ثبت شرکت دانش بنیان
شرکت دانش بنیان به شرکتی گفته می شود که از %۱ تا %۱۰۰ سهام آن متعلق به یک دانشگاه یا واحد پژوهشی و یا از ۵۱ تا ۱۰۰ درصد آن متعلق به اعضای هیات علمی دانشگاه ها یا واحدهای پژوهشی باشد. در صورتی که سهام دانشگاه کمتر از %۵۰ باشد شرکت دانش بنیان خصوصی است و در غیر اینصورت شرکت دانش بنیان دولتی می باشد.
توضیحات خدمت
شرکتهای دانشبنیان به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
1- شرکت هایی که فقط اعضای هیات علمی مالک آن هستند و 2- شرکت هایی که دانشگاه ها نیز مالکیت دارند.
الف- در صورتی که سهام دانشگاه کمتر از %50 باشد، شرکت دانشبنیان، شرکتی خصوصی است که باید تابع قانون تجارت باشد و در اداره ثبت شرکتها ثبت شود. دانشگاهها و واحدهای پژوهشی میتوانند بر طبق قانون هیئت امناءها پس از تصویب هیئت امناء در شرکتهای خصوصی سهامدار باشند و در بند الف ماده 48 قانون برنامه چهارم نیز به دولت اجازه داده شده است که زمینه ساز و حامی تشکیل شرکتهای غیردولتی توسعه فنّاوری و شرکتهای خدمات مهندسی باشد.
ب- درصورتیکه سهام دانشگاه %50 یا بیشتر باشد، شرکت دانشبنیان، شرکتی دولتی است. در بند الف ماده 154 قانون برنامه سوم توسعه که در ماده 51 قانون برنامه چهارم نیز تنفیذ شده است، دانشگاهها و واحدهای پژوهشی دولتی مصوب میتوانند پس از تصویب هیئت امنا شرکت دولتی تاسیس کنند مشروط به اینکه:
- خدمات این شرکتها صرفاً در محدوده تحقیقات و خدمات علمی و فنی باشد و دانشگاه را از اهداف اصلی آموزشی و پژوهشی خود دور نکند.
- حداکثر %49 سهام شرکت، میتواند به اعضای هیئت علمی، کارشناسان پژوهشی، تکنسینها و کارکنان همان دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی تعلق بگیرد.
- · اساسنامه نمونه و یا خاص هریک از شرکتهای دانشبنیان دولتی و در هریک از دانشگاهها یا مراکز تحقیقاتی به پیشنهاد معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری به تصویب هیئت وزیران میرسد.
- سهامداران و شرکت دانشبنیان دولتی از محدودیت قانون منع مداخله وزراء و نمایندگان مجلس، دولت و کارمندان دولت در معاملات دولتی و کشوری مصوب 22/10/1337 مستثنا هستند.
- شرکت های دانشبنیان با مالکیت 100 درصد اعضای هیات علمی دانشگاهها و موسسات پژوهشی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری تابع قانون تجارت بوده و بر اساس قوانین مذکور و با حمایت دولت تشکیل میشوند.
- هر گونه معامله دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی با این گونه شرکتها ممنوع است و کلیه قراردادهای این شرکتها بعد از پایان قرارداد با تایید وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری بر روی وبگاه www.irandoc.ac.ir قرار میگیرد.
روش انجام :
1- تماس با موسسه پارسه و دریافت مشاوره رایگان
2- عقد قرارداد با موسسه و دریافت تضامین لازم
3- تنظیم صورتجلسه تاسیس توسط واحد اجرایی موسسه پارسه
4- تهیه طرح توجیهی مرتبط با موضوع شرکت و اخذ مجوزهای لازمه
5- اخذ مجوزات از مراجع و ارائه به اداره ثبت شرکتها
6- موسسه نسبت به تعیین نام اقدام نموده و نام تایید شده را اعلام خواهد نمود.
7- مدارک شرکت را به کارفرما جهت امضاء تحویل خواهد داد
8- مهر و امضا اوراق توسط شرکاء و اعضا هیئت مدیره
9- ارائه به موسسه پارسه و وکلای موسسه جهت اقدام و انجام تصمیم فوق
10- بعد از گذشت 10 روز مراجعه به موسسه پارسه و دریافت آگهی تصمیمات گرفته شده و درج شده در روزنامه رسمی و شماره ثبت و یا تماس با موسسه و ارسال توسط تحصیلدار موسسه
کارفرمای محترم جهت دریافت مشاوره رایگان حتی در محل شرکت خودتان با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید
دفتر مرکزی ( سیدخندان ) : 22883230 - 021
شعبه ونک : 99-88205497 - 021