پکن بزرگترین پروژه زیرساختی جهان را کلید میزند؟
شرکت اجراکننده پروژه شبکه نیروی چین از پیشنهاد خود برای ایجاد شبکه برق جهانی 50 هزار میلیارد دلاری به منظور مقابله با آلودگی و تغییرات اقلیمی خبر داد.
اگر این پروژه رو به جلو حرکت کند این شبکه از انرژی خورشیدی و تکنولوژی باد استفاده کرده و تا سال 2050 عملیاتی میشود.
به گزارش بولتن نیوز ، پروژه شبکه برق پکن اگر با چراغ سبز دولت مواجه شود میتواند تبدیل به بزرگترین پروژه زیرساختی دنیا تبدیل شود. شبکه دولتی یک یادداشت همکاری با شرکت برق روسیه روستی، نیروگاه برق کرهجنوبی و گروه سافتبانک ژاپن امضا کرده است.
بر اساس اظهارات لیو ژی نیا، رئیس شبکه ملی برق چین، کره زمین با سه چالش اصلی روبروست، کمبود انرژی، آلودگی زیستمحیطی و تغییرات اقلیمی.
لیو اعلام کرد که شبکه برق هوشمند، مدارهای ولتاژ بالا (UHV) و انرژی پاک تنها راه برای ایجاد یک سیستم باز اقتصادی انرژی سبز، با کربن پایین، و کارا با تولید پایدار خواهد بود.
لیو همچنان اعلام کرد شبکه انرژی جهانی میتواند سهم انرژی پاک را به 80 درصد مصرف جهانی افزایش دهد و جایگزین سوختهای فسیلی به عنوان مهمترین منبع انرژی شود.
ماسایوشی سان، مدیر اجرایی سافتبانک ژاپن در این خصوص اعلام کرد: «چین هماکنون بزرگترین کشور جهان در زمینه تولید انرژی خورشیدی، بادی و شبکه برق UHV است.
با وجود مقیاس بزرگ تولید این کشور، ما میتوانیم درسهای بزرگی از موفقیت این کشور بگیریم. همچنین با ایجاد رابطه مشترک، ما میتوانیم در زمینه عرضه و تقاضا به هم کمک کنیم.»
ژو جیان کانگ، سخنگوی گروه انرژیهای نوی مرچنت چین اعلام کرد: «این یک برنامه فوقالعاده است. ممکن است مشکلاتی در مسیر ساختوساز وجود داشته باشد ولی اجرایی شدن آن غیرممکن نیست.»
دیوید ساندالو در این رابطه اظهار داشت: «موانع اصلی در این پروژه بنیادی است و تکنیکی نخواهد بود. البته این پرسش هنوز وجود دارد که آیا دولت ملی از چنین ایدههای متحولانهای حمایت خواهد کرد یا خیر.»