اصول اخذ رتبه پیمانکار
توضیحات خدمت
امروزه اکثر شرکت ها به دنبال اخذ رتبه هستند، دلیل این گستردگی تقاضا برای اخذ رتبه شرکت به راحتی قابل درک است، اخذ رتبه برای شرکت ها اعتبار و رونق در جذب سرمایه را به ارمغان می آورد، موسسه حقوقی پارسه با تجربه ای درخشان در عرصه اخذ رتبه برای شرکت ها، از همه متقاضیان اخذ رتبه دعوت به عمل می آورد تا برای اطلاع کامل از روند اخذ رتبه و همچنین دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان مجرب اخذ رتبه موسسه حقوقی پارسه با شماره تلفن 02122883230 تماس حاصل فرمایند.
شرکت های پیمانکار با توجه به قرارداد، امکانات و همچنین افراد امتیاز آور از پایه 1 تا 5 رتبه بندی میگردند، 5 پایین ترین رتبه و 1 بالاترین رتبه برای پیمانکاران محسوب می شود. بعد از فرآیند ثبت شرکت و اخذ رتبه، شرکت های پیمانکار امکان ارتقاء رتبه خود را داشته و نسبت به آن اقدامات لازم را در دستور کار قرار خواهند داد. جهت ارتقاء رتبه از پایه 5 به 1 در شرکت های پیمانکاری مبلغ ریالی پروژه های انجام شده در 15 سال اخیر توسط شرکت و نیروی فنی و مهندسی شرکت ارزیابی خواهد شد و در صورتی که شرکت امتیاز مورد نظر را کسب نماید و اظهارنامه مالیاتی واجد شرایط داشته باشد در آن صورت امکان ارتقاء رتبه خود از 5 به رتبه های بالاتر را خواهد داشت.
جهت اخذ رتبه شرکت پیمانکار معیار اصلی کمیت نیروی فنی و مهندسی حاضر در هیئت مدیره شرکت و همچنین سوابق و تجربه فعالیت ایشان است.
شرکت های پیمانکاری را در 11 رشته مختلف رتبه بندی می شوند
- ساختمان و ابنیه
- راه و ترابری
- صنعت و معدن
- تأسیسات و تجهیزات
- کشاورزی
- آب
- مرمت آثار باستانی
- کاوش های زمینی
- ارتباطات
- نفت و گاز
- نیرو
اصول اخذ رتبه پیمانکار
- پیمانکار موظف به رعایت مقررات حفاظت فنی و بهداشت کار بوده و قبل از شروع کار، ضوابط ویژه کارفرما را برای کار در کارگاه از کارفرما درخواست می کند، پس از دریافت و هماهنگی های لازم و تأیید نهایی کارفرما، پیمانکار می بایست،قوانین و ضوابط را در دستور کار قرار دهد، لازم به ذکر است پیمانکار موظف است همیشه اصول و مقررات متعارف را رعایت نماید.
- پیمانکار موظف است عملیات تجهیز کارگاه را، در مدت زمان تعیین شده در حد متعارف عملی کرده و در مواردی که مشخصات فنی اجرایی ویژه، برای عملیات تجهیز و برچیدن کارگاه در اسناد و مدارک پیمان درج شده باشد، ملزم به رعایت آن می باشد.
- حفاظت فیزیکی شامل نحوه حصارکشی،روشنایی،آتش نشانی،حراست و حفاظت از مصالح،تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی.
- پیمانکار موظف است پس از تحویل کارگاه، با توجه به فهرست تعیین شده برای تجهیز،طرح جانمایی تجهیز کارگاه را فراهم نموده و پس از تأیید مهندس مشاور، آن را مبنای تجهیز کارگاه قرار دهد.
- کارفرما بر اساس قوانین رتبه بندی شرکت ساجات با توجه به روش پیش بینی شده در اسناد و مدارک پیمان برای تأمین آب، برق، گاز و مخابرات به دستگاه های اجرایی و سازمان های دولتی برای اخذ انشعاب و یا مجوز احداث چاه عمیق یا نیمه عمیق و موارد مشابه برای استفاده موقت در دوره ساختمان، معرفی نماید.
- پیمانکار بر اساس الزامات رتبه بندی شرکت، موظف است ساختمان و تأسیسات و کارگاه را در برابر بلایا بیمه نماید.
مدارک لازم جهت اخذ رتبه 1 الی 4 پیمانکار
- فتوکپی برابر اصل مدارک ثبتی شرکت.
- مدارک ثبتی شرکت سهامی خاص شامل اساسنامه، اظهارنامه، روزنامه ی رسمی، تأسیس و تغییرات.
- مدارک ثبتی شرکت با مسئولیت محدود شامل اساسنامه، اظهارنامه، روزنامه ی رسمی، تأسیس و تغییرات.
- فتوکپی مدارک شناسایی کلیه سهامداران و اعضای هیئت مدیره.
- فتوکپی برابر اصل مدارک تحصیلی اعضای امتیازآور شرکت.
- فتوکپی کلیه موافقتنامه ها.
- تهیه سربرگ شرکت در سه نسخه.
- اظهارنامه مالیاتی شرکت مربوط به آخرین سال مالی قبل از تشکیل پرونده که به تأیید و مهر سر ممیز مالیاتی مربوط رسیده باشد.
مدارک لازم جهت اخذ رتبه 5 پیمانکاری
- فتوکپی برابر اصل مدارک ثبتی شرکت
- مدارک ثبتی شرکت سهامی خاص شامل اساسنامه، اظهارنامه، روزنامه ی رسمی، تأسیس و تغییرات.
- مدارک ثبتی شرکت با مسئولیت محدود شامل اساسنامه، اظهارنامه، روزنامه ی رسمی، تأسیس و تغییرات.
- ارائه اصل سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی از دفتر مرکزی شرکت طبق روزنامه رسمی شرکت.
- فتوکپی مدارک شناسایی.
- فتوکپی برابر اصل مدارک تحصیلی اعضای امتیاز آور شرکت.