شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

مشاوره و اجرای نیروگاه خورشیدی , طراح و مجری برق خورشیدی ویلایی , فروش و نصب سیستم پمپ آب خورشیدی

vip
vip

دلارهاي خارجي به سمت انرژي‌هاي تجديدپذير

روز گذشته حميد چيت‌چيان وزير نيرو در سفر به همدان چند پروژه را افتتاح كرد.

2نيروگاه‌ خورشيدي همدان و تصفيه‌خانه فاضلاب رزن، 2پروژه‌يي بودند كه چيت‌چيان با حضور خود در استان همدان به افتتاح رساند. وي در حاشيه افتتاح نيروگاه‌هاي خورشيدي 7مگاواتي همدان اعلام كرد كه اجراي اين 2نيروگاه با سرمايه‌گذاري‌ كشورهاي آلمان و ايرلند انجام شده و ابراز اميدواري كرد كه در آينده نيز 3ميليارد دلار سرمايه‌ خارجي در بخش نيروگاه‌هاي تجديدپذير جذب شود.
  نيروگاه‌هاي خورشيدي همدان بزرگ‌ترين نيروگاه خورشيدي كشور به حساب مي‌آيند درحالي كه به گفته چيت‌چيان تا پيش از افتتاح آنها، ظرفيت‌ بزرگ‌ترين نيروگاه خورشيدي كشور يك مگاوات بوده است. او همچنين از كلنگ‌زني 3نيروگاه 7مگاواتي ديگر همزمان با افتتاح اين نيروگاه و نيز بهره‌برداري از نيروگاه 10مگاواتي خورشيدي اصفهان در هفته‌هاي آتي خبر داد. وزارت نيرو موظف شده تا 5هزار مگاوات نيروگاه تجديدپذير خورشيدي و بادي طي 5سال برنامه ششم را به افتتاح برساند.
عضو كابينه دولت يازدهم در ادامه سفر خود به استان همدان، تصفيه‌خانه فاضلاب شهري «رزن» با ظرفيت 5هزار مترمكعب را نيز افتتاح كرد. اين تصفيه‌خانه نخستين پروژه اقتصاد مقاومتي آب‌وفاضلاب استان همدان به حساب مي‌آيد. مديرعامل آبفاي استان همدان در آيين افتتاح اين پروژه از اجراي 11.5كيلومتر شبكه فاضلاب با مبلغ 750ميليون ‌تومان از محل اعتبارات جهاني در اين استان خبر داد.
چيت‌چيان همچنين با حضور خود در نيروگاه شهيد مفتح همدان، عمليات ساخت برج دوم خنك‌كن خشك اين نيروگاه را نيز به صورت نمادين كليد زد. پيش از اين «تعادل» در گزارش بازديد از نيروگاه شهيد مفتح به اشتباهي كه 21سال پيش در طراحي و ساخت اين نيروگاه اتفاق افتاده ‌بود، پرداخت.
نيروگاه شهيد مفتح در دهه 60 و در بحبوحه جنگ ايران و عراق ساخته مي‌شود و تنگناي مالي كشور در آن زمان سبب مي‌شود كه وزارت نيروي وقت به علت هزينه‌بري كمتر، تصميم به ساخت برج خنك‌كننده «تر» بگيرد. علاوه بر بحث هزينه، عدم پيش‌بيني بحران آبي در آن سال‌ها و اعتماد به منابع آبي زيرزميني دليل ديگري بود كه مقامات وقت را به سمت ساخت برج ‌تر
سوق داد.
نخستين واحد برج خشك مرداد سال گذشته به افتتاح رسيد تا از تعطيلي نيروگاه شهيد مفتح همدان جلوگيري كرده ‌باشد.

 پيش‌تر امير نريماني مديرعامل نيروگاه شهيد مفتح در رابطه با مشكلاتي كه كمبود آب براي اين واحد صنعتي ايجاد كرده‌، اظهار كرده‌ بود: «كمبود آب به‌شدت روي نيروگاه تاثير گذاشته ‌بود. در سال 90 نيروگاه شهيد مفتح با 45درصد، در سال 93 با 30درصد و در خرداد 94 با 20درصد ظرفيت خود مشغول فعاليت بود. اگر همان روند طي مي‌شد نيروگاه به تعطيلي كشيده شده و فعاليت آن متوقف مي‌شد.»
به گفته وي، مصرف آب در واحدي كه برج خشك در آن نصب شده در فصل گرم 75درصد و در فصل پاييز و زمستان 100درصد كاهش يافته است. در سال‌هاي 92 و 93 مصرف آب به ازاي توليد هر مگاوات ساعت برق معادل 1.94 و 1.91 مترمكعب بود كه در سال‌هاي 93 و 94 و 95 كه برج خشك نيز وارد مدار شده ‌بود مصرف آب به 1.47مترمكعب در هر مگاوات ‌ساعت رسيد.
نكته قابل‌توجه در تبديل برج‌هاي خنك‌كننده اين نيروگاه، استنكاف شركت‌هاي خارجي ازجمله ميتسوبيشي ژاپن به‌عنوان سازنده اين نيروگاه از انجام اين پروژه است. همين مساله سبب شد كه وزارت نيرو از سال 83 با استفاده از توان داخلي اقدام به ساخت برج‌هاي جديد كند و نهايتا نخستين برج خنك‌كن خشك اين نيروگاه در سال 92 به بهره‌برداري رسيد.
نريماني در تشريح خاص ‌بودن طرح ساخت اين برج توضيح داد: «برج‌هاي تركيبي ‌تر و خشك در دنيا به صورت محدود وجود دارد ولي اينكه برجي براي واحد طراحي شده و در حال كار اجرا شود، نخستين مورد است. طرح اين سيستم نيز در نوع خود در دنيا منحصر به‌فرد است. همچنين هزينه ساخت اين برج 55ميليارد تومان است كه براي صنعت نيروگاهي هزينه ناچيزي است.»
قرار است در مجموع 4برج خنك‌كن خشك در اين نيروگاه ساخته شود كه در صورت بهره‌برداري كامل از هر 4برج، مصرف آب نيروگاه از حدود 2مترمكعب به 0.25مترمكعب در هر مگاوات ‌ساعت خواهد رسيد. هرچند مديرعامل اين نيروگاه معتقد بود كه با افتتاح 2برج و باتوجه به افزايش پساب تحويلي به اين نيروگاه، فعلا نيازي به احداث واحدهاي 3 و 4 احساس نمي‌شود ولي مكان‌يابي آنها انجام شده است.
در حالي‌ كلنگ برج دوم خنك‌كن خشك نيروگاه شهيد مفتح روز گذشته با حضور چيت‌چيان به زمين خورد كه امير نريماني اعلام كرده ‌بود كه دومين برج در سال 97 به اين نيروگاه اضافه خواهد شد. اما براساس آن چيزي كه پايگاه اطلاع‌رساني وزارت نيرو اعلام كرده اين پروژه در مدت 30ماه افتتاح خواهد شد. بدين معنا كه با فرض عدم تاخير در بهترين حالت در سال 98 دومين برج خنك‌كن خشك به نيروگاه همدان اضافه خواهد شد.

8 سال قبل
اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

مشاوره و اجرای نیروگاه خورشیدی ، طراح و مجری برق خورشیدی ویلایی ، فروش و نصب سیستم پمپ آب خورشیدی ، فروش دستگاه برق اضطراری (SOLAR_UPS)، فروش آبشیرین کن خورشیدی ، فروش آبگرمکن خورشیدی ، فروش دوربین مداربسته خورشیدی ، فروش پروژکتور خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات
بروز رسانی 3 هفته قبل