ماشین سازی باسکار

خط_تولید_بال_میل , خشک_کن_بسکت_میل, راکتور_شیمیایی_میکسر

انواع میکسر همزن و مخلوط کن صنعتی ؟؟؟

برای بزرگنمایی روی تصویر کلیک کنید

میکسر های صنعتی ماشین الاتی هستند  که جهت  همزدن و مخلوط کردن  دو یا چند ماده مختلف  و یکدست و یکنواخت کردن مواد به کار می روند
و در دو طبقه بندی اصلی ساخته می شوند

انواع میکسر صنعتی :
1- میکسر های افقی
2- میکسرهای عمودی


میکسر افقی

این میکسرشامل یک محور افقی است که روی این محور (روتور) تعدادی پدال یا نوار مارپیچ تعبیه شده است. در اثر چرخش این محور و حرکت پدالها یا مارپیچ ، مواد در میکسر از یک طرف به طرف دیگر بصورت رفت و برگشتی منتقل و مخلوط می شوند. میکسر افقی از یک مخزن نیمه استوانه ای، دو یا چند مارپیچ ، محور، الکتروموتور گیربکس ، شاسی، دریچه تخلیه  تشکیل شده است. میکسرهای افقی معمولاً ظرفیت کمتری در مقایسه با میکسر عمودی دارند اما کیفیت و سرعت میکس بالا در این دستگاهها موجب شده است که درکارخانجات تولیدی بسیار استفاده شوند  زمان میکس مواد غذایی در این دستگاهها بسته به نوع دستگاه و ظرفیت آن و نوع مارپیچ ها از 1 تا 15 دقیقه متغیر است.

میکسر های افقی خود به چند دسته تقسیم می شوند:

ریبون بلندر - _ دوبل ریبون ( مخصوص پودر)

پدل بلندر - دوبل پدل ( مخصوص مواد ویسکوز و خمیری مانند چسبها)

ترکیبی پدل ریبون ( برای مواد و کاربردهای خاص )

 zبلندر  - ( مخصوص مواد با چسبندگی و غلظت بسیار زیاد مانند خمیر ادامس )

( تفاوت دوبل شفت و تک شفت در چیست؟در تک شفت همان طور که در عکس زیر دیده می شود یک محور در مخزن قرار دارد اما در دوبل شفت دو محور همزمان وجود دارد و جهت پودر تک محور کاربرد بهتری دارد اما برای مواد خمیری در صورتی که قیمت تمام شده و حجم میکسر در اولوییت نباشد دوبل محور انتخاب می شود اما اکثر دوبل محور های ساخته شده در ایران کارایی خوبی ندارند به این دلیل که فقط به صورت دوبل محور ساخته می شوند با یک گیر بکس و یک سرعت و گشتاور حال انکه اولین میکسر پدالی دوبل محور که در المان ساخته شد با هدف عبور مواد با دو سرعت متفاوت از داخل همدیگر بود یعنی سرعت یک محور نصف تا دو سوم محور دیگری بود که این امر باعث می شد مواد با گردش یک محور دو بار از محور دیگر عبور کند و عمل میکس با دقت بسیار بالایی انجام پذیرد  )

میکسر عمودی

این نوع میکسر، دارای مارپیچ عمودی است که در وسط مخزن اصلی میکسر قرار دارد. مواد  از قسمت پایین وارد شده و با استفاده از این مارپیچ به بالا کشیده می شوند. در بالای مخلوط کن این مواد به پایین (بر اساس نیروی جاذبه زمین) و روی مواد قبلی ریخته می شوند. این امر باعث چرخش مواد و مخلوط شدن تدریجی آنها  می گردد. میکسرعمودی در مقایسه با میکسر افقی از قابلیت کمتری برای تولید خوراک های طیورو آبزیان برخوردار است. میکسرهای عمودی عمدتاً در مرغداریها استفاده می شود. ظرفیت این دستگاهها از 200 کیلو تا 3 تن می باشد و از یک مخزن مخروطی، شاسی مارپیچ ( یک یا چند مارپیچ بسته به نوع دستگاه ) الکتروموتور و شفت  ساخته شده اند. زمان میکس ( مخلوط ) کردن در میکسرهای عمودی به تعداد محور ، دور محور و تعداد گردش مارپیچ درواحد طول  ( گام ) بستگی دارد. اما نکته ای که باید توجه نمود این است که کل حجم میکسر در هر دقیقه باید یک مرتبه گردش نماید ضمن اینکه باید مواد خرد شده بین ۲۰ – ۱۵ بار مخلوط و زیر و رو شوند.

اطلاعات تماس
شبکه های اجتماعی
بیوگرافی شرکت

ماشین سازی باسکار

کرج

نوع فعالیت

تولید کننده، خدمات

خدمات/محصولات

خط_تولید_بال_میل ، خشک_کن_بسکت_میل، راکتور_شیمیایی_میکسر، میکسر_مخلوط_کن ، میکسر_صنعتی، میکسر_استیل، اسیاب_پین_میل_سورتینگ، همزن_اسیاب_چکشی، میکسر_ماشین_الات_اتوماتیک، دستگاه_الک_اتوماتیک، ماشین_سازی_هاشمی_باسکار، بلندر، مشاور_قرارداد_صنعتی، مشاوره_خرید_ماشین_آلات_صنعتی، باسکار_محسن_هاشمی، شرکت_باسار_ماشین_سازان_نوین

نوع مالکیت:

شرکت سهامی خاص

دسته‌بندی محصولات و خدمات
بروز رسانی 10 ساعت پیش