هزینه ترخیص کالا از گمرک
این هزینه معمولاً مبلغی است که باید در روند ترخیص کالاهای مختلف از گمرک پرداخت شود و در مراحل مختلف ، باید به عنوان هزینه ترخیص توسط صاحب کالا پرداخت شود. هزینه های گمرک فوق بدون در نظر گرفتن هزینه ورود اخذ می شود.
توضیحات خدمت
هزینه ترخیص کالا از گمرک عمدتا شامل مبالغ جمع آوری شده در فرایند عملیات گمرکی است. از جمله هزینه های گمرکی می توان به هزینه حمل و نقل ، انبار ، تخلیه ، نظافت ، تعرفه آزمایشگاه ، تخصص کالا و ... اشاره کرد که باید به عنوان هزینه ترخیص برای هر محصول توسط صاحب کالا پرداخت شود. هزینه های گمرک فوق مستقل از هزینه ورود جمع آوری می شود.
هزینه ترخیص شامل هزینه های مختلفی است که دانستن آنها بسیار مهم است. گاهی اوقات به دلیل هزینه های زیاد ترخیص کالا از گمرک ، تجار و بازرگانان مجبور می شوند کالاهای خود را برای مدت بیشتری در انبارهای گمرک نگهداری کنند که این خود هزینه ترخیص کالا از گمرک را افزایش می دهد. به همین دلیل لازم است قبل از ورود به حوزه واردات و صادرات کالا از هزینه های لازم برای ترخیص کالا از گمرک مطلع شوید.
لازم به ذکر است هزینه ترخیص و کلیه هزینه های مربوط به واردات کالا در کلیه گمرکات کشور دقیقاً یکسان بوده و مطابق قوانین گمرکی جمهوری اسلامی ایران جمع آوری می شود.
حقوق گمرکی در واقع مبالغی است که باید برای خدمات ارائه شده توسط گمرک پرداخت شود. این خدمات عبارتند از: بارگیری ، تخلیه ، حمل و نقل ، انبارداری ، تعرفه آزمایشگاه ، تخصص و ... همه این هزینه ها توسط هیئت وزیران تعیین و به گمرکات کشور ابلاغ شده است و سازمان گمرک موظف است مبلغ مورد نظر را از تجار و صاحبان کالا با تعرفه های یکسان. برخی از این هزینه ها مربوط به بخش دولتی و تعدادی دیگر مربوط به بخش خصوصی است که مسئول گمرک مسئول جمع آوری آن است.
برای ترخیص و تحویل کالا ، پرداخت کلیه این هزینه ها ضروری است. هزینه ترخیص کالا از گمرک به طور کلی شامل اقلامی است که در زیر به برخی از مهمترین آنها پرداخته می شود. یکی از سوالاتی که بسیاری از تجار در ذهن دارند این است که هزینه ترخیص کالاهای وارداتی آنها چقدر است ، در این صورت آنها انتظارات روشن و برنامه ریزی دقیق برای واردات خود خواهند داشت.
هزینه های نگهداری و ترخیص کالا از گمرک.
لطفاً توجه داشته باشید که اگر هزینه ذخیره سازی هنگام انجام اقدامات لازم برای حمل و نقل در نظر گرفته نشود ، باید این هزینه را قبل از خروج کالا از بندر بپردازید. همچنین ، این هزینه بر اساس حجم و مقدار کالای شما متفاوت خواهد بود. هزینه دیگری به نام نسخه نمایشی وجود دارد که اگر حمل و نقل شما مجاز نباشد ، باید قبل از تاریخ خاصی آن را بپردازید.
واردکنندگان و تجار اظهارنامه ای را برای ترخیص محموله خود از گمرک تکمیل می کنند ، که در آن شماره تعرفه کالا ، که در واقع کدگذاری کالا است ، در جعبه های 33 و 34 ذکر شده است. اگر تعرفه کالا به درستی ذکر نشده باشد ، بر اساس ماده 27 قانون امور گمرکی جمهوری اسلامی ایران ، وارد کننده کالا جریمه می شود.
هزینه ورودی
این هزینه ها شامل هزینه های تقریبی خدمات گمرکی است. عوارض گمرکی ، که برخی از آنها ذکر شده است ، مستقل از عوارض واردات اخذ می شود. هزینه های ترخیص کالا از گمرک شامل سود تجاری و 4 درصد ارزش گمرکی دریافت شده توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران است. پرداخت هزینه ترخیص کالا از گمرک برای آخرین مرحله واردات کالا. به عنوان مثال ، 10 cost هزینه حمل و نقل و 8 fee هزینه پرداخت برای سازمان استاندارد بخشی از عوارض واردات است.
شایان ذکر است که عوارض و مالیات های وارداتی فقط در گمرک ایران اخذ نمی شود ، بلکه در همه کشورهای جهان این عوارض از بازرگانان و بازرگانان گرفته می شود و در واقع می توان گفت این یک اصطلاح بین المللی است که شامل گمرک می شود. به عوارض واردات ، مالیات و عوارض محصول شامل می شود.
ارزش کالای وارداتی: برای تکمیل اظهارنامه گمرکی ، ارزش کالای وارداتی باید در آن ذکر شود که عبارت است از:
• کالاهای ایمن: قیمت خرید کالا با هزینه هایی مانند بیمه ، بار و حمل و نقل.
• هزینه هایی مانند سپرده گذاری ، بازکردن اعتبار ، حقوق استفاده از نقاط روی نقشه و غیره.
• و کلیه هزینه های مربوط به کالا که تا رسیدن آن به اولین گمرک در نظر گرفته می شود.
کلیه هزینه های فوق بر اساس نرخ ارز و اسناد خرید صاحب کالا محاسبه می شود. برای کالاهایی که از ارائه فهرست خرید در اظهارنامه گمرکی خودداری می کنند ، ارزش کالا با توجه به ارزش آنها در کشور مبدا محاسبه می شود.
همچنین توجه داشته باشید که هزینه ذخیره سازی از زمان رسیدن محموله یا کالا به گمرک و دقیقاً از زمان تحویل به انبار تا زمان ترخیص کالا از گمرک محاسبه می شود و مقدار این هزینه بستگی به مدت زمان ذخیره سازی دارد. ، نوع انبار و مقدار و حجم کالای شما.
هزینه بیمه: نرخ بیمه کالاها به فاصله از مبدا تا مقصد ، نوع خطرات احتمالی ، نوع و جنس کالا و همچنین درصد آسیب پذیری و وسایل حمل و نقل بستگی دارد.