مهاب آرین کوپال

ويژگي لوله هاي پلي اتيلن و كاربرد آنها

  • ويژگي لوله هاي پلي اتيلن و كاربرد آنها
  • ويژگي لوله هاي پلي اتيلن و كاربرد آنها
  • ويژگي لوله هاي پلي اتيلن و كاربرد آنها
10 سال قبل

کاربرد لوله‌هاي پلي اتيلن در شبکه‌هاي گاز از سال 1960 ميلادي و در شبکه‌هاي آب از مدتها پيش از آن در دنيا مطرح بوده ‌است. مقاومت بسيار خوب در مقابل شكستگي، مقاومت بسيار عالي شيميايي و خوردگي ، مقاومت سايشي عالي، مقاومت فشار و ضربه بالا، مقاومت در مقابل سرما تا دماي ۴۰ - درجه سانتي گراد، مقاومت در مقابل گرما تا ۸۰ درجه سانتي گراد، انعطاف پذيري بالا، خصوصيات هيدروليكي عالي در طول زمان، قابليت استفاده در زمينهاي ناهموار، زبري سطحي خيلي كم، قابليت عرضه به صورت حلقه هاي چند صد متري، سبكي، طول عمر زياد، نصب و اجراي سريع و ساده، قابليت جوش پذيري و مقاومت عالي در مقابل ارتعاشات زمين لرزه از جمله مزاياي لوله هاي پلي اتيلني مي باشد.

   طول عمر مناسب و مطلوب شبكه هاي پلي اتيلن علاوه بر اين كه متاثر از ويژگيهاي پلي اتيلن است، مرهون عمليات اجرايي صحيح به خصوص در حين نصب و جوشكاري آنها نيز مي باشد. انواع مختلفي از روشهاي اتصال براي لوله هاي پلي اتيلن تك جداره بكار مي رود كه سه روش اصلي آن، اتصال موقت از طريق اتصالات پيچي، اتصال دائمي از طريق جوش پلاستيك و تركيب اتصال موقت و دائم از طريق استفاده از رينگ و فلنج مي باشد. معمول ترين روشهاي اتصال دائمي يا جوش پلاستيك شامل جوش با هواي داغ (Hot-Air Soldering)، جوش با اكسترودهاي دستي و قابل حمل (Manual Extruder)، جوش لب به لب (Butt Fusion)، جوش الكتريكي (Electrofusion) و جوش بوشني (Socket Welding) مي باشد. 

انتخاب هر كدام از اين روشها، بستگي به کاربرد، هزينه تمام شده و امکانات موجود دارد. در اتصال موقت از اتصالات پيچي كه به كمك آچار مخصوص به راحتي باز و بسته مي شوند استفاده شده ولي به دليل خاصيت موقتي بودن آن براي كاربردهايي كه فشار بالاي كاري سيال نياز است قابل استفاده نيست. اتصال حاصل از جوش دائمي مي تواند استحكامي در حد لوله يا بالاتر داشته باشد. از روش جوش لب به لب در خطوط انتقال آب و فاضلاب و شبکه توزيع آنها و از اتصال الکتروفيوژن معمولاً در شبکه هاي توزيع گاز استفاده مي شود. مطالعات آزمايشگاهي ثابت نموده است به دليل عدم استفاده از كوپلر و يكپارچگي اتصال و لوله، مقاومت كششي و حد قابليت تغيير شكل محل جوش حاصل از جوش لب به لب كيفيت بالاتري مسبت به جوش الكتروفيوژن دارد. در روش جوش بوشني به دليل اينكه نيازي به حرارت دادت كامل لوله و بوشن نيست زمان جوش كوتاه است. جداي از اينكه چه روشي براي اتصال لوله ها انتخاب مي شود، کيفيت جوش و بازده آن بستگي به مهارت و توانائي جوشکار، تناسب و کارايي مناسب دستگاه جوش و تجهيزات مربوطه و ميزان رعايت اصول و قوانين جوشکاري دارد.

دیگر اخبار
برگزاری کارگاه آموزشی در استان قزوین
برگزاری کارگاه آموزشی در استان قزوین

واحد اموزش گروه صنعتی بارینکو در دیماه 96 اقدام به برگزاری دوره اموزش جوش لب به لب لوله های پلی ا...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.