شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

مشاوره و اجرای نیروگاه خورشیدی , طراح و مجری برق خورشیدی ویلایی , فروش و نصب سیستم پمپ آب خورشیدی

vip
vip

پرسش و پاسخ

به گزارش سازمان ملل به‌احتمال ۹۵% عامل اصلی تغییرات آب‌ و هوای سیاره زمین و بالا رفتن دمای آن مصرف بیش‌ از حد سوخت‌ های فسیلی توسط ساکنان این سیاره بوده است ، که نتیجه این افزایش دما ، تغییرات عمومی آب‌ و هوای سیاره زمین و همچنین ذوب شدن یخچال‌ های طبیعی و نتیجه آن افزایش سطح آب دریا ها و اقیانوس‌ ها و به وجود آمدن سیلاب‌ های بسیار شدید و طوفان‌ های مخوف و افزایش کربن دی‌ اکسید جو و کاهش میزان اکسیژن موجود در آب و تغییرات در اکوسیستم جانوران و غیره است ، حال که این دستاورد ها را که تماماً نتیجه مصرف سوخت‌ های فسیلی است را بررسی می‌کنیم متوجه می‌شویم که بایستی قبل از اینکه دیگر دیر شود کاری را برای نجات زمین و متعاقب آن نسل بشریت انجام دهیم ، که بهترین این کارها روی آوردن و جایگزین کردن انرژی‌ های فسیلی با انرژی‌ های تجدیدپذیر مثل انرژی خورشید است.
اگر بخواهیم ازنقطه‌ نظر اقتصادی و مقایسه‌ ای با دیگر انرژی‌ های موجود در بازار بررسی داشته باشیم متوجه می‌شویم که انرژی‌ های فسیلی نسبت به میزان انرژی تولیدی‌ شان بسیار ارزان‌ تر از انرژی‌ های پاک همچون انرژی خورشیدی و بادی هستند و حتی اگر بخواهیم جلوتر برویم متوجه می‌شویم که انرژی‌ های فسیلی از انرژی‌ های هسته‌ ای نیز ارزان‌ تر تمام می‌شود ، برای همین موضوع است که استفاده از انرژی‌ های فسیلی کماکان جزو محبوب‌ ترین‌ ها قرار دارند.
در کل علاوه بر هزینه زیاد و فنّاوری بسیار پیشرفته و بازده کم اگر یک بررسی در طولانی‌ مدت داشته باشیم متوجه می‌شویم که این سبک از انرژی‌ ها ارزان‌ تر تمام خواهند شد ، زیرا مثلاً اگر ما بخواهیم تمام هزینه‌ های مؤثر در یک شرایط محیطی را موردبررسی قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که هزینه‌ های زیست‌ محیطی انرژی‌ های فسیلی بسیار بیش از هزینه‌ های تمام‌ شده برای انرژی‌ های پاک مثل انرژی خورشیدی تمام خواهد شد . از طرف دیگر سلامت افراد نیز با مصرف نکردن انرژی‌ های فسیلی بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت و کیفیت زندگی بسیار بالاتر خواهد رفت.

  • انرژی خورشیدی مانند فنّاوری‌ های دیگری که در رابطه با انرژی‌ های تجدیدپذیر وارد بازار می‌شود به ما این امکان را می‌دهد تا هر چه بیشتر وابستگی خود را به انرژی‌ های تجدید ناپذیر مثل سوخت‌ های فسیلی کمتر کنیم ، انرژی خورشیدی مانند دیگر انرژی‌ های شناخته‌ شده بی‌ عیب و نقص نیست و مشکلات خاص خود را دارد ولی مزایای آن باعث شده که بشر برای گسترش و پیشرفت این انرژی همت بگمارد.

    ستاره‌ای که در نزدیکی سیاره ما یعنی زمین قرار دارد و آن را به نام خورشید می‌شناسیم انرژی ساطع‌ شده خود را از طریق واکنش‌ های هسته‌ ای درون خود تأمین می‌کند ، بدین گونه که هیدروژن موجود در خورشید طی واکنشی به هلیوم بعلاوه انرژی تبدیل می‌شود و ما آن انرژی را دریافت می‌کنیم ، نکته جالب این است که امکان چنین تبدیلی بر روی کره ما هنوز به وجود نیامده است ولی می‌شود با کمک یک سری وسایل این انرژی تولیدی در یک ستاره دیگر را جمع‌ آوری کرد و به‌صورت دلخواه تبدیل نمود و بعد از آن ، از آن استفاده کرد.

    البته در رابطه با پنل‌ های مورداستفاده ، خود به انواع و اقسام گوناگون تقسیم می‌شوند ، و روش‌ های جمع‌ آوری این‌گونه انرژی‌ ها نیز به دو دسته اکتیو و پسیو تقسیم‌ بندی می‌شوند.

    در زمینه بازده این‌گونه هیئت‌ رئیسه‌ ها ، بایستی بیان داشت که بازده این پنل‌ ها جزو معایب بزرگ این سیستم‌ ها محسوب می‌شوند و بازده این پنل‌ ها چیزی در حدود ۲۰% است و مقدار قابل‌ توجهی از انرژی خورشید را نمی‌توانند به‌صورت انرژی الکتریکی در بیاورند ، در بهترین حالت و برای مواردی همچون ایستگاه‌ های فضایی ناسا بازده این پنل‌ ها چیزی در حدود ۴۰% می‌ رسد.

  • امروزه مباحث زیست‌محیطی به مسائل روز جهان تبدیل‌شده است و بیشتر پژوهش‌ها و اختراعات و اکتشافات سمت‌وسوی این مباحث را به خود گرفته است، و اصولاً یکی از فاکتورهای مهم و تعین کننده برای ارزش‌گذاری اختراعات و نوآوری همین موضوع است، از طرف دیگر نیز کاهش روزافزون منابع فسیلی دلیل دیگری برای روی آوردن به سمت چنین انرژی‌هایی شده است.

    از طرف دیگر انرژی خورشیدی آلودگی زیست‌محیطی ندارد و یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های آن علاوه بر در دسترس بودن و ارزان بودن و تجدیدپذیر بودن همین موضوع است، بنابراین به‌خودی‌خود توجهات هرچه بیشتر به این سمت کشیده می‌شود، حال اگر بدانید که شما می‌توانید با کمک این فنّاوری درآمدزایی نیز برای خود داشته باشید هرچه بیشتر به اهمیت این فنّاوری پی خواهید برد، برای مثال در برخی از ایالات آمریکا دولت فدرال از ۳۰% تا ۸۰% وام به آن افرادی پرداخت می‌کند که داوطلبانه بجای مصرف برق موجود در شبکه سراسری بخواهند از برق تولیدی توسط پنل‌های خورشیدی استفاده کنند، که البته این وام و در کل هزینه‌های پرداختی صرفاً جهت نصب پنل‌های خورشیدی و وسایل الکتریکی موردنیاز آن است و در درازمدت شخص موردنظر دیگر هزینه نخواهد داشت.

    حال که شما منزل خود را به پنل‌های خورشیدی مجهز کردید می‌توانید از برق مجانی استفاده کنید و دیگر نیاز به خرید برق از شبکه سراسری ندارید، در ضمن اگر شما برق تولیدی‌تان از میزان مصرفتان بیشتر باشد شما می‌توانید مازاد برق مصرفی خود را به شبکه سراسری بفروشید و خود به تولید کنند برق تبدیل شوید و از این طریق برای خود درآمدزایی داشته باشید.

    حال جالب آن است که بدانید شما علاوه بر توانایی تولید برق از طریق انرژی خورشید می‌توانید آب گرم مصرفی منزل خود را از آن طریق تهیه کنید و در کل می‌توانید سیستم گرمایشی منزل خود را نیز از طریق انرژی خورشیدی تغذیه کنید که نتیجه آن عدم وابستگی شما به مصرف گاز نیز می‌شود.

    جالب است که بدانید استفاده از آب‌گرم‌کن‌های خورشیدی در ایران در حال بیشتر شدن است.

  • از سیستم های خورشیدی می توان در کلیه مناطق مسکونی و تجاری استفاده کرد . ولی بیشترین استفاده از این نوع سیستم ها در مناطقی هست که به شبکه برق دسترسی نداشته و یا به دلیل هزینه های بالای احداث برق رسانی امکان پذیر نمی باشد.

  • 1- بدون آلودگی و سازگار با محیط زیست
    2- نگهداری و راه اندازی آسان
    3- معاف از پرداخت هزینه های برق مصرفی
    4- صرفه جویی در هزینه ها جاری
    5- عدم وجود قطعات مکانیکی
    6- بدون نیاز به سوخت های فسیلی
    7- عدم وجود سر و صدا
    8- طول عمر بالا
    9- قابلیت تولید به اندازه نیاز مصرف کننده
    10- عدم تولید گاز های گلخانه ای
    11- توانایی کارکرد در هوای ابری ، بارانی ، برفی
    12- بدون نیاز به احداث و یا گسترش خطوط شبکه برق

  • از لحاظ سهم تولید CHPاز کل انرژی مصرفی، کشور دانمارک پیشرو می­باشد ولی از دیدگاه ظرفیت نصب شده، کشور روسیه دارای بیشترین ظرفیت تولید انرژی بصورت CHP است.

  • این پتانسیل بستگی به محل نصب توربین انبساطی دارد که در نیروگاه­ها بسیار بالا بوده و در صنایع بزرگ بویژه صنعت سیمان نیز پتانسیل مناسبی دارد. لذا تخمین دقیق این پتانسیل نیاز به امکان­سنجی مناسب در مکان­های مختلف دارد.

  • چنانچه از تولید همزمان برق و حرارت بصورت پراکنده صرفنظر شود، بالاترین راندمان تولید انرژی مربوط به نیروگاههای سیکل ترکیبی و پایین­ترین آن مربوط به نیروگاههای گازی است.

  • مطابق ترازنامه انرژی کشور در سال 1390، حدود 9/36 درصد است.

  • روشهای مختلفی برای افزایش ظرفیت تولید و راندمان سیکلهای گازی وجود دارد که از مهمترین آنها میتوان به "خنک سازی هوای ورودی" و "بازیافت حرارت از دود خروجی" اشاره کرد.

  • استفاده از فناوری تولید پراکنده برق،به دلیل تولید انرژی در محل مصرف، همواره باعث حذف تلفات انتقال و توزیع برق می­شود که مطابق آمارنامه تفصیلی کشور در سال 1390، حدود 18 درصد می­باشد. با این وجود استفاده از سیستم­های تولید همزمان برق و حرارت (CHP) می­تواند علاوه بر مقدار فوق، میزان تلفات تولید انرژی را نیز کاهش دهد.

  • با توجه به تنوع فناوری در این حوزه، مقدار انرژی تلف شده در گازهای خروجی از توربین گاز به نوع توربین بستگی دارد.با این وجود چنانچه راندمان متوسط توربین گازی را 35درصد و میزان انرژی مصرف داخلی و تلفات دستگاهها را 5درصد درنظر بگیریم، حدود 60 درصد از انرژی سوخت ورودی از طریق گازهای حاصل از احتراق در خروجی توربین تلف می­شود.

  • تکنولوژی استفاده از لامپ LED

  • 3 درصد از کل مصرف- 40 درصد صرفه جویی

  • استان خوزستان با 47/37 درصد

  • شرایط اقلیمی نه تنها بر روی عملکرد نیروگاه بلکه روی پراکنش آلودگی ناشی از فعالیت نیروگاه نیز موثر است.تاثیر پارامترهای اقلیمی بیشتر بر روی عملکرد نیروگاه های گازی است تا نیروگاه های چرخه ترکیبی و بخاری. منحنی عملکرد توربین های گازی نشان می دهد که اگر دمای هوای ورودی به کمپرسور در فشار یک اتمسفر 15 درجه سانتیگراد باشد، در شرایط ایده‌آل می توان 100 درصد قدرت نامی توربین را از آن بدست آورد، اما دمای هوای ورودی به دلیل تغییر دمای محیط همواره متغیر می‌باشد.به ویژه در مناطق گرم با افزایش دما از 15درجه سانتیگراد،به ازای هر یک درجه افزایش دما 7/0درصد میزان توان خروجی نیروگاه کاهش می‌یابد.ارتفاع از سطح دریا بدلیل تغیر فشار هوا و تاثیر بر تراکم هوای ورودی به توربین های گازی، بر روی توان نیروگاه تاثیر گذار است . مطالعات نشان می دهد که به ازای هر 100 متر افزایش ارتفاع از سطح دریا در نیروگاههای گازی حدود 8/0 درصد از قدرت تولیدی نیروگاه (در صورت ثابت بودن سایر شرایط محیطی)کاسته می گردد.ذرات معلق موجود در هوا نیز به دلیل ایجاد گرفتگی در فیلترهای هوای ورودی توربین گاز و رسوب بر روی کمپرسور توربین گاز سبب افت توان توربین می‌شود.

  • طبق مصوبه سازمان حفاظت محیط زیست 20 درصد از کل مساحت نیروگاه باید به فضای سبز اختصاص یابد.

  • اکثر نیروگاه‌های کشور قابلیت استفاده از سوخت‌های مازوت، گازوئیل و گاز طبیعی را دارا می‌باشند که سوخت گاز به دلیل پایین بودن آلاینده‌های منتشره در اثر سوختن بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. البته به دلیل بالا رفتن مصرف سوخت گاز توسط سایر بخشهای مصرف کننده انرژی در فصل زمستان، نیروگاه‌ها امکان دسترسی به سوخت گاز را نداشته و مجبور به استفاده از سوختهای مایع در فرآیند خود می‌باشند.

  • سه نوع نیروگاه حرارتی بخاری، گازی و چرخه ترکیبی وجود دارد.در صورتی که این نیروگاه ها از یک نوع سوخت مشابه استفاده نمایند، نیروگاه‌های چرخه ترکیبی کمترین و نیروگاه‌های گازی بیشترین آلودگی را به ازاء برق تولیدی خواهند داشت.

  • آلاینده‌های مهم هوای ناشی از احتراق انواع سوخت‌های فسیلی در نیروگاه های حرارتی کشور عبارتند از:اکسیدهای ازت (NOx)، اکسیدهای گوگرد (Sox)، دی اکسید کربن (CO2)و هیدروکربن‌ها که میزان انتشار این‌آلاینده‌ها در ترازنامه انرژی کشور که بصورت سالانه توسط وزارت نیرو منتشر می گردد، قابل دسترسی است.برای مثال در سال 1390در اثر احتراق سوخت‌های فسیلی در نیروگاه های حرارتی کشور مقدار 550 هزار تن NOx و 684 هزار تن SOx تولید و منتشر شده است.

  • بسیاری از آلاینده ها در فرآیند تولید برق، به طور مستقیم یا غیرمستقیم به دلیل احتراق سوخت‌های فسیلی تولید می‌شوند. در عین حال مصرف مواد شیمیایی در فرآیند تولید برق آلودگی آب و خاک را نیز تا حدودی در پی‌خواهد داشت.علاوه بر این در پاره‌ای موارد عملکرد بعضی از تجهیزات بخصوص دستگاههای فرسوده با سرو صدای زیادی همراه است که پیامد آن آلودگی صوتی می باشد.

  • برق تولیدی توسط سیستم فتوولتایی از نوع برق DC می باشد. برق DC همان برقی است که در اتومبیل برای روشن کردن چراغ های اتومبیل یا بقیه قسمت های اتومبیل بکار می رود. باطری های موجود در بازار هم از نوع برق DC هستند.بنابراین کلیه وسایلی که با برق DC کار کنند را می توان به این وصل کرد. مانند : رادیو , شارژ موبایل , چراغ قوه , برخی از پمپ های آب برای پمپاژ آب برخی از موتور ها که با برق DC کار می کنند.

  • بله . ولی مقدار انرژی دریافت شده کمتر از حالتی است که هوا آفتابی است.در کشورهای اروپایی مانند آلمان که در اغلب مواقع هوا ابری است , با این حال از سیستم های فتوولتایی در مناطقی استفاده می شود.

  • همانطور که در قسمت های اصلی این سیستم گفته شد یکی از قسمت های اصلی این سیستم بانک باطری می باشد. بانک باطری شامل تعدادی باطری می باشد که بهم متصل شده اند و کار آنها ذخیره انرژی الکنریکی تولید شده توسط پانل های خورشیدی می باشد. از برق تولیدی پانل های خورشیدی به 2 صورت می توان استفاده نمود.1- اگر در روز باشد می توان به طور مستقیم از انرژی تولیدی سلول ها برای مصرف کننده ها استفاده نمود.2- در مواقعی که هوا ابری است یا در شب هنگام ,می توان از انرژی ذخیره شده در باطری جهت تامین انرژی الکتریکی وسایل برقی استفاده کرد.

  • یکی از ویژگی های این سیستم ها این است که بعد از نصب و راه اندازی هزینه های جانبی و تعمیرات خاصی ندارند و به عبارتی می توان گفت که در ابتدا شما هزینه پرداخت می کنید و حداقل تا 25 سال می توانید از سیستم بهره برداری کنید.در ضمن می توان از باطری های نوع solar استفاده نمود که عمر بیشتری نسبت به سایر باطری ها دارد.

  • از پانل ها به مدت حداقل 20 تا 25 سال می توان بهره برداری نمود ولی بعد از 25 سال بازده آنها کم می شود ولی هیچگاه یک پانل بعد از این مدت بطور کلی خراب نمی شود.حال بعد از این مدت در صورتی دیده شد که انرژی تولیدی پانل ها به دلیل کاهش راندمان پانل ها کاهش یافته است می توان با اضافه کردن چند پانل جدید از کل سیستم دوباره استفاده نمود بدون آنکه بخواهیم تمامی پانل ها را عوض کنیم.

  • به 2 طریق می توان سیستم های فتوولتایی را نصب و به بهره برداری رساند.

    یک : به صورت مستقل از سیستم بهره برداری نمود مانند مکان هایی که به شبکه سراسری برق دسترسی نداریم و مصرف کننده تمامی انرژی مورد نیاز خود را تنها از پانل های فتوولتایی دریافت کند.
    دو: با اتصال به شبکه سراسری برق مانند نیروگاه های فتوولتایی متصل به شبکه که مقداری از برق مورد نیاز مصرف کننده هایی که به شبکه سراسری متصل هستند را تامین کند.

  • برای جلوگیری از آسیب سلول های خورشیدی یک لایه پلاستیک یا شیشه ضخیم شفاف بر روی پانل گذاشته شده است که از برخورد اشیاء به سطح سلول ها محافظت می کند.

  • نور خورشید از ضخامتهای نازک برف و یخ به راحتی عبور می کند و تاثیر چندانی برروی راندمان ندارد ولی تا حدی راندمان را کاهش می دهد.

  • بله . بیشترین کاربرد این سیستم ها در مناطقی است که دور از دسترس باشند و انتقال انرژی برق به آن مناطق بسیار هزینه بر یا غیر ممکن باشد.

  • بله . در مناطقی دور دست می توان با بکار بردن سیستم فتوولتایی برق مورد نیاز جهت پمپاژ آب و همچنین روشنایی و .... بکار برد.

  • از سیستم های فتوولتایی بیشتر در مناطقی استفاده می گردد که دسترسی به برق شهری امکان پذیر نمی باشد یا بسیار هزینه بر می باشد.این سیستم قابلیت آنرا دارد که بدون احتیاج به برق شهری به طور مستقل انرژی الکتریکی مورد نیاز یک خانه مسکونی در یک منطقه دور را تامین نمود.

  • نکته قابل توجه این است که می توان با نصب نوعی سلول های خورشیدی قابل انعطاف بر روی کیف یا کاپشن می توان در هنگام پیاده روی یا استقرار در مکانی که نور وجود دارد همزمان باطری موبایل یا رادیوی خود را شارژ نمودو این یکی از ویژگی های منحصر به فرد سیستم های فتوولتایی می باشد.

  • بله . می توان با خریداری یک شارژر خورشیدی در هنگام مسافرت یا گردشگری گروهی یا فردی برق مورد نیاز برای تامین انرژی برق چراغ قوه ,لپ تاپ , شارژ انواع باطری , دوربین های عکاسی و فیلم برداری و موبایل را تامین نمود.

  • بله . می توان با نصب این سیستم ها در کنار تونل روشنایی مورد نیاز را تامین نمود.

  • بله. در مناطق کوهستانی و مناطقی که سیستم های تقویت کننده موبایل , رادیو,تلویزیون در اینجا قرار دارند می توان با نصب سیتم های فتوولتایی در کنار آنها برق مورد نیاز این سیستم را تامین نمود.

  • یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد این سیستم هااین است که می توان با استفاده از این سیستم ها هر توانی که احتیاج داریم را تامین کنیم.به عنوان مثال می توان به ساعت های خورشیدی اشاره کرد که با یک سلول بسیار کوچک کار می کند یا ماشین حساب های خورشیدی.همچنین می توان با بهم متصل کردن تعداد زیادی پانل فتوولتایی می توان برق مورد نیاز یک شهر یا روستا را به طور مستقل تامین نمود.

  • با بکار بردن لامپ های LED-SMD می توان برای روشنایی محوطه پارک ها و حتی روشنایی جاده ها از سیستم فتوولتایی استفاده نمود.

  • می توان در جاده ها (فواصل بین شهرها) از تلفن های خورشیدی جهت تماس ضروری با پلیس و اورژانس در صورت بروز حادثه استفاده نمود.در این صورت بدون هیچ گونه کابل کشی برای تامین برق تلفن ها و چراغ بالای سر تلفن با بکار بردن یک سیستم فتوولتایی نسبتا کوچک در هر نقطه ای از جاده این تلفن ها را نصب کرد.

  • جواب منفی است.یکی از ویژگی های سیستم های فتوولتایی این است که می توان با اضافه کردن چندین پانل فتوولتایی و اضافه کردن باتری و قطعات جانبی انرژی تولیدی را اضافه نمود بدون آنکه بخواهیم تغییرات اساسی در سیستم بوجود آوریم یا کل سیستم را تعویض نماییم.یا به عبارتی می توان گفت که انرژی تولیدی را به هر میزان می توان افزایش داد.

  • بله . می توان یک خانه را بطور همزمان هم به سیستم فتوولتایی متصل نمودو هم به برق شهر . در این حالت در زمان پیک بار شبکه (شب هنگام که تعداد مصرف کننده های شبکه به شدت افزایش می یابد) از برق ذخیره شده داخل باتری ها توسط پانل های خورشیدی استفاده نمود و در این مواقع کمک بزرگی به پایداری شبکه سراسری برق می شود.

  • از سیستم های فتوولتایی در هر منطقه ای که نور خورشید بتابد کاربرد دارد.یکی دیگر از کاربرد های سیستم های فتوولتایی تامین برق خانه های مسکونی می باشد.

  • اولین کاربرد سیستم های فتوولتایی در پروژه های فضایی و ماهواره ها بود.ماهواره ها تمامی انرژی مورد نیاز خود را از سیستم های فتوولتایی تامین می کنند.

  • سلول های خورشیدی از نیمه هادی به نام سیلیکون یا ژرمانیوم ساخته شده اند که با تحریک الکترونهای این نیمه هادی توسط فوتونهای نوری الکتریسته تولید می شود.

  • یک نیروگاه خورشیدی شامل تاسیساتی است که انرژی تابشی خورشید را جمع کرده و با متمرکز کردن آن، درجه حرارتهای بالا ایجاد می کند. انرژی جمع آوری شده از طریق مبدلهای حرارتی، توربین ژنراتورها و یا موتورهای بخار به انرژی الکتریکی تبدیل خواهد شد. نیروگاه های خورشیدی بر اساس نوع متمرکز کننده ها به سه دسته تقسیم می شوند:

    نیروگاه سهموی خطی (Parabolic Trough Collectors)

    نیروگاه دریافت کننده مرکزی(C.R.S)

    نیروگاه دیش استرلینگ( این تکنولوژی در نیروگاه های خورشیدی مورد استفاده کمتری دارد و در کاربردهای غیر

    نیروگاهی بیشتر استفاده می شوند.)

    از انرژی حرارتی خورشید علاوه بر استفاده نیروگاهی، می توان در زمینه های زیر بصورت صنعتی، تجاری و خانگی استفاده کرد:

    گرمایش آب مصرفی( آب گرمکنهای خورشیدی برای منارل، ساختمانها، کارخانجات و استخرها)

    گرمایش فضای داخلی ساختمانها

    سرمایش فضای داخلی ساختمانها و یخچالهای خورشیدی

    آب شیرین کنهای خورشیدی (در اندازه های خانگی و صنعتی)

    خشک کنهای خورشیدی ( برای خشک کردن مواد غذایی و محصولات کشاورزی)

    خوراک پزهای خورشیدی



    سلولهای خورشیدی یا باطریهای خورشیدی،قطعات نیمه هادی هستند که انرژی نوری خورشید را جذب کرده و به انرژی الکتریکی تبدیل میکنند و بدین ترتیب می توان از این انرژی بصورت رایگان و نا محدود بهره برداری و استفاده نمود.

    از ویژگی های باطریهای خورشیدی می توان نا محدود بودن عمر آن، قابلیت ترکیب و سری و موازی بستن آن، ولتاژ کاملا صاف و DC خروجی آن و … ذکر کرد.

    موارد کاربرد این باطریهای بسیار زیاد و متنوع است، از آن جمله میتوان موارد آموزشی،سرگرمی،شارژرهای باطری،صنایع مخابراتی،ماهواره ها و… را نام برد این باطریها را میتوان مستقیما به مصرف کننده های مختلف وصل کرد،اما از آنجایی که نور خورشید فقط در طول روز وجود دارد لذا در عمل در اکثر موارد این باطریها برای شارژ کردن انواع باطریهای قابل شارژ بکار برده می شود تا بتوان انرژی آنرا ذخیره کرده تا در تمامی شبانه روز بتوان از این منبع انرژی مفت و رایگان استفاده نمود.

  • سلول خورشیدی عبارت از قطعات نیمه رسانایی هستند که انرژی تابشی خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می­کنند. این سلولها برحسب انرژی الکتریسیته مور نیاز در ابعاد و توانهای مختلف استفاده می­گردند.

    این سلولها مزایای زیادی دارند :
    1. فضای کمی اشغال می­کنند.
    2. سهولت در نصب و راه اندازی
    3. مقاومت بالا در برابر شرایط خوردگی آب دریا و باد
    4. طول عمر مناسب
    5. عدم نیاز به سوختهای فسیلی
    6. در شرایط ابری و غبار که نور کم است هم باطری ها را شارژ می­کنند
    7. کاهش هزینه کابل کشی و ساخت تابلوی فرمان
    کاهش مصرف انرژی و استفاده از انرژی­های نو در حال حاضر که انرژی یکی از پربهاترین منابع و در حال تمام شدن می­باشد ، اهمیت بسزایی دارد. لذا انرژی خورشیدی با توجه به ویژگیهای آن و با توجه به شرایط آب و هوایی ایران می­تواند جایگزین مناسبی برای سوختهای فسیلی باشد.

    مصارف خانگی و صنعتی انرژی خورشیدی

    مزایای استفاده از سیستمهای خورشیدی:

    1. عدم نیاز به شبکه سراسری برق
    2. حفظ منابع تجدید ناپذیر و ذخیره آنها
    3. حفظ محیط زیست و عدم ایجاد آلودگی هوا
    4. تامین روشنایی در مناطق دور افتاده و مکان­هایی که ارزش سیم و کابل­کشی ندارد
    5. کاهش بسیار زیاد هزینه های تعمیر و نگهداری
    6. صرفه­جویی بسیار در هزینه برق مصرفی
    7. پیکر­بندی و نصب آسان در هر محل
    سلول خورشیدی عبارت از قطعات نیمرسانایی هستند که انرژی تابشی خورشید را به انرژی الکتریکی تبدیل می­کنند. این سلولها برحسب انرژی الکتریسیته مور نیاز در ابعاد و توانهای مختلف استفاده می­گردند.

    این سلولها مزایای زیادی دارند :
    1. فضای کمی اشغال می­کنند.
    2. سهولت در نصب و راه اندازی
    3. مقاومت بالا در برابر شرایط خوردگی آب دریا و باد
    4. طول عمر مناسب
    5. عدم نیاز به سوختهای فسیلی
    6. در شرایط ابری و غبار که نور کم است هم باطری ها را شارژ می­کنند
    7. کاهش هزینه کابل کشی و ساخت تابلوی فرمان
    کاهش مصرف انرژی و استفاده از انرژی­های نو در حال حاضر که انرژی یکی از پربهاترین منابع و در حال تمام شدن می­باشد ، اهمیت بسزایی دارد. لذا انرژی خورشیدی با توجه به ویژگیهای آن و با توجه به شرایط آب و هوایی ایران می­تواند جایگزین مناسبی برای سوختهای فسیلی باشد.

    مصارف خانگی و صنعتی انرژی خورشیدی

  • - تامین برق برای مناطق دور افتاده و غیرقابل دسترس برق
    - تامین برق علائم راهنمایی و رانندگی
    - مصارف خانگی و ساختمان های مسکونی ، صنعتی و کشاورزی
    - تجهیزات شهری مانند چراغهای خورشیدی
    - مصارف صنعتی مانند ماهواره ­ها، دکل­ های مخابراتی، برج های نیروگاه های خورشیدی

  • 1. عدم نیاز به شبکه سراسری برق
    2. حفظ منابع تجدید ناپذیر و ذخیره آنها
    3. حفظ محیط زیست و عدم ایجاد آلودگی هوا
    4. تامین روشنایی در مناطق دور افتاده و مکان­هایی که ارزش سیم و کابل­کشی ندارد
    5. کاهش بسیار زیاد هزینه های تعمیر و نگهداری
    6. صرفه ­جویی بسیار در هزینه برق مصرفی
    7. پیکر­بندی و نصب آسان در هر محل


  • به پدیده ای که در اثر تابش نور بدون استفاده از مکانیزم های محرک ,الکتریسته تولید کند پدیده فتوولتائیک و به هر سیستم که از این پدیده استفاده کند سیستم فتوولتائیک گویند.سیستم های فتوولتائیک یکی از پر مصرفترین کاربرد انرژی های نو می باشد.وتا کنون سیستم های گوناگونی با ظرفیت های مختلف(5/0 وات تا چند مگاوات) در سراسر جهان نصب و راه اندازی شده است وبا توجه به قابلیت اطمینان و عملکرد این سیستم ها هر روزه بر تعداد متقاضیان آنها افزوده می شود.

  • اطلاعات تماس
    شبکه های اجتماعی
    بیوگرافی شرکت

    شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

    قم

    نوع فعالیت

    تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

    خدمات/محصولات

    مشاوره و اجرای نیروگاه خورشیدی ، طراح و مجری برق خورشیدی ویلایی ، فروش و نصب سیستم پمپ آب خورشیدی ، فروش دستگاه برق اضطراری (SOLAR_UPS)، فروش آبشیرین کن خورشیدی ، فروش آبگرمکن خورشیدی ، فروش دوربین مداربسته خورشیدی ، فروش پروژکتور خورشیدی

    نوع مالکیت:

    شرکت با مسئولیت محدود

    دسته‌بندی محصولات و خدمات
    بروز رسانی 7 هفته قبل