مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

اینورترهای هیبریدی خورشیدی, اینورتر متصل به شبکه خورشیدی, اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی

توسط قائم­ مقام وزیر نیرو: مراسم معارفه اولین مدیرعامل ساتبا برگزارشد

با حضور مهندس ستارمحمودی قائم ­مقام محترم وزیر نیرو مراسم معارفه دکترصادق زاده معاون وزیرنیرو و مدیرعامل سازمان انرژی­ های تجدیدپذیر و بهره ­وری انرژی برق (ساتبا) و هم ­چنین تودیع مهندس سجادی مدیرعامل سازمان بهره­ وری انرژی ایران (سابا) در تاریخ 23 اسفندماه سال جاری در سالن شهید مطهری ساختمان معاونت امور انرژی وزارت نیرو برگزار شد.

     در ابتدای این مراسم مهندس سجادی مدیرعامل سابا به ایراد سخنرانی پرداخت. وی گفت؛ که در سابا کارهای ارزشمند زیادی انجام شده است که حاصل فعالیت گرو هی می باشد. ایشان فعالیت­ هایی هم­چون اخذ جایزۀ سبز اروپا، طرح فهام، حمایت از طرح و ساخت ترمو آکوستیک، همکاری با فرمانداری ورامین درخصوص اجرای پایلوت طرح بهینه­ سازی مصرف انرژی در این شهرستان، همکاری فرهنگی با سرای محلات شهرداری و طرح آموزشی تربیت مربی بهسامان در مدارس آموزش و پرورش را ازجمله تعدادی از این اقدامات مهم این سازمان برشمرد. وی افزود؛ که رشد مصرف انرژی کشور در 5 سال گذشته نزدیک به 5 درصد بوده است که امسال به 2 درصد رسیده است. وی افزود به غیر از بخش تجاری که مصرف از 8 درصد به 9 درصد رسیده است سایر بخش ­ها نسبت به سال­های گذشته روند بهتری داشته ­اند.

            بنابراین گزارش: در ادامۀ این مراسم دکتر صادق ­زاده به ایراد سخنرانی پرداخت ایشان گفت؛ که اقتصاد مقاومتی در کشور بر پایۀ مردم بنا شده است. بنابراین اگر سیاست ­های بهره ­وری انرژی و انرژی­ های نو بر پایۀ مشارکت مردم بنا شوند ساتبا نقش جهانی پیداخواهد کرد.

            به نقل از این گزارش: سپس در ادامه مهندس ستار محمودی قائم ­مقام وزیر نیرو ضمن اشاره به فعالیت­ های ارزشمند وزارت نیرو به این نکته اشاره نمود که سازمان انرژی ­های تجدیدپذیر و بهره­ وری انرژی برق (ساتبا) می ­تواند به ­عنوان موتور محرک وزارت نیرو در امر بهینه ­سازی مصرف انرژی و انرژی ­های نو فعالیت نماید.

            این گزارش می ­افزاید: در خاتمۀ این مراسم با اهداء وابلاغ رسمی ازسوی قائم مقام وزیر نیرو معارفه و تودیع آقایان دکتر صادق ­زاده به­ عنوان اولین مدیرعامل سازمان جدید التأسیس (ساتبا) و مهندس سجادی به ­عنوان مشاور معاون انرژی و برق وزارت نیرو منصوب گردیدند

10 سال قبل
اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

اینورترهای هیبریدی خورشیدی، اینورتر متصل به شبکه خورشیدی، اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی، پمپ آب شناور تکفاز و سه فاز، برق خورشیدی ویلایی و زنبورداری، باتری لیتیوم و ژل خورشیدی، مشاوره و فروش محصولات برق خورشیدی، پنل خورشیدی مونوفشیال و بایفشیال، طراحی و احداث نیروگاه برق خورشیدی، پمپ آب خورشیدی تکفاز و سه فاز آنلاین، سازه نگهدانده پنل خورشیدی (استراکچر)، برق اضطراری آفلاین، آنلاین و هیبریدی، برق خورشیدی خانگی و صنعتی، کنترل شارژرهای خورشیدی، سانورترهای خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات