۱۰ مسجد در استان زنجان مجهز به پنل خورشیدی است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه پنل های خورشیدی منجر به کاهش مصرف انرژی برق می شوند، گفت: در استان زنجان ۱۰ مسجد مجهز به پنل خورشیدی است. |
عادل کاظمی،مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: این شرکت تامین برق 21 شهر، 16 بخش و 46 دهستان را برعهده دارد و تا پایان سال گذشته با 534 مگاوات پیک بار و 415 هزار و 374 مشترک و 9220 دستگاه پست هوایی و زمینی فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه این شرکت در سال جاری پروژه های متعددی با اعتبار 40 میلیارد ریال پیش بینی کرده است، گفت: این پروژه ها که منجر به کاهش تلفات انرژی در منطقه می شود مراحل پایانی مطالعات میدانی خود را طی می کند.
این مقام مسوول با یادآوری اینکه 892 روستا از نعمت برق بهره مند هستند که شامل 30 درصد از مشترکین می شود، افزود: در زمینه بهسازی شبکه های روستایی 220 میلیون تومان صرف شده است.
به گفته کاظمی، در مجموع 67 میلیون ریال اعتبار برای محرومیت زدایی مناطق روستایی و استانداردسازی شبکه های روستایی هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان این شرکت در سال گذشته 3 هزار و 734 پروژه با اعتبار 605 میلیارد ریال در بخش های مختلف توسعه و اصلاح و بهسازی شبکه در استان را در دستور کار خود قرار داشت که از این تعداد 2 هزار و 883 پروژه با اعتبار 389 میلیارد ریال به پایان رسید و 851 پروژه در سال جاری با اعتبار 500 میلیارد ریال اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه استان زنجان به عنوان یکی از استان های پایلوت برای اجرای طرح فهام انتخاب شده بود، گفت: در فاز نخست برای هوشمند سازی لوازم اندازه گیری مشترکین 2 هزار و 700 کنتور نصب شد و پیش بینی می شود تا پایان اردیبهشت امسال به 3 هزار کنتور برسد.
این مقام مسوول تصریح کرد: تا پایان سال جاری تمام مصارف صنعتی و کشاورزی به طرح هوشمندسازی می پیوندند که در این صورت 70 درصد مصارف شرکت قابل مانیتورینگ و کنترل از راه دور خواهد داشت .
وی با یادآوری اینکه استان زنجان جزء یکی از مناطق پنج گانه پایگاه داده هوشمندسازی غرب کشور است، ادامه داد: این طرح بهبود شاخص های بهره بردای و رضایتمندی مشترکین و کاهش خاموشی و تلفات را در پی خواهد داشت.
به گفته کاظمی، در این طرح قابلیت قرائت لحظه ای، استخراج روند مصرف مشترکین در هر بازه زمانی و احتمال مصارف مشکوک و ایجاد اختلال فیزیکی در کنتور امکانپذیر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان ادامه داد: جهت مانیتورینگ و پایش از راه طول شبکه های برق تا پایان سال گذشته 201 سکسیونر و دژنکتور شبکه های توزیع استان نصب شده است که این طرح رصدپذیری شبکه از محل کنترل و قابلیت مانور در شبکه و عیب یابی بیش از قطعی خطوط را تسهیل می کند.
وی اضافه کرد: امسال پیش بینی می شود 100 دستگاه سکسیونر دیگر در شبکه ها نصب شود که با این اقدام تعداد دستگاه سکسیونر به 300 دستگاه می رسد.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: امسال با تمهیدات اندیشیده شده تجهیزات 2 اکیپ خط گرم هوایی خریداری شده است تا بدون خاموشی برق تعمیرات انجام می شود.
کاظمی به مدیریت پیک بار تابستان امسال و اقدامات این حوزه شامل طرح تطبیق تعطیلات و تعمیرات سالانه صنایع با دوره اوج بار شبکه، جابجایی روز جمعه به یکی از روزهای میانی هفته، جابجایی شیفت دوم به شیفت شب، طرح ذخیره عملیاتی صنایع، استفاده از دیزل مشترکین صنعتی در ایام اوج بار، انجام ممیزی انرژی الکتریکی در صنایع نمونه و کنترل پیک بار استان به صورت آنلاین در تیر و مرداد ماه در قالب این حوزه اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان با اشاره به اینکه سال گذشته 52 مگاوات کاهش پیک بار تابستان داشتیم، ادامه داد: پیش بینی وزارت نیرو برای استان 39 مگاوات است.
وی در ادامه به پنل های خورشیدی و ضرورت بهره مندی از انرژی های نو که از آن به عنوان انرژی سبز یاد می شود اشاره کرد و گفت: در استان زنجان 10 مسجد به پنل های خورشیدی مجهز هستند.