ترانسفورماتورهای فوق توزیع و ترانسفورماتور قدرت
شرکت آریا ترانسفو قدرت، یکی از شرکت های گروه آریا ترانسفو بوده که با هدف تولید انواع ترانسفورماتور قدرت تاسیس گردیده است. این شرکت با سرمایه گذاری زیاد در زمینه ی ماشین آلات مدرن و تمام اتوماتیک و تجهیزات کارگاهی پیشرفته ، دانش فنی و نرمافزارهای پیشرفته طراحی و همچنین مهندسین مجرب و با دانش فنی بالا و با استفاده از مواد اولیه مرغوب سعی دارد محصولات با کیفیت و بر اساس نیاز مشتریان تولید نماید.
مشخصات
- ترانسفورماتورهای :
- شیفت فاز
- ترانسفورماتورهای :
- افزاینده نیروگاهی
- ترانسفورماتورهای :
- شبکه انتقال
- ترانسفورماتورهای :
- کمکی - زمین
توضیحات خدمت
ترانسفورماتورهای نیروگاهی
ترانسفورماتورهای نیروگاهی از مهمترین تجهیزات شبکه ی تولید انرژی هستند. این ترانسفورماتورها، ولتاژ خروجی ژنراتور را به سطح ولتاژ بالاتر تبدیل کرده و نقش منتقل کننده انرژی ژنراتور به خط انتقال قدرت را ایفا میکنند. این شرکت بر اساس درخواست مشتری و همچنین با در نظر گرفتن محدودیتهای حمل و نقل، قابلیت تولید انواع ترانسفورماتور نیروگاهی برای نیروگاههای حرارتی، سیکل ترکیبی، آبی، بادی و ... بصورت سهفاز و یا تکفاز را دارا میباشد.
درحال حاضر امکان تولید ترانسفورماتورهای نیروگاهی بصورت سهفاز تا سطح ولتاژ 420 کیلوولت و توان 550 مگاولتآمپر و همچنین بصورت تکفاز تا سطح ولتاژ 420 کیلوولت و توان 300 مگاولتآمپر وجود دارد.
ترانسفورماتورهای شبکه انتقال
ترانسفورماتورهای شبکه در پستهای انتقال و فوق توزیع مورد استفاده قرار می گیرند. این شرکت امکان ساخت انواع ترانسفورماتور و اتو ترانسفورماتور قدرت شبکه از توان 2 تا 550 مگاولتآمپر و ردیف ولتاژ تا 420 کیلوولت را دارا میباشد.
اتوترانسفورماتورهای قدرت عموما برای اتصال در شبکه های قدرت دارای سطوح ولتاژی مختلف، مانند 400 کیلو ولت به 230 کیلو ولت استفاده میشوند. در صورتی که سطوح ولتاژی دو شبکه نزدیک به هم باشند، استفاده از اتوترانسفورماتور مقرون به صرفه تر از ترانسفورماتور با سیمپیچ مجزا خواهد بود و در توانهای یکسان ابعاد فیزیکی کوچکتری نسبت به ترانسفورماتورهای با سیم پیچ مجزا خواهند داشت. محاسبات شار نشتی در اکتیو پارت و تلفات با توجه به شرایط بارگیری مختلف ، تحلیل ولتاژ گذرا و میدان الکتریکی برای رسیدن به ساختار عایقی مطمئن و مطلوب و همچنین بررسی نیروهای الکترودینامیکی در شرایط اتصال کوتاه از پیچیدگیهای خاص طراحی اتوترانسفورماتورها میباشد
ترانسفورماتورهای کمکی - زمین
در پست های انتقال، بمنظور تشخیص خطای تکفاز به زمین زمانیکه نقطه ستاره زمین شده وجود نداشته باشد از ترانسفورماتور زمین جهت ایجاد نقطه نوترال مجازی استفاده می شود. در حالت متقارن جریانی از ترانسفورماتور زمین عبور نمیکند ولی در حالت اتصال کوتاه جریان خطا از آن عبور کرده و رلههایی که در مسیر قرار دارند این جریان را تشخیص می دهند. گروه اتصال ترانسفورماتورهای زمین معمولا ZN است و در اکثر مواقع ترانسفورماتور زمین شامل سیم پیچی دیگری بمنظور تغذیه داخلی پست بوده که این مجموعه ترانسفورماتور کمکی-زمین نامیده می شود.
راکتورهای موازی
راکتورهای موازی بهینه ترین و با صرفهترین تجهیزاتی میباشند که برای کنترل ولتاژ، جبرانسازی خاصیت خازنی، کاهش اثر فرانتی و تولید توان راکتیو خطوط انتقال ولتاژ بالا یا برای خطوط انتقال طولانی استفاده میگردند. اتصال راکتورها به شبکه، روشی مناسب و کم هزینه جهت بهبود پروفیل ولتاژ و جلوگیری از آسیب به تجهیزات خطوط انتقال میباشد. در حال حاضر با وجود دانش مهندسی بروز و بکارگیری نرمافزارهای مدرن، امکان طراحی و ساخت راکتورهای موازی با قدرت 100 مگاوار و ولتاژ 420 کیلوولت وجود دارد.