۲۴ واحد برای استفاده از انرژی خورشیدی در استان البرز طراحی شد
ناصر اسکندری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز که عصر امروز در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه شرکت برق بیشترین برونسپاری فعالیتها را دارد، اظهار داشت: گسترش خدمات الکترونیکی جزو برنامههای اداره برق استان در سال 96 است.
مدیرعامل برق استان البرز با بیان اینکه اداره برق از خدمات آموزشی در دانشگاهها استفاده میکند، افزود: یکی از اقدامات موثر برق البرز آموزش پیمانکاران بوده است.
وی با اشاره به اینکه پایش میزان مصرف انرژی دستگاههای اجرایی استان به منظور مصرف بهینه انرژی شروع شده است، گفت: یک سری دیتاهایی برای این امر فراهم شده است.
اسکندری با اشاره به طرحی برای جلوگیری از هدر رفت انرژی توسط نیروگاه منتظر القائم در شهرستان فردیس و استفاده از انرژی مازاد آن برای پیشبرد طرحهای اقتصادی، کشاورزی و صنعتی ادامه داد: طرح احداث مجتمع گلخانه در کنار نیروگاه از سوی این شرکت باید ارائه شود.
وی با بیان اینکه 24 واحد برای استفاده از انرژی خورشیدی در مدارس، مساجد، استانداری البرز و برخی از معابر طراحی شده است، بیان کرد: به میزان 72 کیلووات انرژی استفاده شده است.
اسکندری ادامه داد: ما خواستار مجوز 3.5 مگاوات به صورت گسترده در ادارات هستیم.
وی با اشاره به اینکه در قانون تاکید شده که همه ادارات 10 درصد از مصرف انرژی خود را کاهش دهند، افزود: استفاده از انرژیهای نوین باید در دستور کار قرار گیرد و شرکت برق به عنوان مشاور در کنار آنها قرار میگیرد.
همچنین بهزاد پارسا در این جلسه، با اشاره به اقدامات شرکت آب منطقهای در استان اظهار داشت: در بخش پساب مطالعات کامل و به مدیریت منابع آب کشور ارسال شده است.
مدیرعامل آب منطقهای استان البرز با بیان اینکه باید بخشی از منابع آبی سدهای موجود به استان برگردد، افزود: درباره بحران آب مقرر شد کمیته بحران آب در استان با محوریت استانداری تشکیل شود و نظرات و پیشنهادات مسئولان به وزارتخانه جهت اخذ مجوزهای مربوطه منعکس شود.
پارسا با اشاره به تغذیه مصنوعی کردان و فشند به منظور جلوگیری از هدر رفت آب، گفت: در این راستا برای جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی خیلی تلاش شده است ولی در آنجا جاذبهای برای جذب سرمایهگذار وجود ندارد.
وی ادامه داد: دستگاههای آب منطقهای، محیط زیست، میراث فرهنگی و راه و شهرسازی باید حمایت بیشتری درباره جذب سرمایهگذار بخش خصوصی و شهرداری در عرصه 30 هکتاری حاشیه سد طالقان برای جذب گردشگر و مدیریت گردشگران و ایجاد درآمد پایدار انجام دهند.