صنایع تبدیلی افرا

عناب, زرشک, زعفران

پرسش و پاسخ

طبع عناب سرد است یا گرم؟
ازنظر حکمای طب سنتی ایران طبیعت، طبع یا مزاج عناب سرد و تر به اعتدال است. اما شیخ‌الرئیس طبع عناب تازه را در درجه اول سرد و معتدل در خشکی و تری ذکر کرده است. لذا مصرف زیاد عناب در اشخاص سرد مزاج ممکن است ایجاد عوارض کند، چنین افرادی برای مصرف آن و رهایی از مضرات عناب باید عناب را با مصلحات آن مصرف کنند.

  • عناب با نام علمی Ziziphus zizyphus که در انگلیسی Jujube معروف شده، ثمر درختی است شبیه به درخت کنار و زیتون، درختچه‌ای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. درخت عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکل آن در زمستان می‌ریزد.

    عناب میوه ی درخت کوچکی است که ارتفاع آن تا 10 متر نیز می رسد. میوه براق و زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می خورد. میوه عناب هم به صورت تازه مصرف می شود و هم به صورت خشک.
    این میوه سرشار از ویتامین C می باشد. در حالت تازه 74/ 36 درصد و در حالت خشک 65 الی 77/71 درصد قند دارد و به همین دلیل از آن در تولید کمپوت و شیرینی استفاده می شود میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری ها دارد.

  • * در کم فشاری خون و نازایی مفید است.
    * عناب آرامش بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می کنند.
    * اگر با کره خورده شود از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند
    * خاصیت ضد میکروبی دارد.
    * چای عناب دارای ماده ضد سرطانی ساپونینز است. این چای باعث ترمیم بافت های آسیب دیده و تقویت عضلات می شود.
    * استفاده از مغز میوه در زخم ها و بریدگی ها سبب سرعت بخشیدن به بهبود آن ها می شود.
    * به دلیل محتوای فلور در استحکام دندان ها موثر است.

  • اطلاعات تماس
    بیوگرافی شرکت

    صنایع تبدیلی افرا

    بیرجند

    نوع فعالیت

    تولید کننده، عمده فروش، صادر کننده

    خدمات/محصولات

    عناب، زرشک، زعفران، شیره عناب، چای عناب، دمنوش عناب، شیره انگور، خرما، انجیر

    نوع مالکیت:

    شرکت سهامی خاص

    دسته‌بندی محصولات