مبلمان و پارتیشن اداری تیدانا

میز اداری, میز کارمندی, میز کنفرانس

بیشتر درباره MDF بدانیم

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

MDF مخفف Medium Density Fiberboard به معنای ورق فیبر با چگالی متوسط است و از ترکیب خاک اره با مواد شیمیایی مانند موم و رزین تحت فشار و حرارت بالا تولید می شود، سپس روی آن رنگ زده شده یا روکش چسبانده می شود. ورق های ام دی اف در اندازه ها و ضخامت های مختلف موجود هستند و برای تولید محصول در ابعاد مختلف بریده شده و اطراف آنها لبه ای از جنس پلاستیک (نوار PVC) چسبانده می شود.

روکش های ام دی اف:

مغزی ام دی اف ظاهری نازیبا دارد. به این دلیل و همچنین به دلایل بهداشتی، تنها با افزودن رنگ یا روکش به آن قابل استفاده است. اقسام روکش های مورد استفاده برای ام دی اف عبارتند از:

روکش های چوبی Veneer:

لایه های نازک چوب طبیعی که طی فرآیند خاصی تولید و بر روی تخته های ام.دی.اف چسبانده می شوند، زیباترین روکش های موجود برای ورق های ام دی اف هستند که البته از قیمت بالایی برخوردارند و شاید به همین دلیل در ایران فروش چندانی ندارند. از موارد کاربرد آن می شود به استفاده در مبلمان، طراحی داخلی ساختمان، پوشش دیوارها، پارتیشن ها و درهای کابینت اشاره کرد. این روکش ها در برابر رطوبت، حرارت و مواد شیمیایی مقاومت ندارند.

روکش پلی وینیل کلراید (پی وی سی):

از مواد ترمو پلاستیک ساخته شده و بعضی از آنها با پوشش لاکی مقاوم پوشانده شده اند تا در برابر مواردی مثل رطوبت مقاوم باشند. مزیت آن انعطاف پذیری بالا است که باعث می شود بر روی آن نقش های برجسته زیبایی ایجاد کرد، اما ایرادش این است که مطلقا در برابر حرارت مقاوم نیست و مقاومت آن در برابر رطوبت هم به چسبی که در اتصال این روکش به تخته ام دی افاستفاده می شود بستگی دارد. به محصولی که از ترکیب مغزی ام دی اف و روکش پی وی سی ساخته می شود، پروفیل گفته می شود که در صنایعی مثل ساخت درهای کمد و قاب ها و قرنیز کاربرد دارد.

روکش ورق اکریلیک (پولیشی):

این نوع روکش ها با روکش های پی وی سی هم خانواده بوده و از تمام مزایای آن برخوردارند، البته در برابر ضربه مقاومت کمی دارد و حساسیت آن در برابر عوامل حرارتی مثل آتش کمتر است. این نوع روکش نسبت به روکش پی وی سی گرانتر است.

روکش اچ پی ال (High Pressure Laminate):

این نوع، از روکش های چوبی با دوام تر بوده و در مقابل ضربه، سائیدگی و نور آفتاب تا حدودی مقاوم است. این روکش ها در اقسام ساده و طرح دار و در رنگ های متنوع موجود است و گاهی برای نقش روی آن از عکس چوب های طبیعی استفاده می کنند. از این روکش به وفور در ساخت اقسام مبلمان اداری و خانگی استفاده می شود.

روکش ملامینه (Low Pressure Laminate):

این نوع، پر کاربرد ترین روکش برای ام دی اف در ایران است و ضمن تنوع در رنگ و طرح، از مقاومت نسبی در برابر رطوبت، حرارت و سایش نیز برخوردار است.

روکش کاغذی (لترون):

لترون ارزان ترین نوع روکش موجود برای ام دی اف است و در عوض نسبت به روکش های ملامینه و لمینیت از مقاومت کمتری در برابر عوامل خارجی برخوردار است. از ام دی افی که با این روش پوشانده شده باشد، می توان برای مصارف اداری و خانگی مانند ساخت قفسه و مبلمان اداری بسیار ارزان استفاده کرد.

..

..

کلمات کلیدی: ام دی اف - ضخامت ام دی اف - فیبر - انواع روکش ام دی اف - روکش های چوبی، پی وی سی، پولیشی، اچ پی ال، ملامینه، لترون - مزایا و معایب ام دی اف- MDF.


..

..

خانه طراحی تیدانا

www.tidana.com

021-22230089

..

..

برای دیدن متن کامل این مقاله روی لینک زیر کلیک نمایید:

اطلاعات تماس
بیوگرافی شرکت

مبلمان و پارتیشن اداری تیدانا

تهران

نوع فعالیت

تولید کننده، خدمات

خدمات/محصولات

میز اداری، میز کارمندی، میز کنفرانس، پارتیشن اداری، پارتیشن دوجداره، میز مدیریتی، فایلینگ اداری، میز کارگروهی، کانتر پذیرش، میز منشی، میز کارشناسی، میز اداری جدید، میز ام دی اف

نوع مالکیت:

شرکت با مسئولیت محدود

دسته‌بندی محصولات و خدمات