ساخت نیروگاه ۷ مگاواتی برق خورشیدی در نهاوند
فرماندار نهاوند بااشاره به پیگیری ایجاد یک ایستگاه ۷ مگاواتی برق خورشیدی درنهاوند گفت: ایجاد ایستگاههای برق خورشیدی از برنامه های اقتصاد مقاومتی برای جلوگیری از هدر رفت منابع ملی است.
کریم حمیدوند پیش از ظهر یکشنبه در شورای فرهنگ عمومی نهاوند بابیان اینکه از جمله مولفه های تاثیر گذار در بحث اقتصاد مقاومتی موضوع صرفه جویی، استفاده از تولیدات داخلی و جلوگیری از اسراف توسط مردم است، گفت: فرهنگ سازی در بین مردم و ایجاد باور عمومی نسبت به این قضایا کمک قابل توجهی به رشد اقتصادی و رونق آن دارد.
وی افزود: بر اساس آمارها مصرف سرانه آب و گاز و سایر انرژیها در کشور ما بیش از سرانه دنیاست و این باعث مصرف منابع ملی و هدر دادن آن می شود که این مسئله زیبنده جامعه اسلامی نبوده و باید در این زمینه کارفرهنگی صورت گیرد.
وی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی و عزم دولت برای حرکت عملی در این زمینه گفت: خوشبختانه دولت خیلی خوب به مسئله اقتصاد مقاومتی پرداخت و در این زمینه به صورت عملیاتی وارد کار شد و حتی وزرای خود را برای نظارت بر اجرای برنامه ها به استانهای مختلف فرستاد تا از نزدیک کارها را رصد کنند.
وی ایجاد و رشد ایستگاههای برق خورشیدی را از دیگر برنامه های اقتصاد مقاومتی برای جلوگیری از هدر رفتن منابع ملی عنوان کرد و گفت: تا قبل از روی کار امدن دولت تدبیر در استان همدان فقط یک مگاوات برق خورشیدی وجود داشت که در حال حاضر این میزان به ۱۴ مگاوات رسیده و ۳ ایستگاه هفت مگاواتی نیز در دستور کار استان قرار داد که ما تلاش داریم یکی از آنها را در نهاوند ایجاد شود.
وی به مزایای برق خورشیدی اشاره کرد و گفت: با اجرای برق خورشیدی که یک انرژی پاک و سالم است در زمینه حفظ محیط زیست و کاهش مصرف آب به عنوان یک منبع حیاتی کشور صرفه جویی می شود که این مسئله همان تحقق اقتصاد مقاومتی در عمل است.