احداث 500 نیروگاه خورشیدی بر بام منازل مددجویان
محبی،مدیر کل کمیته امداد :هزینه هر نیروگاه خورشیدی 240 میلیون ریال است که مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات قرض الحسنه بانکی و ما به التفاوت آن از محل اعتبارات امداد تامین می شود.
فرید محبی در دیدار با مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد،با بیان اینکه رویکرد اصلی برنامه های کمیته امداد توانمندسازی مددجویان است، گفت: تلاش می کنیم که با همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی در راستای توانمندسازی خانواده های نیازمند و کاهش فقر در جامعه گام برداریم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد بستر مناسب برای اشتغالزایی مددجویان، از جمله برنامه های این نهاد است، افزود: هدف از ایجاد اشتغال، توسعه فرصت های شغلی، کسب درآمد و در نهایت خودکفایی و خروج از چرخه حمایت است.
محبی با بیان اینکه 500 نیروگاه خورشیدی بر فراز بام و یا حیاط منازل مددجویان تحت حمایت در استان احداث می شود، افزود: این نیروگاهها در پی تفاهم نامه همکاری امضاء شده بین کمیته امداد و شرکت توزیع نیروی برق استان برای مددجویانی که توان اجرای طرحهای اشتغال را ندارند، احداث می شود.
وی با اشاره به اینکه هزینه ساخت و احداث هر نیروگاه خورشیدی240 میلیون ریال است، اظهار کرد: مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال از محل اعتبارات قرض الحسنه بانکی و ما به التفاوت آن از محل اعتبارات امداد تامین می شود.
محبی ضمن تأکید بر برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه مجریان و همچنین بیمه طرح ها، افزود: برق تولیدی از نیروگاههای خانگی مددجویان توسط شرکت توزیع نیروی برق استان خریداری می شود.
وی در ادامه درخصوص معافیت های قانونی انشعابات برق مددجویان، گفت: سال گذشته 452 مورد( 144 مورد شهری و 308 مورد هم در مناطق روستایی) معافیت انشعابات برق برای مددجویان داشتیم که امید است این روند امسال هم ادامه یابد.
مدیرکل کمیته امداد استان در پایان ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه اشتغال کمیته امداد استان، یادآور شد: تعداد 663 طرح اشتغالزایی با اعتبار 93 میلیارد و 300 میلیون ریال از محل اعتبارات بانکی و امدادی در سال جاری برای مددجویان اجرایی شده است.
احداث 500 نیروگاه خورشیدی بر بام منازل مددجویان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در این دیدار، با اشاره به اینکه کمیته امداد یکی از نهادهای موفق در راستای ارائه خدمات صادقانه به نیازمندان است، گفت: فرهنگ سازی در حوزه های مختلف مانند مدیریت مصرف انرژی گام مؤثری برای توسعه استان است.
داوود راهزادی ضمن اعلام همکاری با کمیته امداد بخصوص در زمینه ایجاد نیروگاههای خورشیدی برای اشتغال مددجویان، اظهار کرد: تلاش میکنیم تا با تعامل و همکاری هر چه بیشتر با کمیته امداد مشکلات نیازمندان به حداقل برسد.
وی ضمن تقدیر از اقدامات شایسته کمیته امداد جهت اشتغالزایی مددجویان، هدف از ساخت نیروگاههای خورشیدی را کاهش مهاجرت مددجویان از روستا به شهر، توسعه فرصت های شغلی، کسب درآمد و در نهایت تولید انرژی پاک و غیرآلاینده عنوان کرد.
راهزادی با اشاره به اینکه رسیدگی به امور نیازمندان و رفع نیازهای آنان یک وظیفه انسانی است، خواستار اولویت بندی مددجویان جهت معرفی برای معافیت انشعابات برق شد و اضافه کرد: تعداد 4هزار و 868 مورد انشعابات از سال 87 تاکنون به مددجویان واگذار شده است.
در پایان این نشست مدیرکل کمیته امداد استان از پنل های خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان بازدید کرد.