شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

آبگرمکن خورشیدی, پنل خورشیدی, احداث‌ نیروگاه خورشیدی

حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر از مصرف کننده‌ها و خانه‌ها باید آغاز شود

رییس دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی بسیاری از مشکلات کشور همچون آلودگی ها را برطرف خواهد کرد، گفت: حرکت به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر از مصرف کننده‌ها و خانه‌ها باید آغاز شود.


دکتر مهدی وکیلیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان در حاشیه «کنفرانس ملی توسعه پژوهش‌های نوین» که در تربت‌جام برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: در مهندسی برق و کامپیوتر چنانچه چهارصد هزار خانواده در کل کشور که رقم بالایی نیست، هرکدام پنج کیلو وات از سلول خورشیدی استفاده کنند، معادل 2000 مگاوات خواهیم داشت و در قالب ارتباط با شبکه می‌تواند معادل 800 مگاوات از ظرفیتی که نیاز داریم و باید نیروگاه ایجاد کنیم را کاهش دهیم.


وی ادامه داد: تاسیس نیروگاه خورشیدی جز راه‌های مشکل است و در اکثر کشورها با مشارکت مردم و مصرف کننده‌ها استفاده از انرژی خورشیدی در پشت بام‌ها را آغاز کردند.


عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف افزود: به‌عنوان مثال در کشوری مانند استرالیا، بخشی از هزینه‌ها را دولت تامین کرد و باتوجه به قیمت بالای برق در این کشور، هزینه برقی که از طریق انرژی خورشیدی تامین می‌شد را از خانواده دریافت نمی‌کردند.


وکیلیان خاطرنشان کرد: باتوجه به قیمت پایین برق در کشورمان احداث یک نیروگاه خورشیدی برای بسیاری از خانواده‌ها شاید قابل توجیح نباشد و دولت‌ها در این زمینه می‌بایست کمک کنند.


وی بیان کرد: حرکت به سوی انرژی‌های تجدیدپذیر نیاز به برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دارد و با تهمیدات صحیح می‌توانیم به‌عنوان مثال در سال 1400، 5000 مگاوات برق تنها از انرژی خورشیدی داشته باشیم.

9 سال قبل
اطلاعات تماس
آخرین بازدید تامین کننده: 2 روز پیش
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

آبگرمکن خورشیدی، پنل خورشیدی، احداث‌ نیروگاه خورشیدی ، آب شیرین کن خورشیدی ، پروژکتور خورشیدی، اینورتر خورشیدی، باتری خورشیدی، کنترل شارژر خورشیدی ، برق اضطراری UPS، دوربین خورشیدی، مشاوره انرژی‌ خورشیدی ، استراکچر خورشیدی، پمپ آب شناور، برق خورشیدی ویلایی، پمپ خورشیدی، سانورتر خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات