شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

شیلی با کمک انرژی خورشیدی می‌تواند تولید مس را افزایش دهد

8 سال قبل

شیلی با مشکلات بسیاری از جمله کمبود برق مواجه است. با این حال به گفته کارشناسان، این کشور با استفاده از مزارع انرژی خورشیدی می‌تواند نرخ استخراج مس را در فرآیندهای لیچینگ معادن خود از جمله اسکوندیدا تا 85 درصد افزایش دهد.

میزان بازیابی بایولیچینگ کالکوپیریت با وجود میکروارگانیسم‌های گرمادوست افزایش می‌یابد؛ از این رو، استفاده از منبع حرارتی ثانویه می‌تواند کارآمدی فرآیند هیپ بایولیچینگ را افزایش دهد. انرژی خورشید، منبع رایگان خوبی برای افزایش سریع‌تر دمای توده و به طبع آن سریع‌تر فعال شدن میکرواورگانیسم‌ها و بهبود بهره‌وری می‌تواند باشد. معادن مس شیلی عمدتا در صحرای آتاکاما قرار گرفته‌اند که این صحرا دارای بیشترین سطح تابش خورشیدی روی کره زمین است. از این رو می‌توان با استفاده از انرژی گرمایی خورشیدی حاصل از مزرعه خورشیدی، در سیستمی با فرآیند هیپ بایولیچینگ، باعث افزایش سریع‌تر دمای توده و متعاقبا افزایش نرخ استخراج مس شد.

در حال حاضر، شیلی، حدود 30 درصد از محصولات معدنی مس در جهان را تولید می‌کند و به‌طور کلی معدن‌کاری مس، بخش عمده‌ای از درآمد این کشور را تشکیل می‌دهد. این کشور دارای معادن بزرگی چون اسکوندیدا (واقع در صحرای آتاکاما) است که پربازده‌ترین معدن مس جهان است و در سال 2016 طبق گزارش شرکت بی.اچ.پی بیلیتون، حدود 650 هزار تن مس محتوی تولید کرد. با توجه به رشد مداوم عرضه و تقاضا، کاهش عیار مس معادن و کاهش اکتشافات جدید، فرآیند هیپ بایولیچینگ که تکنیکی انفعالی در استخراج مس از کانسنگ‌های با عیار پایین محسوب می‌شود، اهمیت می‌یابد.

روند کار در این سیستم به این شکل است که ابتدا محلول اسیدی توسط عبور از مزرعه خورشیدی به دمای مورد نظر رسیده و سپس به‌روی توده پاشیده می‌شود. در بررسی این مدل شبیه‌سازی شده طی یک سال، حداکثر استخراج 85 درصدی حاصل می‌شود؛ در حالی که در سیستم‌های بدون بهره‌گیری از انرژی خورشیدی، بیشترین میزان استخراج مس، 67 درصد گزارش شده است. نمودار 1، میزان استخراج مس طی یک سال نسبت به مساحت مزرعه خورشیدی را برای سرعت جریان‌های متفاوت محلول نشان می‌دهد.

دیگر اخبار
موارد مهم برق اضطراری
موارد مهم برق اضطراری

زمان تاخیر بین جایگزینی سیستم اولیه که برق شهریست و سسیستم ثانویه بسیار مهم است. اگر ...

کاربرد برق اضطراری چیست ؟
کاربرد برق اضطراری چیست ؟

کاربرد ها :  1. روشنایی در بخش های حساس پیش بینی شده  2. تأسیسات تلفن و مخابرات 3. آ...

برق اضطراری چیست ؟
برق اضطراری چیست ؟

سیستم برق اضطراری منبع مستقلی از انرژی الکتریکی است که از سیستم های الکتریکی مهم تر در صورت ...

صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور
صرفه‌جویی گازطبیعی با توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور

مدیرکل دفتر دفتر مدیرکل دفتر برنامه راهبردی و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره...

بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد
بهره‌برداری از نهمین نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی استان یزد

مدیرکل دفتر ریاست ، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل ساتبا خبر داد: با اتصال نهمین نیروگاه ...

تماس با تامین کننده
ارسال پیام به شرکت

دریافت جدیدترین و مهمترین اخبار شرکت ما

اطلاعات تماس شما برای مقابله با هرزنامه در اینترنت منتشر نمی‌شود و تمامی پیامک‌ها از طریق پارس‌سنتر به سفارش اعضاء سایت برای شما ارسال می‌شود. اطلاعات ارسال شده به صورت پیامک، شامل آخرین محصولات و اطلاعات در مورد موضوع یا شرکت انتخاب شده می‌باشد.