تبدیل 20 درصد انرژی مصرفی دستگاهها با پنلهای خورشیدی و بادی/ خسارت 5 میلیارد تومانی سیل
مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: سیل سال گذشته 5 میلیارد تومان خسارت به شبکههای برق استان وارد کرد.
مهندس فریدون خودنیا درکارگروه انرژی و آب استان اظهار کرد: این جدیت و همیت در کار باعث شده هر روز در این امر موثرتر، مصممتر و پیشرو در این زمینه باشیم .
وی با اشاره به بحران برف بهمن ماه امسال در استان با بیان اینکه بارش رحمت الهی نمونه بارزی از بحران در شرایط سخت بود که این کارگروه در کمترین زمان ممکن خدمات قابل ارائه به مردم از جمله آب و برق را ارایه داد.
خودنیا اضافه کرد: این برای استان یک افتخار است که علاوه بر رفع مشکلات خود در سریعترین زمان ممکن نیروی کمکی به چند استان همجوار را نیز برای رفع مشکل و حل بحران اعزام میکند.
وی گفت: در حیطه کاری برق که شاید بتوان گفت زیر ساختیترین صنعت است لازم بوده برخی سازمانها و دستگاههای دولتی از جمله فرمانداریها، یگانهای انتظامی، بیمارستانها، هلال احمر استان و شهرستانها حتمأ نسبت به تهیه دیزل ژنراتور اقدام کنند، هرچند برخی سازمانها پیشقدم شده و نسبت به اجرای این پروسه اقدام کردهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان اضافه کرد: با توجه به مذاکراتی که با دکتر سیف مدیرکل پدافند غیرعامل انجام شده تمامی دستگاههای حساس و امنیتی را مکلف به تهیه دیزل ژنراتور کردهاند که در آینده نزدیک این مهم محقق خواهد شد .
خودنیا این کارگروه را کارگروهی موفق ارزیابی کرد و گفت: از نشانههای موفقیت ما میتوان به خسارات وارده به شبکههای برق در سال گذشته اشاره کرد .
رئیس کارگروه تخصصی انرژی و آب استان اضافه کرد: در سال گذشته با یک مرحله سیل 5 میلیارد تومان خسارت به شبکههای برق در سطح استان وارد شد در صورتیکه در سال جاری طی سه مرحله بحران سیل و برف کمتر از 3 میلیارد تومان خسارت متحمل شدیم .
وی در خصوص تبدیل 20 درصد انرژی مصرفی دستگاهها از طریق پنلهای خورشیدی و بادی اشاره کرد و یادآور شد: این یک تکلیف است و الزاما بایستی بصورت یک اپیدمی در سطح کلیه سازمانها و دستگاه ها اجرایی شود .
مدیرعامل برق لرستان اجرایی کردن این کار را بسیار ساده و قابل حل دانست و خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی میتوانند با اختصاص تنها یک درصد از بودجه سالانه خود از پنلهای فتو ولتائیک یا انرژی خورشیدی بهره ببرند.