طراحی مهندسی ایده و فرایند آریو

تجهیزات شنک پروسس, لودسل های اچ بی ام, تجهیزات شنک ویبرو

vip
vip

سیستم های توزین استاتیک

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

یک سیستم توزین استاتیک، همانطور که پیش­تر گفته شد سیستمی است که بار را در حالت ایستا توزین می­کند. تمام ترازو­های فروشگاهی از این نوع هستند. مرسوم ترین انواع سیستم­های توزین استاتیک در صنعت سیمان، باسکول­های کامیون­کش و سیستم­های توزین مخازن و سیلو­ها هستند.

بـاسکول­های کامیـون کش

باسکول ها به دو گروه مکانیکی و الکترونیکی تقسیم می شوند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی ساخت لودسل­های الکتونیکی، باسکول های مکانیکی به­ندرت یافت می شوند. 

باسکول­ها الکترونیکی بسته به ظرفیت با چهار، شش یا هشت لودسل فشاری مجهز شده­اند.

در کارخانجات سیمان معمولاً تعدادی باسکول برای توزین کامیون در نظر گرفته می­شود. 

وظیفه­ این سیستم­های توزین استاتیک، وزن کشی بار داخل کامیون­هاست. مواد اولیه­ی ورودی به کارخانه، ورودی و خروجی سنگ­شگن، محل بارگیری فله در زیر سیلو­های سیمان و در نهایت توزین کامیون­های بارگیری شده درقسمت خروجی کارخانه، از قسمت­هایی هستند که باسکول کامیون کش در آنجا کاربرد دارد.

برخی باسکول ها برای امور داخلی کارخانه کاربرد دارند مانند توزین مواد ارسالی از معدن به سنگ شکن. این باسکول ها چون کاربرد داخلی دارند نیازی به تاییده رسمی برای استاندارد بودن آنها نیست لیکن باسکول هائی در ورودی و خروجی کارخانه­های سیمان، و همچنین در بارگیرخانه و زیر سیلوی ذخیره­ سیمان آن، قراردارند چون با فروش و مسائل مالی سرو کار دارند و بر مبنای توزین آنها، معامله تجاری انجام شده و درقبال آن پول پرداخت می شود، طی برنامه­های دوره ای دقت و صحت عملکرد آنها توسط مراجع قانونی مثل اداره­ استاندارد، بررسی و تایید می­شود.

چال باسکول

از نظر چال می توان باسکول ها را به دو گروه چال دار و بی چال تقسیم کرد. 

برای باسکول های چال دار حفره ای به ابعاد باسکول در محل آن حفر می شود که لود سل ها و پایه های آن درون چال قرار می گیرد و صفحه بر روی آن نصب می شود. باسکول های چال دار برای نواحی پر باران و دارای آب های سطحی مناسب نیستند. 

باسکول های بدون چال بر روی زمین نصب می شوند و به دلیل ارتفاع آنها از سطح زمین دارای رمپ ورودی و خروجی هستند.  

صفحات باسکول 

صفحات باسکول به سه نوع تقسیم می شوند: 

-          فلزی

-          نیم بتن

-          بتنی

هر سه نوع صفحه می توانند بر روی چال یا بدون چال نصب شوند. 

هر یک از انواع صحات دارای معایب و مزایائی هستند: 

صفحه فلزی- این صفحه با ورق و تیرآهن ساخته می شود و بر روی چال یا سطح زمین نصب می شود. در صورت جابجائی باسکول می توان صفحه فلزی را نیز جا بجا نمود. 

صفحه نیم بتن – صفحه نیم بتن دارای اسکلت فلزی با بتن ریزی است. 

صفحه تمام بتن – این صفحه با میلگرد و بتن در محل باسکول ساخته می شود و قابل جابجائی نیست. 

 سیستم­های تـوزین مخـازن

سیستم توزین مخازن به عنوان یک سیستم توزین استاتیک، در سیلوهای فلزی ذخیره­ مواد خام و سیمان کاربرد دارد. همچنین مخزن کنترل بین مجهز به سیستم توزین می­باشد. بهره­بردار با کنترل و پایش سطح مواد ذخیره شده در کنترل­بین و سایر سیلو­ها، فرمان های لازم برای عملکرد بخش­های مرتبط دیگر را اعمال می­کند.

بسته به حساسیت و دقت مورد نیاز می توان مخازن را با یک، دو، سه و یا در موارد خاص با تعداد بیشتر لودسل مجهز نمود. نکته­ فنی مهم در این زمینه عدم اتصال سیلو با هر نقطه­ای به غیر از لودسل­ها می­باشد. 

مرجع: کتاب توزین در صنعت سیمان

مولف: مهندس هادی کمالی

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

طراحی مهندسی ایده و فرایند آریو

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

تجهیزات شنک پروسس، لودسل های اچ بی ام، تجهیزات شنک ویبرو، تجهیزات ویبره بی اند کی، تجهیزات ABB، Schenck process، B&K VIBRO، HBM Load cell، Schaaf-gmbh، FIREYE FLAME SCANER، HONEYWELL، NORD MOTOR، مشاوره انتخاب لودسل، خدمات سیستمهای توزین، INTECONT TERSUS، PEPPERL & FUCHS

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات