تاثیر ویروس کرونا روی چشم انسان
یک پزشک متخصص چشم در خصوص تاثیر کرونا روی چشم گفت؛ ویروس کرونا می تواند باعث درد، قرمزی، ضعیف شدن چشم شود.
محمد ناصر هاشمیان متخصص چشم (افتالمولوژی) درباره تاثیر ویروس کرونا روی چشم گفت: تاثیر این ویروس روی چشم بیشتر به صورت التهابات سطح بیرونی چشم است.
وی با تاکید بر اینکه جذب ویروس از طریق مخاط چشم به ملتحمه بدن خطرناک است، بیان داشت: این ویروس همانطور که از مخاط بینی و دهان وارد بدن می شود، می تواند از طریق چشم هم به بدن منتقل میشود.
این متخصص چشم در پاسخ به نکاتی که باید برای جلوگیری از انتقال ویروس انجام شود، افزود: عینک و یا شیلدهای محافظتی صورت میتواند در جلوگیری از ویروس کووید ۱۹ موثر باشد.
هاشمیان در ادامه با بیان اینکه ویروس کرونا میتواند باعث درد، قرمزی، ضعیف شدن چشم شود، اظهار داشت: زمانی که چشم به ویروس کووید ۱۹ آلوده شده باشد، چشم دچار آبریزش، قرمزی و التهابات میشود.
وی با تاکید بر اینکه قرمزی، آبریزش و درد چشم نشان دهنده علائم کرونا نیستند، گفت: بیماری کووید ۱۹ را در صورت تطبیق با دیگر علایم بدنی بیمار میتوان به صورت دقیق مشخص کرد. با تستهای PSR و RTPSR ویروس کرونا تشخیص داده میشود.
متخصص چشم ادامه داد: عینکهای پزشکی و عینکهایی که مردم برای شنا استفاده میکنند میتواند از ورود ویروس به چشم جلوگیری کند.
هاشمیان با بیان اینکه مردم نباید در اجتماعات بیشتر از ۱۰ نفر شرکت کنند، تصریح کرد: اگر هم در اجتماعات بیشتر از ۱۰ نفر حضور داشتند باید از ماسک و دیگر وسایل محافظتی مانند دستکش، عینک و شیلد استفاده کنند.
وی اضافه کرد: بدون تردید تهیه همه این وسایل برای همه افراد جامعه مقدر نیست به همین دلیل میتواند با جلوگیری از حضور در اجتماعات و رعایت فاصله گذاری اجتماعی مانع انتقال ویروس از فردی به فرد دیگر شد.
این متخصص چشم با اشاره به برخی مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه چشم هم در اثر مواجه با ویروس دچار اختلالات چشمی میشود، افزود: این موضوع که این ویروس چه اثری روی چشم و یا قرنیه چشم دارد هنوز ثابت نشده و فقط سفیدی سطح چشم را در بر میگیرد. هاشمیان همچنین یادآور شد که چشمها تا هفتهها میتوانند منبع اصلی ویروس کرونا به دیگران باشند.
فارس