آسان تجارت

واردات از چین, واردات از آلمان, واردات از ترکیه

ترخیص کالا و رویه‌های گمرکی در صادرات

منظور از ترخیص کالا ، اولاً اظهار کالا به گمرک و خروج کالا از محل گمرک است ، طبق بند ه ماده 1 قانون امور گمرکی ، خروج کالا از اماکن گمرکی پس از انجام تشریفات گمرکی ترخیص کالا نامیده می شود. کالا با توجه به تعاریف ضمیمه عمومی کنوانسیون بازنگری شده کیوتو ، ترخیص کالا به معنای انجام تشریفات گمرکی ضروری است و انجام این مراحل باعث می شود که کالا به طور قطعی وارد ، صادر یا تحت سایر مراحل گمرکی قرار گیرد

توضیحات خدمت

مراحل مختلف فعالیت تجاری و صادرات وجود دارد که یکی از مهمترین آنها ترخیص کالا از گمرک و گمرک است. روش مشابهی برای واردات وجود دارد. در این مقاله صفر تا صد ترخیص کالا از گمرک کالاهای صادراتی ، هزینه ها ، مراحل و نحوه انجام آن را توضیح داده ایم.
منظور از ترخیص کالا از گمرک چیست؟
نحوه ترخیص کالا از گمرک به کلیه رویه هایی گفته می شود که طی آن یک محصول مجوز صادرات یا ورود به یک کشور را دریافت می کند. محل اصلی ترخیص کالا گمرک است ، پس از آن کالا اجازه ورود یا خروج از کشور را دریافت می کند.
گاهی اوقات صادرکننده یا واردکننده این کار را انجام می دهد.

اما در بسیاری از موارد ، شخصی مسئولیت خود را بر عهده می گیرد و در ازای آن دستمزد خود را دریافت می کند. به چنین شخصی کارگر ترخیص می گویند.
با این حال ، برای انجام این کار باید یک سری شرایط داشته باشید. یکی از مهمترین آنها داشتن کارت ویزیت است. نحوه ترخیص کالا از گمرک و اخذ مجوز در این زمینه یکی دیگر از الزامات قانونی این کار است.
در عین حال ، هزینه ترخیص کالا برای صادرکنندگان و واردکنندگان همیشه زیر سوال می رود. در اینجا با شما هستیم تا صفر تا صد ترخیص کالا از گمرک را توضیح دهیم.

معمولاً در صادرات کالا با سه نوع مختلف کالا روبرو می شویم. برخی از آنها برای صادرات مجاز هستند ، برخی برای صادرات مشروط هستند و در نهایت آخرین گروه برای صادرات ممنوع است.

برای ترخیص کالاهای صادراتی باید مجوز لازم برای هر یک از این گروه ها اخذ شود. علاوه بر این ، برخی از محصولات هستند که صادرات آنها نیاز به مجوز از برخی از سازمان های دولتی دارد.

یکی از این نمونه ها اخذ مجوز از سازمان انرژی اتمی ایران برای صادرات برخی محصولات مانند قراضه است. از سوی دیگر ، صادرات به دو روش مختلف تقسیم می شود ، یعنی صادرات موقت و صادرات قطعی که از نظر هزینه ترخیص کالا از گمرک متفاوت است.

به گونه ای که در صادرات قطعی ، فقط هزینه های بارگیری ، تخلیه ، آزمایش و تعرفه ها پرداخت می شود. در واقع صادرات موقت به نوعی از پرداخت برخی هزینه ها مانند سود تجاری یا عوارض گمرکی معاف است. این امر در مورد صادرات موقت صادق نیست. ترخیص کالا از گمرک چندین مزیت دارد که مهمترین آنها به شرح زیر است.
مزایای ترخیص کالا از گمرک
قانونی شدن تجارت کالا: ترخیص کالا و طی مراحل قانونی آن از طریق گمرک ، مبادله آن را قانونی و رسمی می کند. همانطور که ساختن خانه نیاز به مجوز دارد و الزامات قانونی خاصی لازم است ، صادرات و واردات کالا نیز باید مراحل قانونی لازم را طی کند.

تعیین ارزش گمرکی کالاهای صادراتی: از دیگر مزایای ترخیص کالا از گمرک می توان به تعیین ارزش و قیمت کالای مورد نظر طی این فرآیند اشاره کرد. بر اساس قانون ، موسسات رسمی قبلاً قیمت اقلام صادراتی را ارزیابی کرده و در اختیار دستگاه های مختلف از جمله گمرک قرار داده اند.
پرداخت عوارض گمرکی: صادرکنندگان و واردکنندگان طی مراحل ترخیص هزینه های لازم را برای ورود یا خروج کالا از جمله عوارض پرداخت می کنند. بنابراین ، آنها نیازی به پرداخت این هزینه ها در مراحل دیگر ندارند.
با مراحل ترخیص کالا در صادرات آشنا شوید
روشهای ترخیص کالا از گمرک برای صادرات و واردات متفاوت است. با این حال ، آنها بی شباهت نیستند و مراحل مشترکی دارند. این ممکن است به زودی انجام شود یا زمان قابل توجهی از شما را بگیرد.

همه چیز بستگی به تجربه صادرکننده یا روحانی در گذشته دارد. فرایندها و رویه های ترخیص کالا از گمرک معمولاً پیچیده هستند و اغلب به دلایل مختلف تغییر می کنند.

اما به طور کلی می توان ترخیص کالاهای صادراتی را در چهار مرحله کلی خلاصه کرد. این مراحل به ترتیب شامل ورود کالا در گمرک ، ارائه اظهارنامه و سایر اسناد ، ارزیابی کالا و در نهایت صدور سند شناسایی خواهد بود.
معمولاً در بسیاری دیگر از آداب و رسوم جهان ، این مراحل به طور کلی دنبال می شود. اما جزئیات و فرایندهای مختلف متفاوت است و تغییر می کند. برخی از این مراحل توسط صادرکننده یا نماینده وی انجام می شود و برخی دیگر مربوط به خود آداب و رسوم و حتی سایر ارگان ها است.

از آنجا که برای بسیاری از صادرکنندگان ، مراحل کوچک ترخیص کالا مهم است ، ما همچنان به این موضوع می پردازیم.

فرآیندهای گمرکی و نحوه ترخیص کالاهای صادراتی از گمرک
مراحل و جزئیات فرآیند گمرک برای بسیاری از تجار و صادرکنندگان مهم است. شما به عنوان صادرکننده یا نماینده وی در هر یک از مراحل ترخیص کالاهای صادراتی با برخی واحدهای گمرکی روبرو خواهید شد و باید در هر یک از این مراحل یک سری فعالیتها را انجام دهید.

این مراحل و رویه ها بر اساس ارجاع به واحدهای گمرکی مختلف به شرح زیر است.

انبار: ابتدا باید کالاهای خود را در گمرک وارد کرده و ذخیره کنید. در این زمینه ، شما بیشتر از هر واحد دیگری با انبارداری درگیر خواهید بود. ابتدا باید برای ورود به گمرک مجوز بگیرید. پس از آن ، به سراغ توزین یا توزین وسایل حمل و نقل کالا می روید و ورق مربوط به ترازو را دریافت می کنید. در نهایت ، پس از تأیید مقامات مربوطه ، وسایل حمل و نقل می توانند وارد گمرک شوند.
واحد ترانزیت: در این قسمت ، صادرکننده باید اظهارنامه گمرکی کالاهای خود را که به عنوان اظهارنامه اظهارنامه یا اظهارنامه اظهارنامه از راه دور نیز شناخته می شود ، تهیه کند. در این مرحله ، کارشناسان واحد ترانزیت اسناد مربوط به برگه ترازو و همچنین اظهارنامه را دریافت کرده و آن را بررسی می کنند. آنها همچنین مدارک وسیله نقلیه و مهر را بررسی می کنند.

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

آسان تجارت

تهران

نوع فعالیت

وارد کننده، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

واردات از چین، واردات از آلمان، واردات از ترکیه، ترخیص کالا، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی، بازرسی کالا، منبع یابی و خرید از چین

نوع مالکیت:

شرکت سهامی عام

دسته‌بندی محصولات و خدمات