاه هدایت شده و از نازل مخصوص به سمت بینی و دهان بیمار هدایت می گردد.

توجه به نکاتی اساسی راجع به دستگاه اکسیژن ساز ضروری می باشد :

  • خلوص اکسیژن خروجی اکسیژن ساز معمولا بین 93 تا 95 درصد می باشد.
  • دستگاه بطور عادی اگر روشن باشد و به بیمار متصل نباشد هیچگونه اکسیژنی را به فضای اتاق اضافه نمی نماید.
  • اکسیژن ساز خانگی با برق کار کرده و فاقد باتری و یا سیلندر ذخیره

می باشد و به محض قطع شدن برق عمل دستگاه متوقف می گردد.

  • فیلترهای ورودی دستگاه اکسیژن ساز 2 نوع فیلتر می باشد . فیلتر اول از جنس اسفنج متخلخل پلی اورتان یا همان ابر صنعتی می باشد و قابل شستشو بوده و می بایست هر هفته یکبار شسته شود و فیلتر دوم از جنس کاغذ فیلترهایHEPA می باشد و حداقل هر 6 ماه یکبار می بایست تعویض گردند.

 

  • دستگاه اکسیژن ساز هیچگاه به پهلو قرار نگرفته و یا حمل نگردد ، زیرا بدلیل معلق بودن موتور کمپرسور داخل دستگاه ،احتمال سقوط موتور و خرابی پمپ می باشد.

 

  • در قسمت خروجی اکسیژن دستگاه ،لیوان مانومتر می باشد که اکسیژن خروجی از داخل آن عبور کرده و مرطوب می گردد . ای لیوان می بایست تا یک سوم داخل ان اب مقطر یا جوشیده ریخته شود و هر 10 روز یکبار سوراخهای نازل شلنگ داخل لیوان ،جرم زدایی شده و یا توسط سوزن یا وسیله تیز ، سوراخهای آن باز گردد.

 

اکسیژن ساز پرتابل وسیله دیگری می باشد که جهت استفاده بیمار در بیرون از منزل طراحی و تولید گردیده است .

اکسیژن ساز پرتابل از همان مکانیزم عمومی تولید اکسیژن استفاده می نماید و لی تفاوت آن در کوپک بودن اندازه و وزن دستگاه و نیز مجهیز بودن به باتری شارژی داخلی می باشد. در حین متصل بودن دستگاه به برق 220 ولت شهری و یا 12 ولت فندکی اتومبیل باتری شارژی داخل دستگاه ، شارژ می شود تا در مواقع مورد نیاز ، برق دستگاه را تامین نماید.

اکثر دستگاههای اکسیژن ساز پرتابل از سیستم خروجی IMPULS استفاده می نمایند . این سیستم به توسط سنسورهای فشار بسیار حساس داخل دستگاه دم و بازدم بیمار را تشخیص می دهد و در هنگام دم اکسیژن را خارج و در هنگام بازدم آنرا قطع می نماید. این تکنیک موجب صرفه جویی در مصرف انرژی دستگاه و نیز سهولت تنفس بیمار می گردد.

اکسیژن ساز خانگی در مدلهای 3 و 5 و 6 و 7 و 8 و 10 لیتر در دقیقه تولید و عرضه گردیده است .

منظور از 3 و یا 5 لیتر در دقیقه حجم و فلوی اکسیژن  ماکزیمم تولیدی دستگاه می باشد.

برای بیماران با مشکلات اسم حاد و مزمن و یا مشکلات غیر حاد تنفسی دستگاه 3 و 5 لیتر مناسب می باشد.

دستگاههای 3 لیتری همگی ساخت چین می باشد و هیچگونه دستگاه 3 لیتری غیر چینی در بازار موجود نیست .

دستگاههای 5 لیتری چینی را می توان تا حداکثر 15 ساعت در روز استفاده کرد و برای بیماران ونتیلاتوری و یا کسانی که بصورت 24 ساعته از دستگاه اکسیژن ساز استفاده می نمایند به هیچ عنوان مناسب نمی باشد.

خلوص اکثر دستگاههای چینی در فلوی 5 لیتر در دقیقه به میزان 40 درصد کاهش می یابد.

بیماران حاد ریوی و یا سرطانی و یا تخریب ریه و نیز موارد بیماریهای تهاجمی مانند ALS و MS و یا بیماران منتظر پیوند ریه با تخریب بالای 60 درصد ریه می بایست از دستگاههای اکسیژن ساز با ظرفیت 7 تا 10 لیتر در دقیقه استفاده نمایند. »  محصولات جانبی

  • .:. نبولایزر
  • .:. لیوان مرطوب کننده
  •                                                                           .:. فیلتر دستگاه اکسیژن ساز
  • .:. فیلتر گردد گیر
  •                                                                                              .:. چادر اکسیژن
  •                                              .:. سوند نازال اکسیژن
  •         .:. ماسك اكسيژن

 

[مزایای استفاده از دستگاه اکسيژن ساز خانگی]

اطمینان از خلوص اکسیژن                  
تنظیم و تصفیه گردش خون برای شهروندان سالمند و کودکان
کاهش بیماری های قلبی و عروقی و جلوگیری از افزای فشار خون و مبارزه با بیماری های آسمی یا هر مشکل تنفسی
رساندن جریان خون کافی به بافت بدن و تنظیم آن
ایجاد شفافیت و زیبایی بخشیدن به پوست
جلوگیری از استرس و تنش های روزمره و تاخیر در روند پیری
مورد استفاده برای خانم های باردار جهت کمک به رشد و سلامت سیستم عصبی جنین
تقویت حافظه و افزایش طول عمر
بازگرداندن عملکرد نرمال به ریه های آسیب دیده اشخاص سیگاری

  • اکسیژن درمانی
    حمل اکسیژن به بافت ها به عواملی نظیر برون ده قلب، میزان اکسیژن شریانی (سرخرگی)، غلظت هموگلوبین و نیازمندی های متابولیکی بدن بستگی دارد. در اکسیژن درمانی، باید به تمام عوامل فوق توجه نمود.‏

    در مواردی همچون تسریع در بهبودی پس از عمل جراحی ، میگرن، آلزایمر وام اس نیز تحقیقات روی اثر درمانی این روش همچنان ادامه دارد.
    اکسیژن درمانی
    اکسیژن درمانی عبارت است از تجویز اکسیژن با غلظت بیش از آنچه که در هوا وجود دارد. هدف از اکسیژن درمانی انتقال کافی اکسیژن به خون، کاهش کار دستگاه تنفسی و کاهش فشار بر میوکارد (یکی از لایه های عضلانی قلب) می باشد

 

  • موارد مصرف اکسیژن درمانی

  • استفاده از اکسیژن پرفشار سابقه‌ای طولانی دارد که در درمان آمبولی هوا به کار گرفته می‌شد. آمبولی هوا شرایطی است که معمولا غواصانی که به اعماق آب می‌روند و سپس با سرعت زیاد به سطح آب بازمی‌گردند، دچار آن می‌شوند. در این حالت، به علت پیدایش حباب‌های کوچک هوا در جریان خون، خون به اعضای حیاتی بدن نمی‌رسد و سبب مرگ فرد می شود. اکسیژن پرفشار می‌تواند اندازه این حباب ها را کوچک کند و در نتیجه جریان خون به شرایط عادی باز گردد.

    سایر استفاده‌های این روش شامل موارد زیر است:
    به عنوان پادزهر در مسمومیت با گازهای سمی به ویژه گاز مونواکسید کربن
    •    ضدعفونی‌کننده به ویژه در برابر میکروب‌های بی‌هوازی (میکروب‌هایی که در برابر اکسیژن توان مقاومت ندارند)
    •    کاهش تورم و تجمع مایعات در بافت‌های بدن که در بهبود سوختگی‌ها کمک‌ می کند
    •     بهبود هیپوکسمی (کاهش فشار اکسیژن خون سرخرگی)

    تغییر در تعداد یا الگوی تنفس ممکن است به علت هیپوکسمی باشد. علائم هیپوکسی شامل: پرخاشگری، عدم هوشیاری، گیجی، خواب آلودگی، کما، تنگی نفس، افزایش فشار خون، بی نظمی ضربان قلب و تعریق شدید می باشد

    ‏هیپوکسی در صورت شدید بودن می تواند زندگی فرد رابه مخاطره بیاندازد. با پیشرفت سریع هیپوکسی، تغییراتی در سیستم عصبی مرکزی ایجاد می شود. بیمار دچار ناهماهنگی حرکات و اختلال هوشیاری می شود.

    در هیپوکسی مزمن (مانند آن چه که در بیماری های انسداد مزمن ریه دیده می شود) ممکن است خستگی، خواب آلودگی، بی تفاوتی، بی توجهی و تأخیر در واکنش ها به وجود آید.

    اکسیژن درمانی کوتاه مدت می تواند برای گروه کوچکی از بیماران مبتلا به بیماری مزمن انسداد ریوی مفید باشد
  • موارد احتیاط در اکسیژن درمانی]

  • بیمارانی که سابقه تشنج داشته‌اند یا دچار تشنج می‌شوند و بیماران مبتلا به آمفیزم (نوعی بیماری ریوی ناشی از تجمع هوا در ریه‌ها که در بیشتر موارد، ناشی از مصرف سیگار است)‌ نباید از این روش استفاده کنند.

    همچنین سابقه تجمع مایع در سینوس‌ها، گوش و سایر حفرات بدن، سابقه جراحی‌های چشمی یا داشتن بیماری‌های چشم، استفاده از داروهای شیمی‌درمانی و داروی دی‌سولفیرام (در درمان الکلسیم کاربرد دارد)‌ هم از دیگر موارد منع استفاده از این روش هستند.

    در ضمن خانم‌ها بهتر است در دوران بارداری از این روش استفاده نکنند.

    همانند سایر داروها، پرستار اکسیژن را با احتیاط تجویز نموده و به دقت اثرات آن را روی بیمار ارزیابی می کند. اکسیژن نیز یک دارو است و فقط باید توسط پزشک تجویز شود.

    بیماران مبتلا به اختلالات تنفسی، اکسیژن را فقط به منظور افزایش فشار اکسیژن خون شریانی تا بازگشت آن به حد طبیعی دریافت می کنند.

    افزایش اکسیژن هوای دم، به میزان اکسیژن گلبول های قرمز خون یا پلاسما نمی افزاید. در عوض مقادیر افزایش یافته ی اکسیژن، ممکن است اثرات سمی روی ریه ها و سیستم عصبی مرکزی بگذارد یا سیستم تهویه بدن را تضعیف کند.

    هنگام تجویز اکسیژن، بیمار باید از نظر نشانه های عدم کفایت در اکسیژناسیون مورد بررسی قرار گیرد. بنابراین پرستار مرتبا بیمار را از نظر علایم گیجی، بی قراری، خواب آلودگی، تعریق، رنگ پریدگی، بی نظمی ضربان قلب و افزایش فشار خون بررسی می کند

 

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

علمی سازان پارت( ELSAPA) خرید و فروش مواد شیمیایی و پلیمر...

تهران

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

مواد شیمیایی تصفیه آب و فاضلاب، پلی آلومینیوم کلراید، پلی الکترولیت، سولفات آهن و آلومینیوم، سولفات مس، تری سدیم فسفات، اسید بوریک، پلی آمید، اسید استئاریک، محصولات پتروشیمی، مواد شیمیایی صنعتی، مواد اولیه پلیمری، مواد شیمیایی آزمایشگاهی، مونواتیلن گلایکول | MEG، استایرن مونومر، کربنات سدیم سبک و سنگین

نوع مالکیت:

شرکت سهامی خاص

دسته‌بندی محصولات و خدمات
بروز رسانی 3 ماه قبل