شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

آبگرمکن خورشیدی, پنل خورشیدی, احداث‌ نیروگاه خورشیدی

۲۲۰۰ هکتار زمین برای نیروگاه بادی دامغان تخصیص یافت

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان، با اشاره به طرح اعطای زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی در استان، گفت: دو هزار و ۲۰۰ هکتار زمین برای نیروگاه بادی دامغان تخصیص یافت.


مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان بابیان اینکه طرح استعدادیابی اراضی تحت پایش برای ایجاد نیروگاه خورشیدی و بادی از سال۹۵ در استان کلید خورده است، گفت: نتایج به‌دست‌آمده از این پایش‌ها نشان می‌دهد این استان، ظرفیت‌های تولید انرژی‌های پاک را با همراهی بخش خصوصی دارد.

حیدریان بابیان اینکه طبق آمار ارائه‌شده از سوی شرکت آب، ۷۰ درصد از انرژی برق در سمنان صرف بخش تولید می‌شود، گفت: با استفاده از انرژی‌های پاک می‌توان تحول خوبی را در استان شاهد بود.

وی از ضرورت حمایت از انرژی‌های پاک به مثابه یک راهبرد اساسی در استان سمنان نام برد و گفت: در استانی که در دشت‌های منتهی به کویرش سالانه ۳۰۰ روز آفتابی وجود دارد چرا نباید از انرژی پاک و خدادادی آفتابی استفاده نکند تا نسبت به ایجاد آلایندگی کمتر نیز مبادرت ورزیده باشیم؟ لذا باید گفت همراهی با انرژی‌های پاک یک ضرورت در استان است.

8 سال قبل
اطلاعات تماس
آخرین بازدید تامین کننده: لحظاتی پیش
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

شرکت مدرن افروغ گستران انرژی | مجری نیروگاه خورشیدی

قم

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

آبگرمکن خورشیدی، پنل خورشیدی، احداث‌ نیروگاه خورشیدی ، آب شیرین کن خورشیدی ، پروژکتور خورشیدی، اینورتر خورشیدی، باتری خورشیدی، کنترل شارژر خورشیدی ، برق اضطراری UPS، دوربین خورشیدی، مشاوره انرژی‌ خورشیدی ، استراکچر خورشیدی، پمپ آب شناور، برق خورشیدی ویلایی، پمپ خورشیدی، سانورتر خورشیدی

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات