اجاره سوله برای ذغال
سوله صنعتی یکی از رایج ترین و بهترین سازه ای می باشد که در طول تاریخ تمام کشورها پدید آمده است. سوله ها با توجه به کارآمدی بسیار خوبی که دارند قابلیت این را دارند که در تمام عرصه های صنعتی، تجاری و خدماتی مورد استفاده قرار گیرند. در این بین سوله های صنعتی از همه مهم تر و اهمیت زیادی دارد چون جریان اصلی و یکی از حساس ترین شریان های اقتصادی هر کشوری اقتصاد صنعتی و پیشبردهای آن می باشد و از طرف دیگر این سوله ها هستند که باعث می شوند بسیاری از صنایع و صنف های اقتصادی و صنعتی روی کار آمده و دیده شوند.
از کاربرد سوله ها می توان به مواردی از مهم ترین آنها اشاره کرد که راه اندازی خط تولید، پرورش و فرآوری محصولات کشاورزی و انبارداری از جمله مهمترین های آنها هستند. حال در این مقاله از سایت بیستون سازه قرار است به سوله هایی بپردازیم که به منظور انبارداری و تولید ذغال صنعتی یا همان ذغال فشرده مورد استفاده قرار می گیرند. تجهیزات مورد استفاده و ویژگی های یک سوله فرآوری ذغال فشرده همگی را در این مقاله بررسی خواهیم کرد. اگر علاقه مند به این دسته از مطالب می باشید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
تولید ذغال فشرده
شاید تاکنون اسم ذغال را شنیده باشید ماده معدنی فرآوری شده و از بابتی فعال شده است که در کشور ما بیشتر برای مسائل پخت و پز و موارد مرتبط به کار می رود اما در مورد ذغال فشرده کمی بحث متفاوت می باشد چه از نظر تولید و چه از نظر فرآوری، ابتدا بهتر است کمی در مورد ذغال صنعتی و شیوه تولید آن اطلاعاتی را کسب کنیم تا بعد وارد بحث سوله آن شویم.
ذغال فشرده یا ذغال صنعتی یکی از چندین نوع ذغالی است که چند سال است در ایران بسیار رونق یافته است و به دلیل هزینه کمتر فرآوری آن از سوی صنعتگران و افراد حاضر در این حوزه بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد. زغال صنعتی را در واقع می توان ترکیبی از چند نوع ماده اولیه و معدنی دانست که تاثیر و اهمیت زیادی در نوع فرآوری آن دارد. سه ماده اولیه و مهم ذغال صنعتی عبارتند از خاک کربن، خاک اره و پوست گردو، این مواد اولیه با جمع شدن در یکجا و تحت شرایط خاص می توانند ذغال فشرده را تشکیل دهند.
این مواد اولیه ابتدا با تهیه و جمع آوری شدن به سوله مورد نظر انتقال می یابند تا در خط تولید سوله قرار گیرند، در اولین مسیر خط تولید سوله مواد ابتدا از یک فیلترینگ عبور می کنند تا تمام اضافی های آن و مواد غیر مرتبط خارج شوند. در ادامه با قرارگیری در دستگاه فشرده ساز و بعد از آن مرحله پخت ذغال ها آماده و به صورت کامل فشرده سازی شده است.
سوله مناسب انبارداری
همان طور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شده است، یکی از اصلی ترین و مهم ترین کارایی های سوله ها مربوط به بخش راه اندازی خط تولید و به دنبال آن انبارداری می باشد. تولید و فرآوری ذغال فشرده نیز در همین حوزه انجام می شود یعنی مواد اولیه و مورد نیاز آن ابتدا در خط تولید قرار می گیرند و بعد از آماده شدن خط به قسمت انبارداری منتقل می شوند که ممکن است مدت زمان انبار آن بسته به نیاز ذغال از چند ساعت تا چند هفته طول بکشد.
اما در مورد بسیاری از چالش های این حوزه که اصلا سوله فرآوری ذغال چگونه باید باشد؟ چه تجهیزاتی مورد نیاز آن است؟ در چه متراژی باید احداث شود و خیلی سوال های دیگر که قرار است به همه آنها در این مقاله پاسخ دهیم. سوله هایی که امروزه برای فرآوری ذغال استفاده می شوند ساختاری همانند دیگر سوله ها دارند و از جمله سازه های سنگین می باشند ولی در برخی موارد و جزئیات ممکن است تفاوت هایی ایجاد کنند، برای مثال اکثر کارگاه های فرآوری ذغال در کنار بخش انبارداری یک الی دو خط تولید نیز دارند که برای فعالیت و عملکرد بهتر هر یک باید فضای کافی فراهم شود. سوله هایی که بیشتر برای این فعالیت مورد استفاده قرار می گیرد از نوع سوله سبک هستند که به دلیل هزینه کم در ساخت و همچنین احداث آن از طرف صنعتگران و خریداران مورد استقبال قرار می گیرد.