مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

اینورترهای هیبریدی خورشیدی, اینورتر متصل به شبکه خورشیدی, اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی

آینده انرژی‌ها به سمت بهره‌وری از انرژی خورشیدی است

‌مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به ظرفیت استان در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی گفت: آینده انرژی‌ها به سمت بهره‌وری از انرژی خورشیدی است.

محمدرضا صحتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یزد اظهار داشت: وزارت نیرو تأکید بر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک دارد که یکی از آن‌ها بهره‌مندی از انرژی خورشیدی است که در یزد این پتانسیل وجود دارد.

وی با اشاره به لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی ادامه داد: شرکت توزیع برق استان نیز با توجه به رویکرد تقویت اقتصاد مقاومتی که به انرژی های پاک به ویژه خورشیدی اشاره کرده، در تلاش‌ است تا سهم استان یزد را در این زمینه افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با بیان اینکه در قالب سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی، حفظ محیط‌زیست نیز باید دنبال شود اضافه کرد: کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و استفاده از انرژی خورشیدی به ویژه در سطح منازل مورد توجه و دقت نظر قرار گرفته است.

وی با اشاره به برنامه‌های این دستگاه برای توسعه انرژی‌های خورشیدی در سطح منازل عنوان کرد: در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و پروژه‌های تعریف شده برای استان، با همکاری بخش خصوصی در صدد راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی در سطح منازل یزد هستیم.

صحتی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های خانگی از نظر تولید در بازه زمانی خاص بسیار مقرون به صرفه هستند افزود: هزینه نگهداری و سرویس پنل خورشیدی بسیار پایین است و در قبال وجهی که برای خرید انرژی پرداخت می‌شود کاملاً مقرون به صرفه خواهد بود.

وی بیان داشت: در کشورهایی نظیر هندوستان و آلمان که در مقایسه با ما انرژی خورشیدی کمتری دارند نیروگاه‌هایی با ظرفیت‌های عظیم در حال احداث است و یا به بهره‌برداری رسیده در حالی که ما در استان از این ظرفیت و پتانسیل غافل مانده‌ایم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به اینکه یزد بیش‌از 300 روز آفتابی دارد و زمین کافی نیز برای توسعه انرژی خورشیدی در اختیار است، گفت: باید تلاش کنیم تا حرکت در این زمینه سمت و سویی مطلوب‌تر به خود بگیرد و اقدامات جدی‌تر باشد.

10 سال قبل
اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

اینورترهای هیبریدی خورشیدی، اینورتر متصل به شبکه خورشیدی، اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی، پمپ آب شناور تکفاز و سه فاز، برق خورشیدی ویلایی و زنبورداری، باتری لیتیوم و ژل خورشیدی، مشاوره و فروش محصولات برق خورشیدی، پنل خورشیدی مونوفشیال و بایفشیال، طراحی و احداث نیروگاه برق خورشیدی، پمپ آب خورشیدی تکفاز و سه فاز آنلاین، سازه نگهدانده پنل خورشیدی (استراکچر)، برق اضطراری آفلاین، آنلاین و هیبریدی، برق خورشیدی خانگی و صنعتی، کنترل شارژرهای خورشیدی، سانورترهای خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات