شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

همكاري ايران و استراليا در آب و انرژي‌هاي تجديدپذير

8 سال قبل

رييس مركز توسعه صادرات و پشتيباني صنايع آب و برق در ديدار با معاون سفير استراليا در تهران از تقويت همكاري‌هاي ايران و استراليا در بخش آب، فاضلاب و انرژي‌هاي تجديد‌پذير خبر داد.
حميدرضا تشيعي رييس مركز توسعه صادرات و پشتيباني صنايع آب و برق وزارت نيرو در ديدار با «تيم پترسون» معاون سفير استراليا در تهران، از تقويت همكاري‌هاي ايران و استراليا در بخش آب، فاضلاب و انرژي‌هاي تجديدپذير خبر داد.
وي ضمن تشريح محورهاي همكاري در حوزه‌هاي مختلف بين دو كشور، اين همكاري‌ها را شامل مديريت منابع آب، آب و فاضلاب شهري، مديريت مصرف آب، شيرين‌سازي آب، استفاده از سامانه‌هاي هوشمند در مديريت آب و فاضلاب شهري و مديريت دارايي‌هاي آبي (water assets management) ذكر كرد و افزود: همچنين محورهاي همكاري در بخش انرژي‌هاي تجديدپذير اعم از نيروگاه‌هاي بادي، خورشيدي، بيوماس و آموزش از طريق شركت‌هاي غيردولتي (NGO) نيز اجرايي خواهد شد.  حميدرضا تشيعي سپس به همكاري‌هاي وزارت نيرو با كشورهاي ژاپن و آلمان در مقوله آموزشي اشاره كرد و در ادامه اظهار داشت: همكاري متقابل بين متخصصان دو كشور ايران و استراليا ضمن تبادل اطلاعات فني و تخصصي بين مهندسان دو كشور مي‌تواند موجبات همكاري براي اجراي طرح‌هاي مشترك را فراهم كند.
وي با اشاره به اينكه در زمينه اجراي يك پروژه پايلوت مي‌توان همكاري بين دو دانشگاه ايران و استراليا را آغاز كرد، افزود: براي اجراي اين پروژه مي‌توان شهر كاشان را به عنوان پايلوت درنظر گرفت. رييس مركز توسعه صادرات و پشتيباني صنايع آب و برق با اشاره به اينكه درخصوص (water assets management) با مديريت‌هاي آبي مي‌توان از بخش‌هاي خصوصي دو كشور كمك گرفت، افزود: اين كمك‌ها مي‌تواند در قالب يك پروژه B&B باشد.
تيم پترسون معاون سفير استراليا در تهران نيز ضمن ابراز خرسندي از اين ديدار، با دعوت از وزير نيرو و قائم‌مقام وي براي سفر به اين كشور گفت: اين سفر در ايجاد روابط مستحكم‌تر و همكاري مفيدتر بين دو كشور بسيار حائزاهميت است.
در ادامه، لينو استرنجيس رايزن بازرگاني سفارت استراليا در تهران نيز ضمن تاكيد بر سفر وزير نيرو و همراهان براي تداوم همكاري بين دو كشور افزود: لازم است در اين سفر ليست دقيقي از پروژه‌هاي قابل همكاري ايران و استراليا از طرف جمهوري اسلامي ارائه شود.
وي سپس به همكاري‌هاي دانشگاه صنعتي شريف و دانشگاه ملبورن استراليا براي حل مشكل درياچه اروميه اشاره كرد و در ادامه به زمينه مديريت آب در حوزه‌هاي مختلف و نحوه تخصيص آب اشاره و اذعان كرد: استراليا در زمينه آبياري و كشاورزي از تجربه‌هاي ارزشمندي برخوردار است كه در بخش كشاورزي مي‌توان از فناوري‌هاي مناسب آن استفاده كرد.

دیگر اخبار
موارد مهم برق اضطراری
موارد مهم برق اضطراری

زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر ...

کاربرد برق اضطراری چیست ؟
کاربرد برق اضطراری چیست ؟

کاربرد ها :  1. روشنایی در بخش های حساس پیش بینی شده  2. تأسیسات تلفن و مخابرات 3. آ...

برق اضطراری چیست ؟
برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری منبع مستقلی از انرژی الکتریکی است که از سیستم های الکتریکی مهم تر در صورت ...

صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور
صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور

مدیرکل دفتر دفتر مدیرکل دفتر برنامه راهبردی و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره...

بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد
بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد

مدیرکل دفتر ریاست ، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل ساتبا خبر داد: با اتصال نهمین نیروگاه ...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.