مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

اینورترهای هیبریدی خورشیدی, اینورتر متصل به شبکه خورشیدی, اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی

برای احداث ۶ مزرعه انرژی خورشیدی در خراسان شمالی آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم

استاندار خراسان شمالی گفت: برای احداث ۶ مزرعه انرژی خورشیدی در استان آماده همکاری مشترک با سرمایه‌گذاری هستیم و توسعه صنایع بزرگ استان و صنایع پایین‌دستی آن‌ها در کنار توسعه معادن و سایت‌های گردشگری از دیگر موضوعات مورد تأکید در سفر هیئت آلمانی بود.

محمدرضا صالحی در جلسه مشترک هیئت سرمایه‌گذاری و تجاری آلمانی با تجار و بازرگانی خراسان شمالی اظهار داشت: ما از هرگونه سرمایه‌گذاری خارجی استقبال می‌کنیم و از شما برای توسعه بازاریابی وبازارسازی محصولات تولیدی کشور ایران و استان خراسان شمالی مساعدت می‌خواهیم.

صالحی بابیان اینکه ما برای نخستین بار سال گذشته توانستیم طراز بازرگانی را در کشور مثبت کنیم، افزود: از سرمایه‌گذاری خارجی درزمینهٔ‌های مختلف استقبال می‌کنیم و ما درزمینهٔ‌های مختلف بازاریابی و بازار سازی نیاز به کمک سرمایه‌گذاران نیاز داریم.

وی با بیا اینکه در بخش‌های مختلف به توافقات کلی رسیده‌ایم و امیدواریم شاهد انعقاد قرارداد در حوزه‌های مختلف باشیم، تصریح کرد: ما آماده همکاری با سرمایه‌گذاران هستیم و درزمینهٔ واگذاری زمین در استان هیچ محدودیتی نداریم.

استاندار خراسان شمالی بابیان اینکه در بخش کشاورزی خرید و بازرگانی محصولات کشاورزی ازجمله پیاز، سیب، سیب‌زمینی و گوشت قرمز دارای پتانسیل خوبی در استان هستیم، افزود: درزمینهٔ احداث مزارع کشت زیتون و زعفران به مبانی دانش‌بنیان نیاز داریم.

صالحی افزود: همچنین در احداث کارخانه اسانس گیری، صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی احداث کارخانه ساخت ادوات کشاورزی که امیدواریم به‌زودی اجرا خواهد شد که نیازمند کمک سرمایه‌گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: اسب اصیل ترکمن از اولویت ما است و تولیدات دامی تولیدات باغی و گیاهان دارویی و محصولات پاک ظرفیت خوبی برای صادرات و سرمایه‌گذاری در استان وجود دارد.

استاندار خراسان شمالی گفت: در بخش انرژی‌های بادی و خورشیدی توافق اولیه برای احداث حداقل 6 مزرعه خورشیدی به‌زودی در استان شاهد باشیم و نیز اکنون تفاهم‌نامه 9 ماده‌ای همکاری مشترک اتاق بازرگانی استان خراسان شمالی و هیئت سرمایه‌گذاری و تجاری آلمانی به‌منظور ایجاد شرکت مشترک در ایران و آلمان بسته‌شده است.

صالحی افزود: در بخش صنعت و معدن باوجود صنایع آلومینا و پتروشیمی و فولاد وجود دارد که برای توسعه و ایجاد صنایع پایین‌دستی نیاز به همکاری داریم.

وی اظهار داشت: درزمینهٔ احداث کارخانه ماشین‌های برقی کوچک، در خصوص سرمایه‌گذاری معادن مورد استقبال ما است و توسعه صنایع فرآوری مواد معدنی و احداث کارخانه کاشی که توافقات اولیه انجام‌شده است و امیدواریم به‌زودی شاهد احداث این کارخانه در استان باشیم.

استاندار خراسان شمالی افزود: در بخش فاینانس و سرمایه‌گذاری برای تکمیل راه‌آهن اسفراین، بجنورد و شیروان و نیز راه‌آهن گرگان، بجنورد مشهد نیاز به همکاری داریم.

 رئیس هیئت آلمانی نیز در جلسه جمع‌بندی با حضور استاندار خراسان شمالی با اظهار امیدواری برای آغاز پروژه‌های موردنظر به‌منظور احداث نیروگاه‌های خورشیدی و شروع فعالیت‌ها در مناطق هدف شاهد شروع پروژه‌ها در آینده‌ای نزدیک باشیم.

در پایان این جلسه تفاهم‌نامه 9 ماده‌ای همکاری مشترک اتاق بازرگانی استان خراسان شمالی و هیئت سرمایه‌گذاری و تجاری آلمانی با حضور مهندس صالحی استاندار خراسان شمالی مبادله شد.

9 سال قبل
اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه برق خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، خدمات

خدمات/محصولات

اینورترهای هیبریدی خورشیدی، اینورتر متصل به شبکه خورشیدی، اینورتر مستقل از شبکه خورشیدی، پمپ آب شناور تکفاز و سه فاز، برق خورشیدی ویلایی و زنبورداری، باتری لیتیوم و ژل خورشیدی، مشاوره و فروش محصولات برق خورشیدی، پنل خورشیدی مونوفشیال و بایفشیال، طراحی و احداث نیروگاه برق خورشیدی، پمپ آب خورشیدی تکفاز و سه فاز آنلاین، سازه نگهدانده پنل خورشیدی (استراکچر)، برق اضطراری آفلاین، آنلاین و هیبریدی، برق خورشیدی خانگی و صنعتی، کنترل شارژرهای خورشیدی، سانورترهای خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات