طب کاران تولید کننده انواع تجهیزات پزشکی تخت پزشکی هتلینگ...

تخت معاینه ,تخت جراحی پوست, تخت جراحی

vip
vip

همه چیز درباره ریزش مو .عوامل ریزش مو .کاشت مو براساس اخرین تکنولوِژی ها

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

دلایل ریزش مو و عوامل موثر بر آن:

شایعترین ریزش مو, ریزش موی ارثی است و به دوتیپ مردانه و زنانه تقسیم می شود که هر کدام از آنها درجات و انواعی دارند و شرح آن جنبه ی تخصصی دارد و در این مختصر نمی گنجد. و اما در ایجاد این نوع ریزش مو سه عامل را موثر می دانند. 


مهمترین علامتهای ریزش مو عبارتند از: 

1. کنده شدن موها به آسانی به طوری که در موقع شانه کردن و یا حمام کردن به آسانی کنده شوند. 
2. نازک شدن موها یعنی ضخامت موها کاهش یافته و به تدریج نازک و نازکتر و کم رنگ و کم رنگ تر می شوند به طوری که سرانجام حالت مینیاتوری و کرک مانند پیدا می شوند. 
3. کم شدن تدریجی تعداد موها و کاهش حجم موهای باقیمانده در صورت عدم درمان، سرانجام به شکل کم پشتی مو در خانمها و طاسی در آقایان ظاهر می شود. 

مهمترین علل ریزش مو عبارتند از: 

1. ریزش موی ارثی 
2. ریزش موی سکه یی قابل برگشت و گذرا 
3. ریزش موی سکه یی غیر قابل برگشت ودائمی 
4. ریزش موی سکه یی عصبی 
5. ریزش مو به علت عفونت 
6. ریزش موی تلوژنیک 
7. ریزش موی آناژن 

ریزش موی ارثی: 
شایعترین ریزش مو است و به دوتیپ مردانه و زنانه تقسیم می شود که هر کدام از آنها درجات و انواعی دارند و شرح آن جنبه ی تخصصی دارد و در این مختصر نمی گنجد. و اما در ایجاد این نوع ریزش مو سه عامل را موثر می دانند. 
ارث که ممکن است از خانواده ی پدری یا مادری یا هر دو به شخص منتقل گردد. 

2 هورمون مردانه که بعد از بلوغ در هر دو جنس مرد وزن افزایش می یابد و سبب رشد موهای زیر بغل و نواحی تناسلی می گردد. اما همین هورمون بر عکس در برخی افراد در ناحیه ی سر سبب ریزش و نازک شدن موها می شود زیرا در این افراد هورمون مردانه در پیاز مو توسط آنزیمی به نام 5alpha reductase تبدیل به ماده یی بسیار قوی به نام DHT می شود که برای موها حالت سمی دارد و سبب ریزش موهای ضخیم و رویش موهای ضعیف و کرکی به جای آنها می گردد. چون فقط موهای سر از پیشانی تا فرق سر دارای گیرنده برای این هورمون بسیار قوی و سمی هستند لذا موهای پیشانی تا فرق سر دچار ریزش و طاسی می شوند ولی موهای پشت سر چون فاقد این گیرنده می باشند دچار ریزش نشده و همیشه باقی می مانند. امروزه علاوه بر عامل ارث و هورمونی عامل سومی را در این نوع ریزش مو موثر می دانند و آن کاهش عوامل رشد موسوم به Growth Factor است و لذا علاوه بر درمانهای هورمونی از فاکتورهای رشد از جمله فاکتور رشد پلاکتی موسوم به PRP برای ریزش مو استفاده می کنند. استفاده از این روش گرچه به شدت رایج است ولی هنوز مراحل ابتدایی خود را می گذراند و از نظر مراکز علمی معتبر به طور کامل تأیید یا رد نشده است. 

ریزش موی سکه یی قابل برگشت و گذرا: 
در این نوع ریزش مو به علل ناشناخته یی سیستم ایمنی بدن به اشتباه پیازمو را غریبه فرض کرده وبه آن حمله کرده و در نتیجه نواحی گرد کوچک و بزرگ شبیه سکه به طور ناگهان در سر پیدا می شوند. این نوع ریزش مو علاوه بر سر ممکن است در ریش، ابرو، مژه و اندامها هم پیدا شود. اکثر اوقات با درمانهای نسبتا ساده خوب می شوند ولی گاهی حالت پیش رونده و عودکننده دارند و سرانجام تمام موی سر و گاهی تمام موهای بدن را می ریزد به طوری که هیچ مویی در سر و ابرو و ریش باقی نمی ماند. این نوع شدید گرچه با داروهای تنظیم ایمنی قابل کنترل است ولی چون داروهای تجویزی برای سایراعضای بدن بی ضرر نیستند در مورد کاربرد آنها باید دوراندیشی بیشتری به خرج داد. 

ریزش موی سکه یی غیر قابل برگشت و دائمی: 
در این نوع ریزش مو هم سیستم ایمنی بدن خرابکاری می کند ولی فرقش با ریزش سکه یی قابل برگشت این است که در محلهای ریزش پیاز مو کاملا و برای همیشه نابود می شود و منافذ خروج موهم مسدود می گردد در نتیجه هیچ دارویی قادر به درمان آن نیست و داروها فقط می توانند از پیشرفت آن جلوگیری کنند. مهمترین انواع این نوع ریزش مو عبارتند از: لیکن پلان پیازمو، لوپوس اریتماتودیسکوئید و پسودوپلادبروک و بیماری گراهام لیتل و مورفه آ . 

ریزش موی سکه یی عصبی: 
در این نوع ریزش مو، بیشتر در کودکان و گاهی بزرگترها به علت عادت یا فشارهای عصبی و یا بیماریهای روانی جدی به طور ناخودآگاه بروز می کنند. در این موارد گاهی لازم می شود علاوه بر متخصص پوست از همکاران متخصص اعصاب و روان برای کمک به بیمار استفاده کرد. 

ریزش مو به علت عفونت: 
مهمترین عفونتهایی که سبب ریزش مو می شوند عفونتهای قارچی می باشند که در زمان قدیم خیلی شایع بود و آن را کچلی می نامیدند. امروزه این نوع بیماریها هم خیلی کم شده و هم به راحتی با داروهای ضد قارچ قابل درمان است. از سایر عفونتها که هنوز هم پیش می آید و سبب ریزش مو می گردد بعضی انواع شدید آکنه و زونا را می توان به عنوان مثال ذکر کرد. 

ریزش موی تلوژنیک: 
دراین نوع ریزش مو علل متعدد حاد مانند تب و عفونتهای شدید از قبیل حصبه، آنفلوانزا و بیماریهای مزمن مانند بیماریهای تیروئید، عادتهای ماهانه ی طولانی، زایمان، جراحیهای بزرگ و خونروی های مزمن از دستگاه گوارش و یا کمبود آهن و ویتامینهای B12 و اسید فولیک و فقرغذایی و کمبود مواد پروتئینی و یا بیماریهای مزمن دیگر مانند سل و سارکوئیدوز و بالاخره استرس سبب می شود مقدار زیادی از موها از فاز فعال وارد فاز غیر فعال شده و دچار ریزش شوند که با تشخیص علت و درمان مناسب بهبودی حاصل می شود. 

ریزش موی آناژن: 
در این نوع ریزش تعداد زیادی از موها در اثر داروهای شیمیایی که برای سرطان مصرف می شود و یا سموم دیگر بدون آنکه مو وارد مرحله ی استراحت شود ناگهان دچار توقف رشد و ریزش می شود. خوشبختانه نوع ریزش موها با اقداماتی مناسب تا حدی قابل جلوگیری و پس از قطع شیمی درمانی مجددا رویش می نماید. 

انواع درمان برای ریزش مو: 
درمان ریزش مو بستگی به علت آن دارد. پس از تشخیص علت، با تجویز داروهای لازم ریزش مو متوقف و موها مجددا رویش می کند اما اگر درمانهای دارویی موثر نشد باید از روشهای جراحی استفاده کرد که مهمترین آنها کاشت مو به روش FUT و FIT و یا ترکیب آنهاست. اگر منطقه طاسی خیلی وسیع باشد می توان قسمتی از منطقه ی طاسی را به روش جراحی برید تا سطح منطقه ی طاسی کمتر شود که آن را Scalp Reduction می نامند و گاهی بر عکس سطح منطقه ی مودار را افزایش می دهیم یعنی منطقه ی مو دار را با کار گذاشتن یک کیسه ی نایلونی زیر پوست و تزریق تدریجی سرم فیزیولوژی داخل آن به تدریج بزرگ می کنیم عینا مثل شکم زن حامله که به تدریج بزرگ می شود حالا این پوست مودار متصل شده را پس از برداشتن منطقه ی طاسی به طرف منطقه ی طاسی کشیده وبه جای آن می دوزیم سرانجام در صورت لزوم می شود از موهای بدن در مردان پرمو برای کاشت مو در سر استفاده کرد.

 

روش های کاشت و توضیحاتی درباره چگونگی این عمل :



- آیا این عمل دردناک است؟
بیشتر افراد از اینکه هیچ گونه دردی حین عمل احساس نکردند و حتی زمان زیادی از آن را خواب بودندمتعجب می شوند.فقط ممکن است مقداری درد به هنگام تزریق اولیه بی حسی درسر احساس شود بعد از یک تا دو تزریق پوست بی حس شده و دیگر هیچ دردی احساس نمی شود.در حین عمل در صورتی که دردی احساس شود دوباره بی حسی تزریق می شود در ضمن یک آرام بخش هم به بیماران داده میشود و معمولا بیماران به خواب عمیقی می روند.

2- به چند جلسه عمل احتیاج داریم؟
در طی جلسه مشاوره قبل از عمل بعد از معاینه موهای شما و وسعت طاسی می توان تعیین کرد به چند جلسه عمل احتیاج دارید بیشتر بیماران به 1 تا 2 جلسه عمل نیاز دارند تا سرشان ظاهر خوبی پیدا کند. تعداد جلسات کاشت به عوامل زیربستگی دارد:
1- اهداف بیمار ( تراکم مورد نظر بیمار)
2- وسعت منطقه طاسی
3- تعداد گرافتهایی که در هر جلسه کاشته می شود
4- تراکم و خصوصیات ظاهری موها مانند ضخامت و رنگ و مجعد بودن در ناحیه دهنده مو
5- میزان مهارت و تجربه جراح
6- موقعیت اقتصادی بیمار

3-چند گرافت در هر جلسه کاشته می شود؟
گرافتهای کاشته شده در دسته های 1 تا 4 تایی می باشند بنابر این 1200 گرافت شامل 2500 تا 5000 تار مو می باشد این تعداد مو یک پوشش خوب با خط موی طبیعی ایجاد می کند.تعداد گرافتهایی که در هر جلسه کاشته میشودبه تراکم مو در ناحیه دهنده ،رنگ موو پوست،میزان شلی پوست سر،ضخامت هر تار مو و تعداد موها در هر فولیکول بستگی دارد.

4- چه نوع ریزش موهایی با پیوند مو درمان می شوند؟
1- ریزش موی آندروژنیک مردانه
2- زنان با ریزش موی ژنتیکی
3- زنان با طاسی آندروژنی مشابه الگوی مردانه بهترین کاندید بین زنان می باشند زیرا موهای ناحیه دهنده آنها تراکم بالایی داشته و احتمال ریزش ندارد.
4- .ریزش های مو ضعی در اطراف خط مو ناشی از جراحی کشش صورت
5- ریزش موضعی ناشی از نحوه آرایش موها و وارد آوردن کشش زیاد به مو
6- اسکار ناشی از تصادف، سوختگی،جراحی یا بیماریهای التهابی و عفونی در سر

5- چه مدت بعد از عمل موهای کاشته شده رشد خواهند کرد؟
موها 2 تا4 ماه بعد از عمل شروع به رشد می کننداما برای رشد کامل به 8 تا 12 ماه احتیاج دارند. در ابتدا ممکن است موهاظاهر نرم ونازک داشته باشند و به ندرت ضخیم تر می شوند

6- آیا خوردن قرص فیناستراید باعث رشد سریع تر موهای کاشته شده می شود؟
موهای کاشته شده از ناحیه پشت سر برداشته شده و این موها نسبت به دی هیدروتستوسترون حساس نیستند بنابر این فیناستراید اثری بررشد سریع آنها ندارد.
بنابر تحقیقات انجام شده استفاده از این دارو از مدتی قبل از عمل و تا یک سا ل بعد از عمل بر کیفیت و کمیت کل موها اثر خوبی داشته.

7-آیا امکان دارد موهای کاشته شده دوباره ریزش پیدا کنند؟
خیر. زیرا موهای کاشته شده از پشت سر برداشته می شود و این موها نسبت به دی هیدروتستوسترون
حساس نیستند .عامل از بین رفتن فولیکولها اثر این هورمون می باشد بنابراین بقای این موها همیشگی است.

8-آیا اسکار بخیه های پشت سر مشخص می باشد؟
خیر.در صورتی که جراح شما مهارت و اطلاع کافی داشته باشد می تواند با رعایت نکات دقیق در زمان برش و برداشت نوار دهنده و همچنین حین بخیه زدن یک اسکار ناچیز در حد یک خط بسیار نازک ایجاد کند که به خوبی توسط موهای اطراف آن پوشیده می شود.

9-آیا می توان از موهای بدن برای پیوند موی سر استفاده کرد؟
بله این کارامکان پذیر است ولی تجربه ما در کلینیک جردن نشان داده در صورتی که از موی پشت سر برداشته شود نتیجه عمل بسیار بهتر و موهای رشد کرده قویتر و زیبا تر می باشند بنا به این تجربه در کلینیک جردن از موی بدن به عنوان دهنده استفاده نمی شود.

10-آیا به وسیله پیوند مو میتوان ابرو را پرتر کرد و یا حالت آن را تغییر داد؟
خیر.عمل پیوند ابرو در افرادی که اصلا ابرو ندارند و یا قسمتی از ابرویشان را از دست داده اند انجام می شود ولی به منظور پرتر کردن و تغییر حالت ابرو در کلینیک ما پیوند انجام نمی شود زیرا نتیجه آن اصلا رضایت بخش بیماران نخواهد بود.

11-آیا زیر 25 سال پیوند مو می توانند انجام دهند؟
در مواردی مردان حداقل 22 ساله در کلینیک ها جراحی می شوند البته با توجه به نحوه و میزان ریزش موی آنها 

12-آیا داروی خاصی قبل از عمل باید مصرف کرد؟ 
مصرف دوز بالای ویتامین ث از چند روز قبل از عمل تا یک هفته بعد از عمل
تزریق ویتامین کا به منظور جلوگیری از خونریزی
آنتی بیوتیک روز عمل در کلینیک به شما داده می شود عمل پیوند مو یک جراحی با زخم تمیز بوده و نیاز به مصرف زیاد آنتی بیوتیک ندارد.
در صورتی که فیناستراید مصرف می کنید می توانید به خوردن آن تا یک سال بعد از عمل هم ادامه دهید ولی خوردن آن قبل از عمل الزامی نیست.
در صورتی که فرد مینوکسیدیل استفاده می کند از 4 روز قبل از عمل مصرف آن راقطع کند.
چند روز قبل از عمل آسپیرین و ویتامین ایی مصرف نشود و از کشیدن سیگار و خودن مشروبات الکلی باید پرهیز شود.
مصرف مشروبات الکلی احتمال خونریزی را افزایش می دهد ونیکوتین سیگارعامل قوی در مهار رشد خوب گرافتهای کاشته شده می باشد.

 
13-آیا حتما بعد از عمل باید سر پانسمان شود؟ تا چند روز سر پانسمان دارد؟
پانسمان بعد از عمل به منظور جلوگیری از خارج شدن و جابه جا شدن گرافتهای کاشته شده می باشدبنابراین برای شما بهتر است که تا 24 ساعت سر شما پانسمان باشد و به آن دست نزنیدروز بعد ازعمل به کلینیک مراجعه نموده و پانسمان شما برداشته می شود

14-آیا شامپوها و ترکیبات خاصی که برای ریزش مو تبلیغ می کنند موثر هستند؟
تنها داروهای استاندارد ماینوکسیدیل فیناستراید و دوتاستراید هستند.سایر ترکیبات مورد تایید FDA نیستند.

15-آیا شدت فعالیت جنسی در ریزش مو موثر است؟
میزان فعالیت جنسی در آقایان به ریزش موی آنها هیچ گونه ارتباطی ندارد.

16-آیا ریزش های سکه ای با پیوند مو درمان می شوند؟
خیر. بهترین درمان برای این نوع ریزش استفاده از دارو می باشد و جراحی در این مورد بی فایده است.

17- در صورتی که بخواهیم از خارج کشور به منظور جراحی پیوند مو به ایران بیاییم حد اقل چه مدت در ایران باشیم کافی است و چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
در صورتی که آزمایشات لازم قبل از عمل را در کشور محل اقامت خود انجام دهید یک هفته اقامت در ایران برای جراحی و کنترل بعد از آن کافی است. این آزمایشات شامل : آزمایشات کامل خون، انجام تستهای انعقادی و آزمایشات هپاتیت و ایدز.شما بایستی با کلینیک تماس بگیرید و با مشاور قبل از عمل و هماهنگ کننده نوبتهای جراحی صحبت نمایید تا حد ممکن با شما همکاری خواهد شد تا بتوانید در مدتی که در ایران هستید عمل خود را انجام دهید.

18- ایا این امکان وجود دارد که پیوند مو باعث آسیب بقیه موهای سالم شود؟
در صورتی که جراح شما با تجربه و ماهر نباشد بله ممکن است باعث آسیب بقیه موها شود.

- آیا لازم است تمام موها قبل از عمل تراشیده شود؟
خیر . قبل از عمل به هنگام آماده کردن بیمار قسمتهایی که مورد نظر می باشد تراشیده می شود لزومی به تراشیدن تمام سر توسط خودتان نیست فقط در صورتی که موهای ناحیه پشت سرتان سفید است 3 روز قبل از عمل آنها رابا رنگ مو تیره کنید.

19- هزینه این عمل چقدر می باشد؟
بعد از معاینه حضوری شما در کلینیک هزینه عمل مشخص می شود و با مشاوره اینتر نتی قادر به تعیین آن نخواهیم بود. با توجه به این که یک تغییر دائمی در موهای خود ایجاد می کنید و ظاهر شما چندین سال جوان تر و جذاب تر می شود به خصوص در مورد خانمها که داشتن مویی پر و زیبا آرزوی آنهاست پرداخت این هزینه به عنوان یک سرمایه گذاری با ارزش در زندگی شما خواهد بود.

 

فایلهای پیوست

 2٫3 مگابایتدانلود
اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

طب کاران تولید کننده انواع تجهیزات پزشکی تخت پزشکی هتلینگ...

تهران

نوع فعالیت

تولید کننده، وارد کننده، عمده فروش، خرده فروش، صادر کننده، خدمات

خدمات/محصولات

تخت معاینه ،تخت جراحی پوست، تخت جراحی،صندلی اتاق عمل، یونیت گوش و حلق و بینی، تخت بستری، یونیت دندان پزشکی، تخت دامپزشکی، تخت کاشت مو، تخت لیزر، تخت زنان و زایمان، تخت آزمایشگاهی،صندلی لیزر، تخت پوست ، تخت مو و زیبایی، تخت چشم پزشکی، تخت ژنیکولوژی ، صندلی کاشت مو، تخت اتاق عمل، تخت لاپاراسکوپی، تخت اورولوژی، صندلی چشم پزشکی، تخت یورودینامیک، تخت فیزیوتراپی ، شیمی درمانی، تخت خون گیری،تخت بیمارستانی،صندلی لیپوساکشن، صندلی پوست ، تابوره برقی، تخت جراحی چشم پزشکی،تخت لیپوساکشن ، صندلی مو و زیبایی، تخت دندانپزشکی ، تخت فیزیوتراپی، تخت جراحی دامپزشکی

نوع مالکیت:

تعاونی

دسته‌بندی محصولات