نکاتی در مورد خرید اینورتر
#اینورتر
چه نکاتی را باید در مرد خرید اینورتر لحاظ کنیم؟
اولین قسمت:شکل موج خروجی اینورتر
بسیاری از کسانی که مجری اجرای پروژه های خورشیدی هستند با مبدل dc به ac آشنا هستند.این وسیله که بهتر است آن را کانورتر بنامیم دارای ویژگی های متفاوتی در برندهای عرضه شده می باشد که در ذیل به آن کمی اشاره میکنیم:
@sunanco
شاید اولین سوالی که پس از مشخص شدن وات از فروشنده پرسیده میشود شکل موج خروجی اینورتر میباشد. اشکال رایج موج های خروجی به شرح زیر میباشد:
1. موج مربعی square sine wave
2. شبه سینوسی یا پله ای modified sine wave
3. تمام سینوسی pure sine wave
حال اینکه ما از کدام این موج ها استفاده کنیم با توجه به بودجه ای که داریم را وسایل مصرفی ما مشخص میکند. مثلا اگر ما از یخچال و پمپهای آبی خانگی استفاده میکنیم مستلزم خرید اینورتری هستیم که موج تمام سینوسی را در اختیار ما میگذارد. ولی اگر وسایل برقی مانند هیترهای برقی-تلویزیون و انواع آداپتور و روشنایی را مورد نیاز داریم شبه سینوسی کار مارا راه خواهد انداخت.
@sunanco
استفاده از موج مربعی را به هیچ عنوان توصیه نمیکنم مگر زمانیکه بخواهیم در اتومبیل خود از خروجی های متعدد شارژ های اضطراری مانند گوشی تلفن و یا شارژ باطری چراغ های شارژی استفاده کنیم. آداپتورها اکثرا با شکل موج مربعی مشکلی ندارند!!
از آنجا که قیمت اینورتر های موج سینوسی کامل بالاتر از شبه سینوسی و موج مربعی است این ویژگی(شکل موج خروجی) از اهمیت بالایی برخوردار است.
شاید این سوال در ذهن خیلی ها پیش آید که چگونه مطمئن شویم شکل موج به چه صورت است؟
ساده ترین راه استفاده از برندهای معتبر بازار مثل: carsa و استکا و carspa و..
میباشد!!و اعتماد به کاتالوگ دستگاه!!!!
راه دشوارتر استفاده از وسیله ای به نام اسیلوسکوپ که البته با توجه به قیمتهای بالای این دستگاه میتوان با هزینه ای حدود 60000تومان عهده آزمایش موج خروجی را به آزمایشگاههای الکترونیک که بیشتر در تهران فعال هستند را بدهیم.
اما راهی ساده تر نیز وجود دارد👇👇👇👇👇👇
استفاده از محافظ های برق ولی چگونه؟؟؟
@sunanco
محافظ های برقی بازار اکثرا فقط با شکل موج های سینوسی کامل کار می کنند. این بدین معنیست که اگر متصل به شکل موجهای شبه سینوسی باشند یا روشن نمیشوند و یا پس از مدت کوتاهی (پس از گذشت 3 الی 8 روز) به کلی خراب میشوند.
شاید روش آخر را نتوان بی هزینه قلمداد کرد ولی روشی کار آمد و ساده است.
👐👐👐👐👐👐👐👐👐👐
پخش تجهیزات و مجری پروژه های سولار-شبکه و دوربین های مداربسته
#سانان
@sunanco
#اینورتر
در خرید اینورتر چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
قسمت دوم:بازه کاری فرکانس اینورتر
@sunanco
در قسمت اول شکل موج خروجی را بررسی نمودیم.اینبار به سراغ یکی از ویژگیهای مهم اینورتر می پردازیم:فرکانس کاری
فرکانس چیست:
فرکانس یک تعریف عمومی (General) دارد که عبارت است از: Cycles Per Second یعنی تعداد چرخه در ثانیه. در کل تعریف عمومی فرکانس تعداد تکرار یک کار تکراری در واحد زمان است. (که معمولاً واحد زمان را ثانیه میگیرند)
به طور مثال اگر شما بتوانید در یک ثانیه 10 بار دستهایتان را به هم بزنید، فرکانس شما در این مبحث 10 هرتز میشود.
پس هر گاه خواستید فرکانس را در یک مبحث خاص تعریف کنید، باید ببینید چه کاری در یک ثانیه تکرار میشود.
@sunanco
حالا بیاییم فرکانس در در یک وسیله برقی مانند تلویزیون بررسی کنیم.اگر بازه کاری یک تلویزیون 50 هرتز باشد یعنی این تلویزیون می تواند در ثانیه 50بار پیکسل به پیکسل رنگهارا تغییر دهد و چون 50بار در ثانیه مقدار سریعی میباشد با چشم قابل دیدن نیست.
فرکانس در اینورتر:
وقتی صحبت از فرکانس در یک اینورتر می شود بدین معنیست که اینورتر در ثانیه چه میزان جریان متناوبی را شارش میکند.به فرض تعداد شارش جریان از -2 و 0 +2 و 0 و -2 در یک نمودار متناوب در ثانیه معنی فرکانس در اینورتر را مشخص می کند.
@sunanco
اینکه ما بدانیم بازه فرکانسی اینورتر در چه محدوده ای است ( که معمولا 50 تا 60 هرتز) به ما کمک میکند با انتخاب فرکانس مناسب و استاندارد در یک سیستم خورشیدی ، تجهیزات بدون مشکل و لطمه ای کار کنند.
مثلا اگر بیشتر وسایل مورد استفاده ما در بازه فرکانسی 50 هرتز می باشد ما نباید از اینورتر با بازه کاری 60 هرتز استفاده نماییم.
@sunanco
مبحث فرکانس شاید در این پست کوتاه بصورت کامل بررسی نشود ولی سعی شد با این مفهوم تا حدودی آشنا شوید.
@sunanco
😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
پخش عمده و خرده تجهیزات خورشیدی-سانان