در بازار پر رقیب چطور سرمایه خود را بر باد ندهیم ؟
اگر بازاری که میخواهید در آن سرمایه گذاری کنید پر رقیب است حواستان را جمع کنید بازار بی رحم است و با کوچک ترین اشتباه شما را از میان به در میکند بنابراین دقت کنید که تنها راه نجات و صد البته دوام آن در بازار این است که سرمایه گذار استراتژیکی باشید. حال چگونه ؟
تازه اول راه هستید ، نگران نباشید بسیاری از ریزه کاری های بازار و تجارت و سرمایه گذاری را به مرور خواهید آموخت اما یک سری قوانین پایه ای وجود دارند که حکم شالوده کار را دارند که اگر از همان ابتدا درست پایه ریزی نشوند تا آخر دیوار تجار تان کج خواهد رفت بنابراین :
برای خود چند الگوی تجاری و کاری انتخاب کنید و با ادغام مهم ترین و کلیدی ترین استراتژی های آن ها یک فرمول طلایی برای خود ابداع کنید . الگوی های شما باید کسانی باشند که در حوزه صنعت و بازار حسابی خبره بوده و کاملا" ابزار های لازم را در دستشان دارند. البته فراموش نکنید که الگوی کاری هر کسی مخصوص خودش است و شما نباید تقلید کنید تنها باید نکات خوب موثر و سود ده تجاری آن ها را گرفته و به عنوان ماده اولیه فرمول طلایی خود استفاده کنید .
یکی دیگر از استراتژی هایی که میتواند در رسیدن به فرمول طلایی کسب و کارتان کمک کند این است که حسابی در مورد بازار کارتان تحقیق کنید که اصطلاحا " به آن تحقیقات بازار می گویند از اتحادیه های صنفی گرفته تا تامین کنندگان و مشتریان بالقوه . تحقیقات بازار تنها شامل بررسی فرمول های موفقیت و شادکامی موفق ها و پول سازهای صنف مورد نظر نیست بلکه باید با تحقیقات چریکی نقطه ضعف های شان را نیز کشف کنید ، مثلا" این که چرا مشتری ها از یک کسب و کار یا محصول راضی نبوده اند و سراغ رقبا رفته اند یا چرا یک کسب و کار خاص ورشکست شده یا تمام سرمایه اش بر باد رفته است . اطلاع پیدا کردن از این قضیه و تکرار نکردن آن اشتباهات میتواند یکی دیگر از مواد اولیه فرمول طلایی اکسیر موفقیت شما باشد .
یکی از دیگر فرمول های طلایی ماندگاری در بازار های پر رقیب این است که مشتری را برای خود نگه دارید ، فروشنده صرف نباشید به مشتری ها به چشم سرمایه نگاه کنید مثلا" میتوانید کاری کمی فراتر از آن چیزی که انتظار دارند برایشان انجام دهید مطمئن باشید سورپرایز خواهند شد و شانس این که مشتری وفادار شما بمانند خیلی زیاد است .
یکی دیگر از استراتژی ها ، آنالیز دقیق مواردی مانند برآورد درآمد در طی هر هفته یا هر ماه ، تعداد مشتریان بالقوه در هر هفته یا هر ماه ، میزان سود در هر هفته یا هر ماه ، چک کردن مداوم بودجه یا سرمایه و میزان بودجه عملیاتی میباشد . با چک کردن پیوسته و مداوم جریان مالی خود میتوانید همواره گوش به زنگ باشید تا خطرات مالی بازارهای پر رقیب شما را تهدید نکند. در بازار های پر رقیب باید قبل از هر نوع سرمایه گذاری ببینید که آیا واقعا " ایده کاری شما سود آور هست یا خیر ؟ عدم پژوهش و تحقیق کافی در این رابطه مانند سفر کردن بدون تجهیزات است بی تردید هدف اصلی شما از حضور در بازار کسب سود و ثروت است ولی اگر در رابطه با سود آوری ایده خود آن هم در یک بازار پر رقیب تردید دارید سود و ثروت توهمی بیش نیست .
زمانی که وارد یک بازار پر رقیب می شوید هم زمان زیادی لازم است که اعتبار کسب کنید هم توجه مشتری ها را به خود جلب کنید بنابراین هم از لحاظ مالی و سرمایه ای هم از لحاظ روان شناسی سرمایه گذاری حسابی مجهز به دنیای سرمایه گذاری و تجارت سفر کنید تا مجبور نباشید تاوان اشتباهات تان را با سرمایه تان پس دهید .
در کسب و کارهای پر رقیب حتما " یک وکیل حقیقی یا حقوقی داشته باشید ، مخصوصا " اگر کسب و کارتان نوپاست که کارتان به دلیلی خامی و بی تجربگی کمی سخت میشود بنابراین حتما" از وجود یک وکیل در کنار خودتان استفاده کنید .
شرکت سرمایه گذاری مگاشید - http://megashid.com