کهگیلویه وبویراحمد ظرفیت تبدیل به پایلوت انرژی خورشیدی را دارد
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: باتوجه به ظرفیتهای خدادای، منابع آبی و انرژی استان میتواند به عنوان پایلوت اصلی انرژی خورشیدی و بادی در کشور انتخاب شود.
پژمان نیک اقبالی ظهر پنج شنبه در همایش محیط زیست و توسعه پایدار که با محوریت مشاغل سبز در یاسوج برگزار شد افزود: استان قابلیت تبدیل شدن به پایلوت تولید محصولات ارگانیک در کشور را دارد.
نیک اقبالی تصریح کرد: تحقق شهر سبز نیازمند توسعه صنعت گردشگری سبز است.
نیک اقبالی بیان داشت: بخشی از اراضی ملی برای کشت گیاهان دارویی در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت.
وی افزود: با تحقق این موضوع نه تنها اشتغالزایی در استان ایجاد شد بلکه از این طریق از منابع ملی نیز حفاظت شد.
معاون عمرانی استاندار گفت: باتوجه به ظرفیتهای کشاورزی موجود کهگیلویه و بویراحمد میتواند به پایلوت محصولات ارگانیک کشاورزی در کشور تبدیل شود.
نیک اقبالی ابراز داشت: بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ گونه گیاهی در استان وجود دارد.
وی تاکید کرد: این استان ظرفیت ایجاد باغ گیاه شناسی را نیز دارد.
نیک اقبالی یکی از مزایای ایجاد باغ گیاه شناسی را ایجاد اشتغال و آشنایی و شناخت مردم نسبت به گیاهان و مناطق حفاظتی دانست.
نیک اقبالی با اشاره به اهمیت دفن زباله متمرکز و ایجاد سایت دفن زباله تاکید کرد: برای مثال اگر در شهرستان دنا ۶۰ دهیاری و دو شهر هرکدام به صورت جداگانه به دفع زباله بپردازد عرصه زیادی از منابع ملی این منطقه از بین میرود.
وی افزود: مسئولان این شهرستان میتوانند همگی به صورت تجمیعی یک مکان را به عنوان جایگاه دفن زباله انتخاب و از تخریب بیشتر محیط زیست جلوگیری کنند.
نیک اقبالی گفت: باتوجه به ظرفیتهای خدادای، منابع آبی و انرژی کهگیلویه و بویراحمد میتواند به عنوان پایلوت اصلی انرژی خورشیدی و بادی در کشور انتخاب شود.
معاون عمرانی استاندار گفت: در بعضی از قوانین و آیین نامههای دستگاه های اجرایی با ضدیتهایی رو به رو هستیم.
وی افزود: برای حفاظت بهتر از منابع ملی قوانین باید در حوزه محیط زیست اصلاح شود.