پخش انار ساوه مرکزی

انار ساوه, رب طبیعی انار ساوه, آب انار 100٪ ساوه

چگونه انار ساوه را تشخیص دهیم

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

چگونه انار ساوه را تشخیص دهیم

همزمان با فرا رسیدن شب یلدا یکی از میوه‌های پرطرفداری که در طولانی‌ترین شب سال زینت بخش سفره‌های یلدایی است انار است. ساوه خاستگاه و قطب تولید انار جهان است و مردم به دلیل ویژگی‌های منحصر بفرد انار شهر یاقوت‌های سرخ به دنبال خرید انار ساوه هستند.

عضو هیات علمی پردیس تحقیقات و آموزش ایستگاه تحقیقات انار ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا،  به بیان نحوه تشخیص انار ساوه پرداخت و با اشاره به ایجاد کلکسیونی از 700 نوع انار تولیدی در سراسر جهان در ایستگاه تحقیقات انار این شهرستان اظهار کرد: بسیاری از انارهایی که در کلکسیون ایستگاه تحقیقات انار وجود دارد یا با اسامی مشابه و متفاوت کاشته شده است و یا اینکه نوع رقم آن متفاوت است و از اسامی مشابهی برخوردار هستند.

سید ضیاء الدین طباطبایی به ویژگی های خاص انار ساوه اشاره کرد و با بیان اینکه رقم ملس به عنوان بیشترین رقم انار تولیدی قطب تولید انار جهان به شمار می‌رود، افزود: حتی در رقم ملس انار ساوه نیز تنوع زیادی وجود دارد چه بسا این رقم در سایر نقاط جهان به اسامی دیگر کشت می شود.

وی، ارقام مشهور دیگر انار ساوه را تبریزی، یوسف خانی، محمدعلی خانی، سیاه، آلک و .... بیان کرد و افزود: رقم ممتاز ملس انار ساوه در جهان بی نظیر بوده و مشتاقانی را از سراسر جهان به دلیل طعم و مزه خاص خود دارد.

طباطبایی به ویژگی درونی انار ساوه که متفاوت از سایر انارهای تولیدی جهان است اشاره کرد و گفت: انار ساوه از غلظت آب بالایی که اصطلاحا به آن "بریکس" می‌گویند برخوردار است و نسبت به سایر انارهای تولیدی در جهان بریکس بالاتری دارد.

وی اقلیم و شرایط آب و هوایی متناسب با طبیعت انار در ساوه را دلیل تولید این میوه پرطرفدار با بریکس بالا بیان کرد و افزود: روزهای گرم و شب‌های خنک ساوه از زمان گل دهی تا آب دهی انار موجب تولید متوازن اسیدهای آلی و تولید رنگ و دانه آنتوسیانین می‌شود که از لحاظ ترکیب غذایی موجب تولید انار با کیفیت شده و مدت زمان ماندگاری و شفافیت عصاره آب انار را بر خلاف انار سایر نقاط جهان بیشتر می‌کند.

این کارشناس ایستگاه تحقیقات انار ساوه در ادامه گفت: به دلیل غلظت و بریکس  بالای انار ساوه، یک لیتر آب انار این منطقه  حدودا نیم کیلو رب انار می‌دهد در حالیکه انار سایر نقاط کمتر از چهارصد گرم رب تولید می‌کند.

وی به مزیت صادراتی بودن انار ساوه اشاره کرد و افزود: باغداران ساوجی به دلیل رقابت در بازارهای جهانی اقدام به حذف انارهای با کیفیت کمتر شامل انارهای پوست نازک، انار شیرین و پوست سفید کردند و بر این اساس باغات انار ساوه بر خلاف سایر باغات کشور که سهم بسزایی در تولید انار دارند و پوست انار آنها ترکیبی بوده و سفید یا قرمز است، به صورت یکدست دارای پوست قرمز یا سرخ هستند براین اساس یکی از ویژگی‌های ظاهری انار ساوه پوست قرمز است.

وی ادامه داد: انار تولیدی ساوه از پوست ضخیم‌تری برخوردار است و این مزیت موجب ماندگاری بیشتر و تازه بودن پوست شده است.

وی بیان کرد: به دلیل اینکه فصل برداشت انار با آغاز فصل سرما تقارن دارد لذا باغداران از ترس برف و باران و سرمازدگی باغات اقدام به برداشت زودهنگام انار می‌کنند در حالیکه اگر شرایط آب و هوایی مساعد شود و باغداران نیز با انجام اقدامات ترویجی قدرت ریسک خود را افزایش دهند و زمان برداشت را تا حدود دو هفته به تاخیر بیندازند قطعا رنگ انار ساوه هم از لحاظ درونی و بیرونی به مراتب خوش رنگ‌تر و جذاب‌تر خواهد بود.

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

پخش انار ساوه مرکزی

مرکزی، ساوه

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

انار ساوه، رب طبیعی انار ساوه، آب انار 100٪ ساوه، رب قجری درجه یک ساوه

دسته‌بندی محصولات