شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

پهپادهای خورشیدی آلفابت برای همیشه فرود آمدند

9 سال قبل

شرکت گوگل (در حال حاضر آلفابت) در سال ۲۰۱۴ کمپانی «Titan Aerospace» را به مالکیت خود درآورد. این شرکت در آن زمان مشغول توسعه پهپادهایی متکی بر انرژی خورشیدی بود که می توانستند به مدت طولانی و در ارتفاع زیاد پرواز کنند. هدف گوگل از این خریداری رساندن اینترنت به مناطقی از دنیا بود که فاقد بسترهای ارتباطی لازم بودند. اما حالا خبر رسیده که آلفابت دیگر قصد ادامه این پروژه را ندارد.

یکی از سخنگویان این هولدینگ در مصاحبه با وبسایت «Business Insider» افشا کرده است که کار روی این پژوه یک سالی هست متوقف شده. او دلیل این مسئله را محدودیت های مالی و عدم امید به سود دهی پهپادهای خورشیدی می داند.

خبرگزاری بلومبرگ از مدتی قبل این واقعه را پیش بینی کرده بود، چرا که سال قبل و در مقطعی خاص چندین چهره اصلی این پروژه از جمله مدیر و سرپرست تیم مهندسی از لابراتوارهای طراحی گوگل خارج شدند.

جالب تر این که خروج های مورد اشاره بلومبرگ به پروژه پهپادهای خورشیدی آلفابت محدود نمی شود و به نظر می رسد که چند زیرشاخه دیگر از جمله Nest و پروژه تولد مجدد گوگل گلس نیز چند نفر از افراد کلیدی خود را از دست داده اند.

لازم به یادآوری است که گوگل قصد دارد مشتریان مناسبی هم برای کمپانی بوستون دینامیکس و دیگر استارت آپ ماهواره ای که پیش تر (حدود سه سال قبل) خریداری کرده بود دست و پا کند. ضمن این که کسب و کار تولید سامانه هوشمند خودروهای بی نیاز از راننده آلفابت نیز قرار است تحت تشکیلات مستقل Waymo به فعالیت خود ادامه دهد. از همه این تصمیمات چنین برمی آید که آلفابت تلاش دارد با حذف پروژه های زیان ده سر و سامانی به صورت های مالی خود بدهد.

البته فرود همیشگی پهپادهای خورشیدی آلفابت به معنی انصراف کامل این کمپانی از ایده اشتراک هوایی اینترنت برای مناطق محروم نیست. این شرکت در بیانیه ای توضیح داده است که تکنولوژی های موجود و شرایط اقتصادی این روزهای دنیا سبب شده تا پروژه بالون های اشتراک اینترنت موسوم به «Project Loon» صرفه بسیار بالاتری را نسبت به پهپادها از خود نشان دهند.

طبق اعلام یکی از سخنگویان، بسیاری از اعضای تیم سابق کمپانی «Titan Aerospace» به دیگر پروژه های فعال در مجموعه ایکس، شامل Loon و Wing پیوسته اند.

دیگر اخبار
موارد مهم برق اضطراری
موارد مهم برق اضطراری

زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر ...

کاربرد برق اضطراری چیست ؟
کاربرد برق اضطراری چیست ؟

کاربرد ها :  1. روشنایی در بخش های حساس پیش بینی شده  2. تأسیسات تلفن و مخابرات 3. آ...

برق اضطراری چیست ؟
برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری منبع مستقلی از انرژی الکتریکی است که از سیستم های الکتریکی مهم تر در صورت ...

صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور
صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور

مدیرکل دفتر دفتر مدیرکل دفتر برنامه راهبردی و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره...

بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد
بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد

مدیرکل دفتر ریاست ، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل ساتبا خبر داد: با اتصال نهمین نیروگاه ...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.