هوشمند سازی دستگاه شیردوش
تصور کنید که چه مقدار مدیریت دامداری و امور مربوط به چال شیردوشی آسان تر می شد اگر سیستم شیردوشی شما کاملا هوشمند بود.
برای مثال:
- گاوها بعد از ورود به داخل چال شیردوشی یک به یک شناسایی می شدند و در پایان کل گاوهای دوشیده شده مشخص می شدند.
- شیر هر دام جداگانه رکوردگیری می شد و به صورت گزارش در اختیار دامدار قرار می گرفت.
- رکوردگیری به صورت روزانه و لحظه ای بود و امکان مشاهده میانگین تولید یک دام به صورت دقیق و در هر وعده فراهم بود. در این حالت در صورت کاهش شیر دام، شما به سرعت متوجه بروز یک مشکل می شدید و قبل از وخامت یک بیماری، اقدام به پیشگیری می کردید.
- دستگاه پایان دوشش را تشخیص می داد و خرچنگی به صورت خودکار از پستان جدا می شد و کارگر شما مجبور نبود در حال دویدن در طول چال شیردوشی، یک دام را کمتر و یک دام را بیشتر بدوشد و به عمد یا سهو منجر به بروز ورم پستان و زیان دهی شما گردد.
- اگر به هر دلیلی دام با لگد زدن خرچنگی را از پستان جدا می کرد، سیستم به صورت هوشمند موضوع را به اطلاع کارگر می رساند تا دوباره خرچنگی ها متصل شوند و دوشش کامل شود. و اگر به هر دلیلی کارگر از نصب مجدد خرچنگی امتناع می کرد آن را به اطلاع شما می رساند.
- اگر دارو در شیر موجود بود دوشش متوقف می شد و شیر آلوده وارد شیر سردکن و یا تانک شیر نمی گردید و بقیه شیرها را آلوده نمی کرد تا شما مجبور باشید تاوان بی دقتی و یا نا آگاهی کارگر در زمان رگ زدن پستان را بپردازید.
- در صورت تب دار بودن دام و یا ابتلا به بیماری، دستگاه شیردوشی بیماری را به سرعت تشخیص می داد و یا حداقل کارشناسان را قبل از عود کردن بیماری مطلع می ساخت.
شما در حال حاضر برای شناسایی هر کدام از مشکلات فوق بهایی جداگانه پرداخت می کنید؛ از تشخیص دیرهنگام ورم پستان تا جریمه های ناشی از ارسال شیر حاوی آنتی بیوتیک به کارخانه شیر!
اکنون تصور کنید شما در شهر دیگری هستید و به صورت خودکار، پیامی حاوی میزان شیر دوشیده شده و ساعت شروع کار و پایان شیردوشی به شما ارسال می شود و می توانید بدون حضور فیزیکی در دامداری یا زل زدن به دوربین ها کارگران را کنترل کنید.
تصور کنید می توانستید جلوی اختلاف میزان شیر دوشیده در چال شیردوشی و میزان فروخته شده را بگیرید. شیری که روزانه و بدون اطلاع شما از مخازن شیر سرقت می شود و شما هیچ وقت به آن پی نخواهید برد.
دامداری شغلی بسیار پر استرس و انرژی بر است. از طرف دیگر پرورش دام یک حرفه صنعتی و نه یک تفریح است و می بایست از هر وسیله و یا ابزاری که منجر به کاستن هزینه ها و افزایش راندمان تولید می شود بهره برد. سالن شیردوشی قلب یک دامداری شیری است و به نوعی قلب تجارت یک دامدار است.
سوال اینجاست که
آیا اگر تصورات فوق به واقعیت می رسید کار شما راحت تر می شد؟
آیا اگر دستگاه هوشمندی بود که بیماری را در ابتدای مسیر تشخیص می داد و از ورود شیر آلوده به خط شیر جلوگیری می کرد، درآمد شما افزایش می یافت؟
آیا اگر می توانستید با جلوگیری از کم دوشی یا زیاد دوشی دام جلوی هزینه های میلیونی ورم پستان را بگیرید خوشحال تر نبودید ؟
خوشبختانه این تصورات سال هاست که در دنیا و برای شیردوشی های صنعتی جنبه واقعیت پیدا کرده است و دامداران صنعتی و دارای سیستم هوشمند شیردوشی از این موهبت برخوردارند که بسیاری از مشکلات را پیش از بحرانی شدن برطرف سازند.
آیا اگر می دانستید برخی خطاهای بسیار آسیب زننده کارگران که روزانه پول شما را دور می ریزند، با سیستم هوشمند شیردوشی قابل پیشگیری بود شیردوش خود را مجهز نمی کردید؟
به شما پیشنهاد می کنیم اکنون که هزینه های سرسام آور، دامداری ها را به سمت ورشکستگی سوق می دهد و هر حرکت اشتباه می تواند منجر به کاهش درآمد و بلکه زیان دامدار گردد، سیستم شیردوشی خود را مدرن و به روز کنید. اگر توان خرید یک دستگاه شیردوش به ارزش چند میلیارد تومان را ندارید و یا دلیلی برای این خرید در خود پیدا نمی کنید، حداقل دستگاه ساده خود را به روز کنید و در کنار دامداری های صنعتی دنیا قدم بردارید.
حتی یک دستگاه ثابت شیردوشی 6 واحد خطی را نیز می توان با بهره گیری از سیستم های هوشمند مدیریت شیردوشی، سودآورتر، توانمند تر و مدرن تر نمود.
لطفا برای به روزرسانی دستگاه خود با حداقل هزینه با ما تماس بگیرید.